Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 862
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Да, за Baby Vac. Мерси   Hug
Освен онлайн има ли от къде да се купи?
Лошото е, че на моя ревльо обикновената помпа му се струва страшна, а това не знам, сигурно ще се побърка.
Аз капя Тонимер, но е в едни капсулки, това, което ти пръскаш, спрей ли е?
тази помпа се купува само он-лайн. Ние още от първия месец я позлваме. Стеримар, Риномар и други такива *мари са спрейчета.

Ние днес излязохме с кенгуруто, т.е. преди малко, беба след няколко минутки навън заспа. Мисля си, че когато недуха и Т не са много под 0 не е толкова страшно.

# 181
Baby Vac, аспиратор за нос има почти във всяка аптека, поне аз като проверих в първата имаше. Струва 20 лв. Аз лично се чудих между нея (имам много добри отзиви от мои приятелки) и аспиратор, който е смаркуче и аз тегля секретите от нослето и. Избрах засега второто (не знам как ще ми реагира с прахосмукачката) .

# 182
Baby Vac, аспиратор за нос има почти във всяка аптека, поне аз като проверих в първата имаше. Струва 20 лв. Аз лично се чудих между нея (имам много добри отзиви от мои приятелки) и аспиратор, който е смаркуче и аз тегля секретите от нослето и. Избрах засега второто (не знам как ще ми реагира с прахосмукачката) .
И ние сме с такава помпичка-Маример.Не бих казала,че и харесва на беба,но с прахосмукачката ми се вижда много хард.

# 183
по-хард ама ако имате позната с такава я накарайте да я деменстрира пред вас. На всеки му се струва грубо и неподходящо за бебе , но като види как става няма проблем. Всичко става за 5-7 секунди. Малко се плаши (почти всеки път) Ивелин докато пусна прахосмукачката , но  като я пускам да чистя  в началото заради силния шум се стряска също няма как.
Искам да ви кача че с обикновена помпичка- за около 10  лв беше нз каква е- ревеше много , защото продължава цялата процедура повече време, той се върти, аз му държа главата , той пищи.. а сега при необходимост- докато разбере какво правя , аз вече съм готова Simple Smile Абе златна е помпичката според мен ( досега негативи за нея не съм чула) Simple Smile

# 184
P4eli4ka , Bibi76 благодаря за разясненията момичета !  Hug
За питката с паричката съвсем бях изключила  Crazy
Странно ми е това , че сме свикнали да си разменяме подаръци на Нова Година, но P4eli4ka права си за това, че не е хубаво да объркваме детето, макар и мъничка е добре да свиква с тукашните "мурафети"  hahaha
tolinka стискам палчета прегледа да е просто рутинен и без последствия  Peace
На болничките да оздравяват, на останалите да се радват на снега   madnoel Nature Snowman
Лекичка от нас!  smile3507

# 185

амии... не мога да не я извеждам бебешорката цяла зима!! днес излязохме, не ми се стори толкова студено.. беше приятно, тя се радва! сега като ви слушам и започвам да се чудя дали пък аз не постъпвам супер безотговорно като я водя навън в това време..
Да, бе, няма да я извеждаш! Разбира се, че ще я извеждаш Wink Вчера излязохме за малко, после ходихме на детско коледно парти в офиса... Днес със сигурност ще излезем за по-дълго!

# 186
Сдобих се с помпа за прахосмукачка. Прочетох в нета в коя аптека се намират и изстрелях баща ми. Определено е по-ефикасна от обикновените помпи. Дребния естествено реве, ама сега е толкова крив, че и пръст да му покажа почва да се дере  ooooh!

Да ви кажа как се прецаках  ooooh!
Трябваше да му давам едни прахчета и разтворих едно в шише с АМ. Той няма никакви проблеми със сукането от шише. Пие вода, АМ, кърма, каквото му дам. Е да, ама като усети лекарството в млякото веднъж и сега не иска нищо от шише да пие. Като му сложа шишето в устата и въобще не захапва, а почва да се дави и повръща  ooooh!

# 187
Здравейте! Искам да ви питам слагате  ли на бебоците възглавнички като спят? Аз не слагам, бях чела, че до първата годинка е по-добре да спят без възглавничка, но всички около мен се учудват, че спи на равно.
Някоя мама беше питала кои тикви са по-добри за пюренце. Цигулката е по-сладка и затова по-добре от нея да се прави пюре. Колкото е по-жълта отвън, толкова е по - сладка тиквата.

# 188
Здравейте! Искам да ви питам слагате  ли на бебоците възглавнички като спят? Аз не слагам, бях чела, че до първата годинка е по-добре да спят без възглавничка, но всички около мен се учудват, че спи на равно.
Някоя мама беше питала кои тикви са по-добри за пюренце. Цигулката е по-сладка и затова по-добре от нея да се прави пюре. Колкото е по-жълта отвън, толкова е по - сладка тиквата.

Аз слагам възглавничка, но ниска.Според мен не е проблем, че бебето ти спинка без.

# 189
Аз искам да попитам някой спрял ли е вече да използва зимния кош за количката. На нас ни е вече тесничък и се чудя, дали вече може да поставяме децата в леко изправено положение, тъй като нашата седалка няма изцяло легнало положение?

# 190
Може, ама в тоя студ аз си държа зимния кош, че иначе ми е много открито/в зимния си е като в къщичка:)/

# 191
И на мен не ми се маха зимния кош, въпреки че главичката му почти опира горе, а крачетата долу. Все си мисля, че поне още месец ще изкараме с него. Повече завет е в тези студове. Аз също слагам ниска възглавничка, ама защо и аз незнам newsm78, той така шава, че почти никога не е легнал на нея.
А вие продължавате ли да стерилизирате, че микровълновата ми се прецака, а стерилизатора ми е такъв. Никак не ми се изварява в тенджери сега ooooh!

# 192
Аз никога не съм ползвала зимен кош. Внимавам да е добре опакован в шапка, качулка и чувалче. Ако духа повече, пускам сенника и става по-закътано. Но чувалчето е много дебело и топло.

# 193
spirit, има някакви таблетки за стерилизация. Аз все още му стерилизирам всичко.
 katence123 , мерси за отговорътза тиквата Simple Smile
  Петър си спи с възглавничка от както се е родил, но има случаи, в които се изсулва от нея.
  Ние вече тежим 6700гр. и сме дълги 64см. От утре започваме с пюре от картоф и морков.

# 194
Божидара спи без възглавница, не виждам да не й е удобно.
Не стерилизирам вече всеки ден, а веднъж на три дни например и без това ръцете са й все в устата, а пипа навсякъде.
Май може вече да са на леко полуизправено, макар че на нас коша за новородено още ни става. Зависи май колко позиции има количката, а ако искаш да изравниш, може да подпъхнеш нещо под гръбчето.

Общи условия

Активация на акаунт