Режимът на Ори Хофмеклер 15

• 27 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро  Hug!

velvetvoice , ама хубаво е да си имаме дупе - виж кои са избираните за най- сексапилни и красиви жени напоследък - Дженифър Лопес, Бийонсе, Ева Мендес - все хубавици и все с дупета Joy.Мен подобни факти много ме топлят, че и на мен слабото място ми е дупето - първо нараства и последно се спъхва Joy.Ама скъпият ми е забранил да го спъхвам съвсем Flutter.Да кажеш какво показва кантарчето, ако успееш да го откриеш де Wink.Ох, защо не мога и аз за малко да си почина от семейното щастие Rolling Eyes.Всичките много си ги обичам, ама понякога ми се иска ей така, да имам едно денонощие само за себе си Rolling Eyes.Ама да не работя като теб, а само релакс - басейн, масажи, малко шопинг,хубава храна, хубав филм или книжка, 10- часов непрекъснат сън - това ми стига, за да ми запълни денонощието и за да съм доволна Joy.Уф, като някоя егоистка се изказах Embarassed.Ти вадиш пари за семейството си, а аз искам ей така, нищо да не правя Embarassed.Мда, хубава ти е професията - правиш това , което ти харесва, посещаваш различни места, срещаш се с различни хора, супер   bouquet  bouquet  bouquet.А в какъв стил пееш?Това с втората вечеря аз си го правя от време на време - разни късни гостита са причината Joy.Вечеряме рано у дома, между 18.30 и 19 ч. сядаме на масата, зависи кога е готова вечерята.И като ни поканят на гости в 20 ч. - моите хора издържат, те си хапват и през деня, ама аз не мога и си хапвам в колкото съм си свикнала и на гостито пак ooooh!.Та не е проблем,стига да се случва по- рядко, не го мисли, след като си още гладна - хапвай си Hug.А сушените сини сливи нищо не са в сравнение с моите десерти - в никакъв случай не се чувствай виновна за тях Hug.Ох, много се разприказвах Rolling Eyes.

Jerry F , той скъпият все за дреболии ме ядосва Rolling Eyes.Пък като му се нацупя  се сърди, че аз му се сърдя Joy.Все не е виновен за нищо и все не помни с какво ме бил разсърдил Rolling Eyes.То по някое време и аз забравям , в интерес на истината, и се сърдя заради спорта, ама ми омръзна да повтарям едно и също по сто пъти на ден и пак да прави обратното  ooooh!.Стига толкова за сръднята, още му се цупя, ама от всичко това има полза , да знаеш - сега не ме занимава с излизане и правене на това - онова, в резултат на което къщата свети, а коледната подготовка продължава - днес ще правя още два вида сладки, ще видя дали ще успея де, поне такива са ми плановете Wink.Идвайте всички, с бухалките box bash, да разбере и той къде й е силата на бг- мама, че само се чуди какво толкова вися във форума Joy.Ох, с тия телефони, и скъпият го ползва за щяло и нещяло , все звъни на този и на онзи, аз съм много икономична в това отношение Wink.Не я знам тази книжка, но след като е забавна и смешна - супер  bouquet.

mery_79 ,мда, и моят така - искал да съм "по- женствена" Rolling Eyes.И тук го дават да застудява Rolling Eyes.

sivila , ама много е разбран този твой италианец - дегустираш сладки , а той с минуси те награждава, ще организирам едно покушение над него, да си го взема малко у нас, да ме радва за няколко дни Joy.Ох, много лоши неща стават и в Гърция, какви ги вършат тези политици - не знам Rolling Eyes.И аз вчера бях на две мандаринки , ама плюс един портокал Wink.

Днес съм планувала вече казах какво, да не повтарям, че все за нережимности говоря Rolling Eyes.Ще започвам след малко, че да свърша преди каката да се е прибрала - нали трябва да ги скрия до Коледа Wink.

Кантарчето е на 63.100, бива.Много дълго се въртях около 64, че и повече, дано не ги е запомнило тялото ми, че няма да иска да слезе на 62 Rolling Eyes.

