Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 863
  • 753
  •   1
Отговори
# 165

velito_vr, добре дошла, аз също съм от Враца. Някой ден може да се видим, ако искаш.
[/quote]

Assya_g, писах ти на лични - имаш ли Фейсбук!

Още няма отговор от консултантите, а бебчо е все така нервен на гърда... Tired

# 166
  • София
Либи може да се обърнеш към РИОКОЗ (бившето ХЕИ).

# 167
И аз мислех, че РИОКОЗ, но не бях сигурна. Благодаря ви, момичета.
Ще се обадя задължително, но все пак ще изчакам малко.

Може да се задействат, макар че малко ме съмнява.

Трябва да видя и кои са вносителите. Много се ядосах. Ами това се дава на бебета все пак, как може такава безотговорност....

Бори, и аз всеки път се шашкам, че е леко облечена, а Любо все ми се кара. Иначе вкъщи я държа само по едно боди с дълъг ръкав и гащеризон ританки, евентуално може и терлички. Но то у нас е топло принципно.

# 168
Либи, моя позната каза, че се мести да работи в нещо като Агенция по храните в Сливен?...

# 169
http://koleda.rozali.com/kusmeti.php

Хайде на късметите  Laughing.

# 170
Тъкмо гледам на новатв, в неделя по "Темата на нова" ще дават как се правят пюретата в БГ. Кой нзнае колко ще сме очаровани!!!

# 171
  • София
Момичета, имам код за 20% отстъпка от играчките на Mothercare и  Early learning centre, който е еднократен и важи до утре. Ако някой има интерес и ще поръчва да ми пише на лични. Съжалявам, че толкова късно го предлагам, ама пристигна онзи ден с една закъсняла поръчка.

# 172
благодаря ви днес за бързите отговори- тя кърмата стигнала на бебчо Simple Smile бях на защита на курсова работа и мислех ако се забавя повече от 6 часа 2рото му ядене да е АМ. Общо взето отъ вашите писания разбрах че може да се съхранява в термочантите , специално пригодени за това , нали? а и имам спомен как Адито обясняваше , че като направи Ам до другото ядене го слага в  термочантата  и достига точно Т , готова за следващото хранене.

За излизането навън - Аз вече се поошашках и незнам ако са такива Т ( при нас беше 1 градус днес) , няма май да излезе малкия скоро. В петък бяхме навън и незнам дали има връзка, но събота в 12 ч всигна 39 Т... звъня на личния, нали е събота, тя ме праща на спешен, отивам в спешния там ми викат" днес се отработва 31 дек. ама те всички лекари се тръгнаха още наобяд..., Звъня на 112 и дойдоха - свали му Т с течен аналгин .. направо искам да ви кажа , че гореше малкия, главата имам чувството че беше толкова гореща , че ще се пръсне... и той по принцип е такова будно дете- не се спира, рита вика, гука нон стоп- и като се отпусна от тая Т - като парцал- и само скимти супер жално, пъшка и скимти.. незнам беше ужас...

И си мисля , че няма да го изведа под 10 градуса май като е.. е ние сме в къща- седи по малко да подиша - но повече спане в двора или големи разходки май ще ги спестим.

# 173
  • София
а и имам спомен как Адито обясняваше , че като направи Ам до другото ядене го слага в  термочантата  и достига точно Т , готова за следващото хранене.
Ааа Маринка не си ме разбрала, казах че слагам преварената вода в шише в термочантата и до другото ядене е поизстинала и готова за употреба, а АМ го слагах в едни специални дозаторчета за АМ и като ми потрябват само сипвам АМ в шишето. Аз поне знам (или поне на опаковката на фризовома така пише) че веднъж направено не трябва да престоява повече от 1 час, ама може при другите млека да е друго не знам, а и ние бяхме само 6 дена на АМ и нямам много опит. Освен това фризовома специално като престои почко става адски гъст и не минава през никакви дупки на биберони, но това е друга тема.

# 174
MaPuHa88, получи ли приставката за прахосмукачка за изтегляне на сополки?
Доволна ли си?
Калоян е със запушен нос, но нищо не излиза с обикновената помпичка.

