Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 312
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
За косата си мисля , че е просто до ген.  Аз не съм била подстригвана до първи клас почти /освен бритона/. И до ден днешен съм си с дълга коса и не мисля, че подстригването като бебе влияе нещо за гъстотата на косата. Моя рошльо си се роди с дълга косчка и сега е като развълнуван диригент , нооооо това според мен ни е чара определено  Simple Smile .
И на мен ми става лошо като чувам какво ще става времето - ние сме най-спокойни навън.

# 61
Здравейте...От разходки не ми остава време да ви изчета....пак пропуснах много но сега като завали снега ще изчета назад.Искам само да се запиша и да се похваля,че бебка ака съвсем сама откакто си хапва пюре от сливи и круши.Днес бяхме на консулт и педиатърката ме посъветва да започвам да замествам следобедното хранене като започна обаче зеленчуковите,а за сега каза да и давам плодово пюре+половината ни доза АМ защото в зеленчуковите имало мляко а в плодовите не,и затова не се замествало изцяло с плодово.
Много ми иска като намеря време да сложа най накрая снимки в албума....ще се постарая

Лека вечер

# 62

misleto, дано всичко да е наред вече с ани!! Simple Smile

а пък за смесването на пюренцата с кърма на мен ми е интересно по-скоро какво трябва да е съотношението.. защото някак, ако се сложи прекалено много, пюрето ще се разводни, а пък иначе - ще е някакво минимално количество кърмата - няколко лъжички най-много и се чудя какво променя това количество що се отнася до засищането на бебето? и аз се чудя как да процедирам.. може би ще я храня с пюре, а после ще й предлагам и гърдата..
 newsm78

# 63
Здравейте и опт мен Simple Smile Момичета днес последния слънчев ден направо ме хващат карастанчовите какво ще правя от утре...
И искам да попитам нещо моят бебо има около устата нещо като обрив  поскоро му е много суха кожата предполагам от кърменето дето се омацва в мляко.. мажа го с кремче но не минава. Ако някоя от вас е минала през това и знае как де се отървем моля да сподели информация..
Приятнен ден
И Любов е така-около устата има много суха кожа,която се бели,а преди да се обели е  зачервена.Изписаха ни Линола Фет крем,след това Дефламол,но нищо не помага.От 4 седмици сме така,като се обели мина и  след няколко дена пак се появява.Ако някой има положителен ефект с нещо друго,нека сподели.
Аз съм много доволна от Др.Тайс...преди 2 месеца цялото и лице се напука и зачерви,чак ушетата и се обелиха,след първото мазане имаше невероятен ефект,и сега мажа само с него,а и е с прилична цена 13лв

# 64
И аз съм страшно доволна от балсама на Тайс.Преди няколко седмици толкова и беше станала лющеща се и червена кожичката по тялото,а мажех като луда със зехтин.Реших,че явно трябва да е балсам за по-добра хидратация и пробвах първо с по-евтин,но не би.Взех на Тайс и още първите 1-2 дена положението беше доста добро.Сега я къпем с душ-олиото на Тайс,защото има подозрения,че доста и поизсуши кожата един сапун на Бюбхен.Но някак си ми се струва,че балсама на д-р Тайс си е по-скоро с лечебни свойства и не толкова за редовна употреба.Не знам,може би заради уреята вътре.
Айде стига съм философствала,кожите са различни.Дано да не се налага да изпробваме какво ли не,но понякога се налага.
Лека нощ,момичета и сладки и спокойни сънища! Hug

# 65
  • София
Жени, и аз мисля в началото след пюренцата да предлагам гърда, то бебето най-добре си знае дали се е заситило или не.

# 66
Добро утро на всички ранобудни мами.Някоя мама беше писала за Вигантол на хапчета от Германия- някой поръчвал ли си е и по колко хапчета се дава?

# 67
Аз до колкото знам. за да е пълноценно храненето на бебе до 1 годинка, трябва на всяко хранене да има АМ или кърма.
Още не съм заместила, но с каката слагах към 30 до 60мл. АМ, ако е по-гъсто пюренцето.

# 68
Добро утро!
Ще ходим ли днес на фитнес???
Да се похваля вече си имаме столче за хранене.Много ми харесва и дълго време го избирах като подарък за коледа от едната баба. Wink

Ето го: http://www.babythings4u.co.uk/item/obaby-nano-fold-highchair--dotty-lime

# 69
Момичета вие ще изкарвате ли на разходка бебоците днес?
В интернет пише , че е -1, но се усеща като -8?!

Аз мисла, ако по обед се затопли малко, да излезем за около 1/2 час, но още се чудя.

# 70
Аз мисля да пропусна разходката днес, ако продължава да духа толкова силно. Студът не ме притеснява толкова, колкото вятъра. Излизах на терасата и имах чувството, че ще ме отвее.
Дано тази зима е по-топла и да има повече хубави дни за разходки.

# 71
Момичета, какво мислите за BABY LED WEANING  захранването? някой мисли ли да го пробва? на мен за сега това доста ми допада и сигурно така ще захраня.поне така си мисля за сега.

# 72
Момичета, какво мислите за BABY LED WEANING  захранването? някой мисли ли да го пробва? на мен за сега това доста ми допада и сигурно така ще захраня.поне така си мисля за сега.

Сподели повече. Какво е това?

# 73
За първи път го чувам, намерих описание тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529928.0 .
Наистина звучи логично, ще прочета повече Simple Smile

# 74
това е захранване , което започва задължително след 6 мес възраст, като няма преход с пюрета и каши , от кърма( АМ) направо към твърди храни. Смята се че детето само опознава и решава какво да яде или не. Предлагат му се сварени заленчуци напр, които то само да избере какво да яде и колко. Важното в това захранване е че според него децата имат рефлекс да  дъвчат ( както да сучат или ходят) и не трябва да им се дават каши и пюрета , защото не са естествена храна ( а такава е тази в твърдо състояние). ето повече по темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529928.0

Със сигурност мисля , че ще му е интересно на Ивелин да яде така зеленчуци. Даже нямам търпение да му давам да се цапа с нещо докато сме 3мата на масата Simple Smile Но мисля 1во да му дам пюре и след като е опознал няколко вкуса да пробваме и този метод. Но 1вото му ядене да е твърд зеленчук или плод- не мисля че чак толкова съм смела Simple Smile

П.П. с elleto сме пуснали  едновременно един и същи линк Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт