Моля заИнформация ОДЗ 16

• 642
  • 4
  •   1
Отговори
Бих искала да знам има ли видеонаблюдение в ОДЗ 16  в Студентски град. Четох някъде, че до края на 2010 и район Студентски ще бъде включен към системата за видеонаблюдение. И ми е любопитно дали това е вече факт. И дали ще включат всички детски градини в района или само някои. Ако има, може ли да ми кажете кога е въведена. Не можах да намеря никъде информация точно за тази детска градина. А ми е наблизо и ще ми е полезно да знам. Също така искам да знам това видеонаблюдение само на входовете ли е или се наблюдава и двора,площадките пред входовете, вътре в стаите и дали е денощно. Притеснявам се да не през нощта да се събират там тийнеиджъри и студенти и да не оставят бутилки и други на двора.  Ще ви бъде благодарна, ако някои ми отговори.

# 1
На никой ли детето му не ходи там ? Аз искам просто да знам има ли видеонаблюдение като част от охранителните мерки или не ? Защото мисля,че миналата година нямаше, искам да знам дали има промяна ?

# 2
Видеонаблюдение няма. Има само СОТ на входа към сестрите и директорката, защото все пак там има поток от външни хора - за плащане на такси и др. Другия вход се заключвая в 9.00 и се отключва в 16.00. Дъщеря ми е там от яслата и проблеми не сме имали (сега е 2-ра група). Гледат децата много добре, боледувала е два пъти - от шарка и от ларингит. Мисля, че това е по-важно от видеонаблюдението. Ако още нещо те интересува, пиши на лични!

# 3
  • някъде ... тук ...
molly_13 го е написала, има по-важни неща от видеонаблюдението.
Не съм се интересувала, даже не знам, че имат идея за видеонаблюдение в градините.
Големият син беше там, сега малкият е пак там. Доволна съм.

# 4
  • София
Няма видеонаблюдение, но има невероятно отношение към децата. Възпитателките са страхотни, начело с директорката. Голямата ми дъщеря е трета група там, а догодина се надявам да изпратя и малката...
Ако нещо те интересува, пиши..

Общи условия

Активация на акаунт