Аз напоследък много се замислям за памперсите за многократна употреба...изглеждат ми много удобни за бебчовците, а и със сигурност по-полезни за кожата.

Аз обаче не можах да ви намеря в албумите в снимка.бг. 
За многократните пелени отделих много време преди да родя да намеря магазини, където мога да ги видя на живо, че съм си малко Тома неверника и докато не пипна и не видя не може. Оказа се доста трудна задача. Намерих само един магазин (органик маркет ). Имаха само един два вида. много се разочаровах от Wonderoos . Най-вътрешният пласт прилича на пулар
. Не можех да си представя август месец това чудо да го сложа на дупето на бебочко. Освен това бяха универсалния модел, а аз исках точно такъв, и ми се видяха много обемни, имах чувството, че ще захлупят цялото бебе. Тогава се отказах и реших, че докато не видя всички видове няма да поръчам нищо, ами ако и другите са такива и не ми хареса материята.... Говорих и със собственика, той не препоръча многократните пелени за новородено. Разказа ми, че започнали да ги предлагат многократните покрай техните деца, но и те в началото са ползвали еко пелени за еднократна употреба. Виждала съм и БамбиноМио, в бейби мола в София, но беше в началото на бременността ми и вече не си спомням защо не ги харесах
. Може би съм имала големи очаквания
. Сега пак ми пусна мухата за тези пелени, може да взема и аз да поръчам един тестов пакет.
Сега с голям кеф си яде картофеното пюре и чака милото да му дам още, а аз се скръндза и му броя лъжичките 
Аз обаче не можах да ви намеря в албумите в снимка.бг.

Момичета днес последния слънчев ден направо ме хващат карастанчовите какво ще правя от утре...