Пих вода с лимон, и кафенце - да ви питам, вие какво кафе пиете?Аз смених различни кафета на моята кубинка, но не виждам голяма разлика и си взимам Нова бразилия, един приятел обаче, който се занимава с продажба на кафе, ми каза, че тази марка ще ми повреди стомаха, да съм я сменяла Rolling Eyes.

Ставам, че да я почвам отнякъде.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 16
  • София
Здравейте момичета  Hug
Да, много студено стана  cold Хубаво, че не познаха и няма сняг още, снощи като си тръгвах от работа заваля, но бързо спря  Flutter
И аз бях много слаба, на сватбата- 47  Rolling Eyes, след като родих пак толкова Grinning, от 3, 4 години качих и понеже винаги съм била слаба, сега коремчето ми пречи  Wink
Донесоха ми от Гърция хортата, дето си поръчах, но е в плик като билка  newsm78, не знам как да я варя, ще пробвам да я снимам , ако може да ми кажете  Flutter
Пожелавам на всички хубав ден, аз отивам да творя  Grinning, днес са Бони М  Hug
От новините днес  Peace
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3466511

# 17
Привет Hug
Изпих си двете кафета,наготвих един спанак с ориз и домати,сега чакам скъпия за обяд Wink
Явно с годинките се увеличават и килцата ни Joy
margita хортата се вари в тенджера без капак,за да си запази зеления цвят.Сменяш водата и добавяш сол във втората.Вари се около половин час,може и малко повече,до омекване.Изцеждаш,добавяш сол,зехтин и ломон(някой предпочитат оцет)  chef Идеална гарнитура за рибка Wink
Да кажеш дали ти е харесала Hug
Следобеда мисля някое филмче да изгледам,студено е днес,няма да се разхождаме,ще взема да поизчистя.
Лек ден момичета,до-после Hug

# 18
Ето ме и мен най-накрая  Hug

sivila, даваме ви го ББ, не си го щем, то ние най-вече. Цялата история, че правителството  иска  да закрива организация ни е, че сградите са ни в един много хубав и голям район, където квадратният метър e най-скъп с София  Wink Та за това си митингуваме  Crossing Arms
Днес правих такива неща, сега чакам вечерята да ги опитам, май вечерята ще е по-рано  Crazy

Аелис,  ми ще дойдем дружно, колко му е, как така ще се муси  newsm66 При нас обикновено аз се  сърдя повече, на скъпия бързо му минава.
Да ти кажа това си е от зодията  Wink Той, моят е за бои, че сметката за двата месеца е над хилядарка  ooooh! Whistling ooooh! ooooh! През час му се карам  Joy
Ох, а на мен на д-то нищо не се лепи, на корем и на бедра  Cry Преди малко гледах Шакира, така добре й стой  Laughing
Ние "Нова  бразилия" си пием още от навремето, сменявали сме ги, но пак си оставаме на него, допада си ни, първо и е на добра цена, че скъпият по две кафеварки прави, като сме у нас  Hug
А, аз искам моите за винаги да ги подаря, не ги ща после обратно  Joy

margita
, скъпият много харесва, така наричаните от него Бонбони Ем  Joy И дансим при купонче на тях  Joy

Мери
,  и при вас е студено, ходих само да пазарувам, и качулката си бях сложила  ooooh!
Как се чувства Йоана в новата къща  Heart Eyes

Много готвих днес, какво ти много две неща, утре сутринта ще продължа малко  Wink
Към 9.00 ще хващам автобус до Благоевград, сама, скъпият е наказан  Joy Май няма да мина през брат ми и няма да мога да пиша, ще се видим при нашите.
Сега ще почвам да спрятам онова на Звездев с кашуто, тиквичката и чушките

