Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 948
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Еееее, и аз искам на срещичка с мамите Cry Cry Cry
Много хубави снимчици Hug

# 676
Абе момичета, утре някой май ще трябва да се наеме да пусне темата ... щото бас ловя, че ще я изпишете точно когато сме на коледното парти Wink

Ние се изчипкахме и сега се вози на конче на баща си Wink и бръмчи от високо Wink

Браво за хубавата срещиччка Варненки Simple Smile

# 677
Хайде дойде време и за купона  newsm68

Ние утре сме на линия. Peace Благодаря на Марая за подрабното обяснение как да се доберем до мястото  Hug
Аз пак се загубих, но в събота и неделя бях на лекции, а днес и ние похайманосвахме на хубавото време.

Все още продължавам с нощното ни лъгане с вода - и хич не допускам да е гладна. Та нали сега почна мръвките, че и по-често следобяд давам каша...  Naughty
Иначе и Али се върти по гръб, по корем.., но седенето още не й е стабилно. А като опитам да я подпра с възглавници, веднага протестира.

Облаче, пробвай за хремата сребърна вода или физ.р-р + клеева тинктура  Praynig

# 678
Привет. Hug
Влизам да честитя на всички които днес навършват своята месечинка и да им пожелая да са живи и здрави и многого щастливи деца Hug  bouquet
И утре да ви пожелая много хубаво изкарване с бебчетата и Дядо Коледа. Hug Peace
Ние утре вечер ще се приготвяме за път и няма да успея наистина да дойда.Но се надявам по-нататък и аз да се класирам за някоя срещичка с мойта мрънла.... Sick Mr. Green
За капак малката и тя ми е хремава...и не знам как ще пътуваме... ooooh!
Много хубави снимки на Варненки. Hug Peace
Облаче аз да кажа за сополяците...постоянно чистене,инхалации през 2-3часа с физиологичен р-р,Виброцила или някое друго подобно..и по2 капки в ноздра вит.Ц.Това е като цяло.Вече си зависи и от хремата дали ще се окаже някоя мнооо упорита. SickАйде дано се оправи по-бързичко сладкия мушмул. Hug
Отивам да стягам списъка за багажа... Crazy

# 679
Честито на днешните месечинки  Hug

Варненки , много хубава среща сте си направили, супер сте  Hug

Софиянки  весело изкарване утре и да направите мноооого снимки да ви се порадваме  Peace

Днес дребното много слуша, спа два пъти по два часа , разреди и яденето на по 4 часа. Това за нас е направо чудо  #Crazy , да видим как ще е ноща, дано да поспим  PraynigЗа Коледа ще получи Уокър, купихме го днес, но ще го пазим за под елхата, че нали и бати тогава ще си получи подаръците .

Толкова от мен , изморено ми е и отивам да се паркирам  smile3507

# 680
  • София
Добър вечер от нас Simple Smile

Днес си украсихме елхата, сложих лампички и на балкона и много ме радват. Да видим ще има ли реакция от Габче или няма да обърне особено внимание Simple Smile))

НаТи, и на Габче не видяха белег БЦЖ, в сряда ще ни слага противохепатитната и ще ми даде направление май за Манту-то. Малко ме е яд, че ще трябва така, ама...

Ехааа, тази рецепта за коледните сладки ще взема да я пробвам и аз!

Болничките да се оправят за празниците, без хрема и кашлица!!!  Praynig

Снимките от варненската срещичка са страхотни - а от общите ви такива лъха прекрасно настроение!

В очакване съм за утрешната софийска сбирка  Mr. Green

ииии, да ви кажа - дойдоха ми двете фотокниги  newsm44 дано и календарите скоро.. че иначе нямам кой знае какви подаръци за роднините  Crazy

Змейче, благодарско за пратката!   bouquet сестра ми е урЕдена с нейното Хелоу, Кити...

