- сестра ми и майка ми все ходят с къси коси, но определено не са им сер сгъстили, а аз откакто се помня сам все с дълга коса и ми е гъста.Клипчето е страхотно.
Честито на всички имениц- и малки и големи! Бъдете живи и здрваи

- сестра ми и майка ми все ходят с къси коси, но определено не са им сер сгъстили, а аз откакто се помня сам все с дълга коса и ми е гъста.

Иска ми се да смуче биберон вместо ръцете или пръстчето, но като не иска какво да правя, не си го слагам на сърцето.
). На този етап бебетата опознават всичко чрез устата и тъй като ръцете съм им винаги до тях е логично да лапат тях най-често. Като й ги вадя в моментите, в които я виждам, не знам как ще я накарам да спре като цяло. Трябва да съм всяка секунда до нея и да дебна да ги махам
Няма как да стане това, а не знам бебе, което да не си лапа ръчичките, колкото и стриктно родителите да следят да не го прави. Тъй че аз съм се примирила и си я оставям да ги лапа колкото си иска, само ги мия редовно, че всичко полепва по тях, но и както лекарката ми се изрази - това е естествена ваксина

. Ние както нищо ни нямаше,го докарахме до болница.Преди 3 дни се прибрахме, но още не мога да смогна,много дрешки се натрупаха,отделно Ани още не се е оправила напълно,заради лекарствата коликите се върнаха.... Няма да можем да празнуваме много,само 3-мата,че лекарите препоръчаха да не я срещаме с други хора известно време. И така около нас,като мога ще се вклщчвам по-често,за сега спогвам само да ви понагледам
Сега лежи по коремче и като го повикам по име,се смее с глас...Лека от нас!

Момичета днес последния слънчев ден направо ме хващат карастанчовите какво ще правя от утре...
Иначе с ножичката,не виждам да има нещо нередно.Отделен е въпроса,че мен сигурно ще ме е шубе
Като за ноктите:)