Да ви пожелая хубава вечер  Hug

# 19
  • в колонките
Тук съм  Hug Hug Hug.Жива за сега,че е един спеееееч на вън Mr. Green.Температурата на вън в 16ч.беше 12гр,но вятъра е 8 бофорт-бръсне newsm61.Кантарев сутринта отчете минус 200гр.Е,малко,ама си е минус. JoyНо утре със сигурност ще сме в опозиция,че ще правя нещо с кашкавал.Jerry f, HugВзимаш Папандреу,съгласна съм-халал да ти е.Гърция има дефицит от 150%- т.е всеки един дължи по 40хил.евро на банките,но без лихвите.А Бг.има дефицит само 3-4%.Извода си го правиш сама.И още нещо-моята българска университетска диплома не я признаха тук,трябваше да доучвам още 3,5 год.Но стига с това.Аелис, Hugнаистина дегустирах сладките,но вечерта ядох само пилешка салата LaughingАми на мен и кафе-машината ми е италианка-Делонги и тя Laughing.Кафе пия само Лаватца,много рядко Якобс.mdrgita
 Hugаз хортата я измивам много добре и я варя около 10-15мин,не повече,че се разкашква и става като за прасета Joy.Вари се само в една вода,прецежда се и се овкусява с лимон и зехтин.Самата вода може да я пиеш овкусена с лимон,много е полезна.Ако се превари хортата се губят витамините.Зная това,щото заради диабета и холестерина съм почти постоянно на тази трева.Хайде стига съм ви досаждала,изчезвам.За всички -усмивки и положителна емоция  bouquet  bouquet  bouquet

5

# 20
  • в колонките
 HugИзвинявам се за спама,но Марге,само да допълня за хортата-първо слагаш в голяма тенджера водата да заври,после добавяш хортата.Ами това исках да кажа,но забравих,Алцхаймера не прощава на никой newsm10 .

# 21
sivila като вариш само с една вода,не ти ли горчи? Аз не мога да я ям така.Освен хорта Влита,тя не горчи Wink Горските ,диви видове ми нагарчат Laughing
Да и тук е много студено,аз съм до планината(Ахарнес),в момента показва навън 8 градуса,брррр,и един вятър излязал.Утре мислихме да обикаляме със скъпия магазините ,да понапазарим,но май ще го пращам сам Laughing
Хапнах един омлет със спанак и сирене,вкусно се получи,и една шопска.
Лека вечер момичета Hug

# 22
Момичета, ако се сетите утре, споделете ми с какво е полезна хортата  newsm78  Търсех си сама, но търсачките нищо смислено не ми дават newsm78
Аз да не пропусна нещо Joy И как така няма да съм информирана Joy

# 23
Джери веднага давам инфо:
Хортата е богата на витамини Е,Ц и минерали,омега 3,мастни киселини,линоленова киселина,също така е и антиоксидант. Wink
Доказано е че,на на о. Крит са дълголетници,и си хапват доста хорта. Wink

# 24
  • в колонките
 Hug HugАз съм пак  Laughing.Искам да кажа нещо за хортата-това,което ми е казал моят професор ендокринолог-предпочитаната и здравословна хорта е тази от планината-дивата,горчивата,а не тази,дето я отглеждат по нивите си (култивираната).Аз купувам планинската дива радикя(радиче,глухарче) и синя жлъчка-само листа,без цвета.Тук тази трева е по-скъпа-сега е около 4-5евро/кг.А тази влита я отглеждат в стопанства и я третират с фитофармака/препарати/.Преди години имаше натравяния с влитата,че я бяха объркали с татула.А полезното на тази хорта е точно горчивината-т.е-витамините.Джери,скъпа търси в гугъла за глухарче,дива планинска радикя/радиче/ и синя жлъчка.Това е най-здравословната хорта.Гърчолята я ядат целогодишно.Целувки на всички от захладняла Атина.Мери79,аз живея в Колонаки/ако ти говори нещо/.Малко е по-завет,но си духаааааа  #Cussing out newsm51 newsm51

# 25
Каква съм ранобудна  Party

Meri, Sivila
, мерси за инфото  Heart Eyes Hug Иначе аз глухарче, то нашенското, дето расте по поляните съм пила  newsm78 Пък какво беше от него, корен ли, лист ли  newsm78 с цел отслабване, но голям проблем имах с онова място  Whistling

Оказа се, че трябва да хващам автобус в 7.30, съответно сега пека една нережимност, че трябва да е прясно опечена  Crazy
Кантарчето е 56  Rolling Eyes а вчера се почерпихме с едни коледни неща.
Днес няма да съм режимна, няма Благоевград всички да ядат и да пият, а аз не  и да ме питат - какво ти има  Laughing

Хубав ден, момичета   bouquet

П.П. Да се допиша, нещо е много бавна връзката с форума,  установих го и от гсм-а на скъпия, за това ни се затриват постовете.