# 175
  • София
MaPuHa88, получи ли приставката за прахосмукачка за изтегляне на сополки?
Доволна ли си?
Калоян е със запушен нос, но нищо не излиза с обикновената помпичка.
За Baby Vac ли питаш? Ние я ползваме и сме много доволни. Вади сополки и като е задна хрема ,и детето се чувства по-добре. В болницата практикуват- пръскат с физ.р-р преди спукане и после след като си изсмукала.Важно е през деня,много често да пръскаш нослето(или да капеш).Ани много се плашеше от Стеримар и още няколко подобни,капането на физ.р-р, УНГ ми бяха дали мостра на Tonimer baby,с него изобщо не плаче след пръскане,струята не е толкова силна и явно вкуса е приятен за децата,даже се смее след като я напръскам.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 18:52 от misleto

# 176

амии... не мога да не я извеждам бебешорката цяла зима!! днес излязохме, не ми се стори толкова студено.. беше приятно, тя се радва! сега като ви слушам и започвам да се чудя дали пък аз не постъпвам супер безотговорно като я водя навън в това време..

# 177
Да, за Baby Vac. Мерси   Hug
Освен онлайн има ли от къде да се купи?
Лошото е, че на моя ревльо обикновената помпа му се струва страшна, а това не знам, сигурно ще се побърка.
Аз капя Тонимер, но е в едни капсулки, това, което ти пръскаш, спрей ли е?

# 178
Между другото имам въпрос към консултантите - от 10-ина дни малкия при всяко кърмене, се дърпа от гърдата - извива се, неспокоен е, плаче, надува се, като го вдигна повръща! Когато е сънлив е по - спокоен! Иначе като му дам бибата се укротява, не иска гърдата! И аз редувам биба-гърда,биба - гърда! Досега сме само на кърма, само веднъж съм давала изцедена от шише(и то преди месец). Всяко кърмене е някакъв ад - имам мляко, четох различни статии - за силното потичане на млякото,за кърмаческите стачки, за фазите на усиления растеж - всичко каквото трябва като съвети го правя! При споделяне с други майки, казват, че им прилича на отбиване! Вие сте последната ми надежда - искам да продължа с кърменето!!!

Здравей velito_vr Simple Smile Извинявам се за забавения отговор но дълго време не бях на линия. Свързваш ли с нещо конкретно тази промяна в поведението на бебо?  Как наддава детето откакто е тази промяна в поведението? Има ли промяна в количеството на напишканите и наакани пелени? От кога ползвате биберон? Дали са ти попадали статиите от библиотеката на подфорум Кърмене и захранване - Кърмаческа стачка и Бебето ми е неспокойно или плаче докато го кърмя – какъв е проблема?? В статиите са изброени различни възможни причини за неспокойство и може да ти помогнат да откриеш какво причинява това поведение при бебо и след това, ако желаеш можем да обсъдим варианти за преодоляване  Peace

Искам да помоля, ако някой друг е задал въпрос и не е получил отговор да ми пусне линк към запитването тук или на лични   bouquet

# 179
  • София
Да, за Baby Vac. Мерси   Hug
Освен онлайн има ли от къде да се купи?
Лошото е, че на моя ревльо обикновената помпа му се струва страшна, а това не знам, сигурно ще се побърка.
Аз капя Тонимер, но е в едни капсулки, това, което ти пръскаш, спрей ли е?

Спрей е да http://apteka.framar.bg/30003161/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BC% … 100-%D0%BC%D0%BB-  . Знам ,че е едно и също в капсулките ,но от капките се скъсва да реве,а като и пръсна ми се смее. Знам,че в някой аптеки го има Baby Vac,но аз в нашия квартал не я открих , в едната аптека ми казаха,че щели да я доставят през седмицата,което като дни ми се видя много разтегливо.Поръчах я от Пакосник,получих я за 24ч. Ани се разревава като и хвана главата, за да изсмуквам,но повече я дразни това,че не контролира тя нещата,като отдръпна накрайника спира.

MaPuHa88 - напълно те разбирам,аз така не искам да срещам Ани с никой и ме гони параноя,че всеки момент от нещо ще се влоши. Днес излизахме с нея,чак се уплаших как я бях опаковала,сложих и дъждобрана.Не ми се стори студено,беше меко и спокойно,но мисля при много ниски температури и вятър да си стоим в къщи.При спокойно време да излизаме.Все пак трябва да се опитам да я каля,въпреки че  това ми се струва лек мит с каляването,но...

Общи условия

Активация на акаунт