Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 338
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Честито рождество, момичета!
Много здраве и късмет на вас и бебоците ви!

# 511

честита коледа, момичета! да ви е светло на душите и пълно с радост в домовете! Simple Smile

# 512
   честита Коледа и от нас! santa2Желаем много здраве, щастие и топлина иобич в домовете ни. А за бебоците много здраве, усмивки и чудесни подаръци.
  Aila, честит рожден ден и от нас на патерици!

# 513
Честита Коледа,мили момичета!С пожелание за много здраве,радост и усмивки!Нека нашите мъничета да ни слушкат и да изпълват дните ни с щастие! Hug
Не мога да намеря групата ни във Фейсбук,търся на август 2010,но нещо не ми се получава.Някой може ли да ми каже къде бъркам?

# 514
  • София
Честита Коледа и от мен! Да са ни живи и здрави малките коледни подаръчета Heart Eyes

# 515
Честита коледа и от мен на всички. Много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти.

# 516
Весела  Коледа мамчета ! Да сте живи здрави вие , бебчетата и семействата ви !!!
 Hug

Аила честит рожден ден-много здраве , щастие и късмет   bouquet

# 517
4естита Коледа на всички,бъдете здрави,усмихнати и щастливи.

мишлето,от кога може да се ползва бънджи,не са ли малки

# 518
[ На  целите ви семейства по случай Коледа пожелаваме:
много здраве, любов, пари и много сбъднати мечти.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,
истински приятели, които винаги да ви помагат!

Айла,бъди много щастлива и ти благодарим за помоща!

# 519
  • София
Чесита Коледа,много здраве,любов и щастие желая на всички. Честито и на именниците днес.
moli84 Четох много противоречиви мнения.Слагам я така,че да не й опират краката и тя все едно е в кенгуро,само че с много играчки около нея.Тя се обляга малко напред и така стои.Първия път я сложих за 10-15 минути,днес пак за толкова,ще видя дали да я сложа за 2-ри път днес.

# 520
  • София
Честита Коледа! Да са ни здрави и послушни малките съкровища! Нека изпълват сърцата ни с много незабравими моменти!

Айла, много радост и щастие!

# 521
ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички!!!(малко късно но,сега се докопах до компа)Бъдете живи и здрави,само хубави  емоции,и най-вече здрави и послушни бебчовци  Gift Gift Gift
Аз изкарах коледа в леглото,нищо ми нямаше...за един час ме събори някакъв вирус,температура,повръщане,разтройство.....кошмарно беше!!!Дано съм успяла да опазя бебка Praynig

Mного набързо прочетох назад....може би сте обсъждали вече първите коледни подаръците....аз все още не съм измислила такъв за беба.Чудех се за тези бънджита,от кой месец могат да се ползват newsm78?
За 3 път ходихме на гастроенетеролог за нашия прослувут запек,слава богу пюретата действат,но незнам как ще почваме зеленчуковите,много ме е страх да не се запече пак,лекарката каза да почна с картоф +броколи но все още не ми е ясно кога и по колко трябва да давам плодовото и кога и по колко зеленчуковото.Успях да взема картона от педиатърката и понеделник ще се записваме при друга,ще я засипя с въпроси,дано излезе  по свястна Mr. Green

Много ми се иска да успея да се организирам,да овладея лудницата,и да имам повече време за компа,че много изостанах вече!!!

Лек ден на всички!!!

# 522
Момичета, онзи ден ден като къпах беба напипах нещо като бучица точно на дясната гърдичка-много се изпоаших. Питах педито, каза че това нищо не значи и че само ще си мине. После четох и в нета и е описано, че се дължало на хормонални промени и ще си мине само. Както и да е-много съм изплашена. Някой от вас чувал ли е за подобно нещо? Embarassed(не е кърмена)

# 523
  • София
Slavy, браво на вас! Много добре се храните дано така да продължавате.
  От кога се захранвате? При нас това е кошмар- дърпа си лигавника, лапа си ръцете, а като кихне ooooh!До  като изяде една лъжичка незнам колко пъти го избутва и аз пак му го давам.
Дес, вече двайсетина дни се захранваме, но още не съм заместила хранене. Давам всели зеленчук отделно без да ги смесвам, като започвам с малко количество и всеки ден увеличавам. Мишо си е лакомник и отваря устичка Simple Smile но не е преодолял все още рефлекса на избутването и ако пюрето е по-рядко и аз му го давам по-няколко пъти. Тъй като си ги правя сама гледам да са по-гъстички. Все още не е кихал с пълна уста, но все някой ден ще ме хване неподготвена Simple Smile Аз лесно приех мисълта, че ще сменяме тапицерията на дивана Simple Smile

Иначе аз първо кърмя и след 1 час давам пюрето, но ние сме само на плодови пюрета(не знам дали има някакво значение), заради акането давам само сливи и круши, няма проблем иначе добре си хапва, не отказва. Искам да започна и зеленчукови, но не мога да измисля разхлабващ зеленчук. Тиква ядохме на няколко пъти и след това имахме страхотни колики, така че ако се сетите за друг разхлабващ зеленчук ще се радвам да споделите.
adelina_bg, след като даваш разхлабващо плодово пюре, защо трябва и зеленчука да е разхлабващ  Rolling Eyes Ти пак можеш да продължиш с даването на плодово пюре между кърменията, примерно след обяд, а сутринта да даваш зеленчука. Ако и двата вида пюре са разхлабващи, няма ли да му стане некомфортно на стомахчето? Или мислиш да спреш да даваш плодовите изобощ докато въвеждаш новите зеленчукови?
Кори искам сутрин да давам разхлабващ зеленчук тъй като за сега крушите и сливите нямат кой знае какъв ефект, затова се налага да давам и дуфалак. В момента сутрин давам сливи + 4мл дуфалак, следобед круши. И пак ака на няколко дена(рядко сам, в повечето случаи с клизма). Докторката каза да давам дуфалак поне 1 месец че той не действал веднага а действал с натрупване, но искам яденето в 11ч да заместя със зеленчук а само следобяд да давам круши/сливи. Обаче се опасявам че ако зеленчука е запичащ може да стане още по зле.
Деси, при нас тиквичката и чушката нямат запичащ ефект. Едния ден след моркова даох няколко лъжички вода преди млякото, в резултат на което Мишо ака още 2 пъти.  Може да е било случайно, но поне аз реших, че е от водичката. Мисля, че спанака още е разхлабващ. След няколко дни ще давам прословутия пащърнак, после ще кажа как ни се е отразил. Нещо ми се върти в главата за сладкия картоф, че също не запича.

# 524
  • София
Честита Коледа на всички.

Слави
я кажи по подробно по каква схема за захранване карате.

Общи условия

Активация на акаунт