Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 331
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Зачетох се, ще се пробвам, само дето това, че бебето надушва майката от 6-7 метра и не трябва да съм вкъщи би могло да доведе мъжа ми до истерия  Laughing

# 541
Бобо също е много неспокоен в последните дни, даже и нощем се буди понякога - приплаква и трябва да му бутна бибата в устата, за да се успокои. Аз също мисля, че са зъби, защото дъвче като хищник всичко, което докопа. Не личи обаче някъде да избива зъбче (не че съм виждала как трябва да изглежда...) Иначе, за разлика от тва, което споделяте, приема биберона, даже яде доста хладка кърма една сутрин, защото беше озверял от глад и не ме остави да я стопля.

# 542

Да ви почерпя, макар и виртуално, за именния ден на едното ми близначе! Heart Eyes

Поздрави и на всички, които също празнуват днес!!!

# 543
Поздрави и от мен на всички празнуващи!
Грета,да са ти живички и здравички сладурчетата!
Момичета имам въпрос към вас и консултантките по кърмене-за мнение.Четох много спорове по въпроса кога е редно да се захрани и се препоръчва късното захранване след 6месец за кърмени бебета за по-добро.Особено за тези със симптоми на Атопичен дерматит.Моята кукла нещо май има симптоми за АД.В същото време ме притенява,че не наддава толкова добре и на консултацията на 23,12 беше 5070гр. ,като за последния месец беше наддала 370гр.Иначе се кърмим на 21/2ч.предимно,не точно почасовник,но средно.АМ почти не давам,рядко ,ако е гладна и видимо се налага.Та мисълта ми е-да започна по-рано захранването.Може ли по-дълъг период от време да давам оризова каша и пюре от картоф,тъй като те са по-слаби алергени?Просто ,за да и въведа по-калорични продукти.А кърменето ще си го продължаваме.Просто да изчакам с въвеждането на други зеленчуци.Педиатърката ми започна със съвети за сокче от 2м. и сега плодово пюре,но аз съм на друго мнение.Моля споделете какво мислите!Благодаря ви за мненията!
И ви моля за много положителна енергия и сила-Либи и Софи за в болница.Малката е с пневмония,подобрява се от антибиотиците.Но Либи е много притеснена,че на детето като цяло средата не му влияе добре.Моля ви да ги подкрепим мислено!

# 544
Стискам палци и се моля малката Софи да оздравява бързо.

# 545
Стиснати палчета и от нас... PeaceДано се оправя по-бързо малката Софи и да се прибират в къщи Praynig

# 546
  • София
Грета, честит ти именник, да са ти живи и здрави Simple Smile

Стискам палци и аз, миличките , дано бързо се оправи Софи Praynig

# 547
  • София
Весела Коледа и от нас,много здраве и благоденствие! Честит празник на всички именници! Стискаме палци на София бързо да се оправи,много изтърпя това малко човече...... За венците може да мажете със всички пасти които са за ДЕЦА.Препоръчвам ви Гинги гел кидс,много е добър.

# 548

о, милата софи!! колко много неща й се случиха.. Sad дано да се оправи бързичко!!!

# 549
Здравейте!
Влизам набързо да кажа Весела Коледа и Честит имен ден на именниците!
Ние за съжаление по коледа бяхме в болница:(Крум направи ларингит и едвам дишаше и ни взеха да ни лекуват:( Сега всичко е наред, но много се бях изплашила. С таткото се чудехме да идем или да не идем в Токуда и добре че отидохме, защото лекарката се чудеше как въобще сме изкарали нощта./Крум имаше спазми/.
Та мамчета ако някога се чудите дали да потърсите помощ, по-добре я потърсете и да се окаже че е било напразно отколкото да се случи нещо по-лошо.
Веасели празници на всички!

# 550
Стиснати палчета и от мен за Либи и Софи  Hug
Честита Коледа, много здраве, щастие и късмет на Вас, бебчетата и семействата Ви  Hug
Gretta, честит празник! Simple Smile
Марина, за захранването така четох, а и педи така каза за зеленчуковото пюре - първо то, после кърма (плодовото мисля да го давам следобед между храненията, но след нова година) И при мен целта е да помагам на коремчето и затова почнах с тиква.
tzuntzurka, дано всичко вече е наред с малчо  Hug
Момичета, препоръчайте ми столче за хранене  Praynig

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 17:41 от pepe_one

# 551
Здравейте!
Влизам набързо да кажа Весела Коледа и Честит имен ден на именниците!
Ние за съжаление по коледа бяхме в болница:(Крум направи ларингит и едвам дишаше и ни взеха да ни лекуват:( Сега всичко е наред, но много се бях изплашила. С таткото се чудехме да идем или да не идем в Токуда и добре че отидохме, защото лекарката се чудеше как въобще сме изкарали нощта./Крум имаше спазми/.
Та мамчета ако някога се чудите дали да потърсите помощ, по-добре я потърсете и да се окаже че е било напразно отколкото да се случи нещо по-лошо.
Веасели празници на всички!
Радвам се,че сте по-добре! Hug

# 552
Дано бързо да оздравява малката Софи  Praynig Hug

# 553
Всичко най-положително като енергия за София. Дано да оздравява бързо.

по др. теми-
мислето, аз взех този- http://family-bg.com/prX_4071.htm защото облегалката му пада  доста назад -  най-много от всички , които видяхме. Важно е да пада назад само облегалката , а не цялото столче- нз дали го обясних разбираемо. Много е стабилен и се чисти лено.
А и на Иллит забравих- за биберона -въобще не го успокоява- само реве и го плюе... Ама аз упорито му го давам...  ooooh! то иначе вечер е ужас- и то не сега , ами към 10 , 11ч почва всичко.. пълен ужас Simple Smile ама няма как - рисковете на професията

# 554
  • София
Бързо да се оправя Софи ,от тук нататък само здраве да я преследва.

Момичета имам въпрос към вас и консултантките по кърмене-за мнение.Четох много спорове по въпроса кога е редно да се захрани и се препоръчва късното захранване след 6месец за кърмени бебета за по-добро.Особено за тези със симптоми на Атопичен дерматит.Моята кукла нещо май има симптоми за АД.
Мен също ме интересува за АД,защото ние го имаме,в лека фаза,но си го има и на моменти ни създава ядове.

Общи условия

Активация на акаунт