Честита Коледа на вас и бебоците
- да са здрави и диви, да ни радват много!Малко мрън-мрън - след празничния обяд у свекърва ми, съм наострила ушите за кашлица, защото, като пристигнахме, се оказа, че е болна!!!
Не само, че "забравяше" и искаше да гушка Бобо, но (тъй като не й позволих) не се притесни да му се вре и да му приказва насреща! 100 пъти повторих да не го доближава много... накрая се предадох, защото беше ясно - ако е нещо, дето се предава по въздушно-капков път, нямаше начин да не е предадено вече. Разчитам, че кърменето го предпазва и се надявам да не се разболее душичката.Иначе първата ни Коледа беше чудесна - е, той не разбра много, но пък му направихме страхотни снимки до елхата, а и с голям интерес разглеждаше подаръците си
Сега ще се наложи да купим кош за играчки, тъй като изведнъж цялата къща се зарина с тях. Надявам се, че всички сте изкарали чудесно! Поздрави от нас!

Първо и давах да близва ябълка, круша, морков, банан и мандарина, последната и е фаворит
така си смуче, и си пука парченцето и си гълточи сокчето.. Иначе го има и това с избутването на езика, но общо взето е отворена към поемането на манджа
давах и готово пюре от тиква и ориз, голямо мацане падна, ще кача снимки, все пак и е първото ядене
а се бях притеснила че ще се отбие като почне да хапва друга храна .. даже ме радва, че след пюренцето винаги си хапва и млекце