velito_vr, добре дошла, аз също съм от Враца. Някой ден може да се видим, ако искаш.
[/quote]
Assya_g, писах ти на лични - имаш ли Фейсбук!
Още няма отговор от консултантите, а бебчо е все така нервен на гърда...
бях на защита на курсова работа и мислех ако се забавя повече от 6 часа 2рото му ядене да е АМ. Общо взето отъ вашите писания разбрах че може да се съхранява в термочантите , специално пригодени за това , нали? а и имам спомен как Адито обясняваше , че като направи Ам до другото ядене го слага в термочантата и достига точно Т , готова за следващото хранене.
Извинявам се за забавения отговор но дълго време не бях на линия. Свързваш ли с нещо конкретно тази промяна в поведението на бебо? Как наддава детето откакто е тази промяна в поведението? Има ли промяна в количеството на напишканите и наакани пелени? От кога ползвате биберон? Дали са ти попадали статиите от библиотеката на подфорум Кърмене и захранване - Кърмаческа стачка и Бебето ми е неспокойно или плаче докато го кърмя – какъв е проблема?? В статиите са изброени различни възможни причини за неспокойство и може да ти помогнат да откриеш какво причинява това поведение при бебо и след това, ако желаеш можем да обсъдим варианти за преодоляване