Лека и до утре, софийски мамчета  Heart Eyes

# 681
Здравейте пак по никое време  Embarassed
Честити месечинки на сладките майски бебоци!
Варненки - мноого сте готини, пу-пу-пу  Hug
Ей как се кефя, че ще се класираме за срещата утре, най-накрая ще се запознаем  bowuu

И един бърз въпрос: Утре всички ли ще маскират бебетата в коледни костюмчета, че не знам как да накипря нашата мадама  newsm78

# 682
Честито и от нас на порасналите бебоци, ей още малко и ще си честитим годинки. Rolling Eyes

Браво на варнени за срещичката,ставате конкоренция на софийската голяма банда,но за утре нямат равни приятно изкарване на коледното парти и много весели моменти.А Славче за темичката не се притеснявай изкарай си весело ,ще те изчакаме няма да се изпише споко.

И ние си купихме Уокър,но си нямаме кака или батко да да чака под елхата и вече му се кефим .Имаме си и друга придобивка столче за хранене -от това дървеното ,което после става и масичка и столче .Ние откъм коледна украса, лампички и светеща елха, никакво особено внимание не получиха, само при фотосесийката се заигра с елхата дотолкова ,че щеше да я обърне и трябва да я пренареждам,но ако стане време за нея.....

# 683
Ей Варналийки,много сте хубави всичките  Hug Целувки от нас  Heart Eyes
Софиянки,дойде и денят на КУПОНА!!!Да се заредите с апарати,защото после ще чакаме мноооого снимки  Hug
Лилче,Таничка,много са сладки джудженцата ви  Hug Hug Hug
Облаче,дано оздравеете бързо и да не се разболяват вече малчуганите  Praynig
Славче,Дидка - много хубаво мерки и теглилки.Браво на бебоците   bouquet
Ние утре сме запанували да се разходим до Русе.Да дадем подаръците за братовчедчетата,да може да са в торбата на Дядо Коледа.Хем ще видим и МОЛа как е и да се помотаме.Дано е хубаво времето само  Praynig

# 684
  • Sofia
Готови ли сме за купон??? Wink
Варненки, супер сте - страхотна групичка, невероятни мами и бебчета. И аз се зачудих Слънчева 'що я няма  Hug
Аз малко повърхностно четох вчера, но много сополаци пак се спрягат - ужас, край нямат Sad
С двете деца съм маааалко по-заета, та по-трудно следя и чета, но днес ще се раздумаме хубаво  Hug

# 685
   Големия ден настъпи  Laughing. И аз се вълнувам сякаш ще бъдем с вас Crazy
Славче споко няма да се изпише темата,след малко ще настане пълно затишие(пред буря) Mr. Green
  Малини благодаря за отговора. Явно ще ги боцкат милите какво да се прави.
   Варненкиииииииииии страхотно настроение лъха от вашата среща  Hug

# 686
Добро утро ,малчо ме събуди рано ,рано и заспа   Mr. Green
За днешния купон да си дам наставленията :да си изкарате страхотно и вие и бебоците ,да си поспинкат групово ,за да се повеселят мамите и така ,после ще чакаме снимчици  Hug Hug Hug
Славче днес времето е чудесно отново ,за това едва ли ще има голяма активност ,за това си празнувай на спокойствие и да я изпишем не е страшно  Wink

# 687
Весел купон днес !!! Да ударите  по едно и за нас!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 688
Доброоооооооооо утро мамчета  newsm51 newsm51 newsm51!!!!

НИЕ ДА ПОЧЕРПИМ newsm47 newsm47 newsm47 newsm47(малко по - късно)- днес ставаме на цели седем месеца  newsm44!!!!

Варненки - страхотни сте! Heart Eyes!!
Нещо ме е обзела еуфорията - най - после ще се видим....

# 689
Весело изкарване Софиянки....много  да си бъбрите,ако малчовците ви оставят...(дано спинкат) 1strollerв количките...

Боничките бързо да оздравяват ,че ето празниците идват...да ги посрещнат здравички Hug

Общи условия

Активация на акаунт