Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 955
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
#Crazy newsm78 #Crazy

С риск да се повторя,но аз кой знае каква разлика не виждам Mr. Green

# 106
  • Пловдив

Все се чудех на наградитеп на ELLE дали Къванч и Берен са били по-близо един до друг и ето...
А може там да пише - часът и мястото на срещата след партито.

# 107
# 108
Във вчерашната серия много силно ми въздейства сцената с бащата на Джемиле. Много мило ми стана как искаше да й достави удоволствие милият Сюлейман, като разбра защо страда дъщеричката му. Просълзиха ме. Cry

# 109
# 110
Още ли обсъждате това дете? Мисля, че въобще не може да става дума, че е Къванч. При него характерно е разположението на веждите спрямо очите, което при детето е по съвсем друг начин. Човек може да расте, остраява и се променя, но чертите му си остават, нали така? И освен това, детето има кафяви очи, а на Къванч са С_И_Н_И. Това не е ли достатъчно красноречиво?!

Вече се повтарям, но това с Бтв на час по лъжичка е изнервящо, направо си е подигравка. Аз не гледам сериала на български, защото съм му гледала оригинала и това ми е достатъчно, но като гледам по програмата как е накъсано и то за пореден път при излъчване на турски сериал, направо се чудя как гледате. Затова към тези, които гледат, които имат възможност и желание - разхвърлете ги малко тези главочи от Бтв - пишете им, обаждайте се, настоявайте, искайте, притискайте! Не може така да се гъбаркат с вас. Като са видяли келипир в тая работа да излъчват турски сериали, да си попроменят малко програмните схеми, та да вместят една оригинална тур.серия наведнъж. Като са правени тези серии е мислено, всяка от тях да си има относително отделно story, тоест начало, завръзка, развитие, край. Какви са тези нацвъкани епизоди по бтв, започващи от никъде и завършващи до никъде? После хората коментират, ами то този път нищо не дадоха, само пълнеж. Ами да, така е, всяко нещо извадено от контекста придобива друг облик и може да се окаже безсмислено, тъй като се губи се погледът върху цялото. Така че, смело с претенциите, иначе респект няма и ще пускат на раята, когато и колкото си искат от пиедестала на великата си програмна схема.

# 111
  • Пловдив

Искам само да напомня на тези които гледат Берен в другия филм, че довечера е 12 серия.

# 112
  • Пловдив
sara bri доколкото знам писано е до бтв-то, но те са глухи и единствено се надяваме да четат нашите форуми.
Толкова си права, че по права не може да бъдеш. Всяка серия е един самостоятелен филм. По-добре през ден по 1 пълна да дават отколкото накъсано нищо. Там имат програмни директори със заплати високи до небето. Не мислят. Каквото и да кажем е вярно. За кой ли път давам за пример Перла. Даваха я по цяла оригинална и затова заобичахме и разбрахме комшиите.

# 113
Нихал много дразни, с това обсебване към баща си  ooooh! ooooh! ooooh!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 114
http://www.youtube.com/watch?v=lS22HZ21uKM   Едно поздравче за всички.

# 115

Искам само да напомня на тези които гледат Берен в другия филм, че довечера е 12 серия.
Ще го гледам след забранения плод Peace Взе да става все по интересен.

# 116
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=703334

Една интересна статия за бг-те сериали и тяхното бъдеще

# 117

Голяма пустош днес Sad

# 118
  • Пловдив
Slawena, прочетох статията - само мисля, че автора трябваше да посочи за пример комшиите - които са прозряли отдавна това, а не по "европейски" както е писал. Стари истории пренесени в съвремеността.

# 119
Slawena, прочетох статията - само мисля, че автора трябваше да посочи за пример комшиите - които са прозряли отдавна това, а не по "европейски" както е писал. Стари истории пренесени в съвремеността.

Сигурно за да не кажат че плагиатсваме от комшиите Mr. GreenНе зная това си е мое мнение,но и Стъклен дом не можа да ме грабне,мъчих се да гледам първите няколко епизода и сега отвреме не време хвърлям по едно око,но сериала ми е скучен,много изкуствен.Излъчва студенина,ако може така да се изразя.А другите два опита Забранена любов и Хотел България хич и не съм ги гледала.Но снощи по сателитния канал на БНТ започна излъчването на Дом за нашите деца за пореден път, е това се казва сериал за нещата от живота такива каквито са били преди около 25 г.Ако нашите успеят да направят нещо подобно наистина ще спечелят масовата аудитория.Мисля че потенциала като сценаристи,режисьори и актьори все още го имаме.

Общи условия

Активация на акаунт