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 05:48 от Jerry F

# 26
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

Не я знам аз тази хорта , за която говорите Embarassed.

margita , явно всички сме били слаботелесни, а сега сме истински жени Flutter.Ох, тази новина, значи да си мисля как хапвам нережимности и на вечеря ще хапна съвсем малко Joy.

mery_79 , кое филмче гледа?Аз тези дни само Коледни филми гледам, карат ме да се чувствам прекрасно Flutter.

Jerry F , мерси за кафенцето със снежинките Hug.Ааа, ама много говори твоето момче, моето и на малкият пръст не може да му стъпи Crazy.Мда, Шакира е страхотна, как забравих да я спомена сред другите красавици  ooooh!.Приятно прекарване в Благоевград Hug Hug Hug.Много ясно, че няма да си режимна, и аз не бях, като ходих по онзи край Wink.

sivila , капка по капка - вир става Hug.Днес двеста, утре сто, вдругиден - триста и така за една седмица - килограм и нещо Wink.

И сега внимание .....- познайте какво показа кантарчето тази сутрин  newsm68 newsm44 newsm03.Мда, видях 62 най- сетне, след него има една седмица, ама тя въобще не ме притеснява - видя ли 62 и съм доволна Flutter.Сега само ще гледам да внимавам, че да си ги задържа Wink.То по празниците ще е малко трудно, но поне преди тях ще пробвам  да не се отпускам.

То вчера дегустирах коледните приготовления, не вярвах , че тази сутрин ще видя минус Wink.

Ще поизлезем - то навън е много студено, един вятър брули, ама имаме уговорка Wink.На свеки й е домъчняло за Катето, че откакто съм в отпуск не я е виждала, ще й я заведем днес да се погледат.

Ставам, да се приготвям.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 27
  • в колонките
 Hug HugЗдравейте.За втори път пиша #2gunfire.Девойкииииии,много студ на вън,бръсне,не е за жени smile3512.Ходих на покупки до Карфур и замръзнах.И духа един студен вятър #Cussing out.Ааааа,днес никакво излизане.Пак ще правя сладки за детето.Италианеца ми отчете сутринта - 600гр. newsm44.Май студа ме стяга Joy.Ако все така вървим до Коледа ще видим 62кг.Дай боже. newsm78.Да дам малко инфо за хортата влита:тя е от семейсто щирови.Бере се горната част и малко от стеблото.Ако не ви мързи прочетете повече: http://www.offroad-bulgaria.com/shwothread.php?t=97841&page=1 От мен  newsm51 newsm51. Пожелания за спокоен и отпускащ ден.И само положителни емоции на всички.

# 28
  • GYM
Ехееей, дойде студа и при вас, значи Rolling Eyes
Ха, добрутро сега Grinning
Сивила, Аелис, браво момичета! Толкова се радвам като чета хубави кантарски новини hahaha Аз още не съм се престрашила да се метна на тукашния, да не взема да си скапя настроението Rolling Eyes Че той пък е скандинавец Crazy кой го знае какви ги отчита. Joy
За глухарчетата - да се изкажа - тук всеки ден има пресни листа и аз си ги хапвам на салата. Знам, че са много полезни, проблеми не съм имала Simple Smile
Тук е ужас - мъгла , сняг и студ #Shocked смятам да си стоя на топличко и една каланетичка да изиграя...После може и сауна...Много усмивки и положителни емоции Hug Hug Hug Hug Hug

# 29
  • в колонките
velvetvoiceHug,как издържаш на тоя студ в тоя север?Аз гледам от дома през прозореца как прехвъркат снежинки и се наежвам Sick.Хич не издържам на студеното Laughing.А за глухарчето- ходила съм в планината да го бера.С корените се вади със заострен от пред малък нож.С чистенето и миенето после е малко зор,но е страшна вкусотия.А що се отнася за другата трева-влита/щира/ малко съм резервирана към нея.С нея си спомням баба ми,че хранеше прасето Joy.Хайде,идвай си за празниците в Родината. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт