Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 3

• 81 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • В тъмната гора.
Хайде и аз съм на линия, чакам 8 часа.

# 586
При мен за сега този линк работи без проблем Peace

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show

# 587
Момичета , да пожелаем успех на дългоочаквания филм и на любимия ни Халит!!! newsm10 newsm10 newsm10

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 23:37 от stefanniq

# 588
Мерси за линка Ани3ком
На линия съм .Отвори ми се

# 589
Привет, MoMu4eTa  Hug Heart Eyes Grinning .

Малко пиша в последния момент, но мисля че дължа обяснение. Не знам дали въобще ще мога да гледам първия епизод(семейни работи  Crazy Mr. Green...).  А от др страна, ако успея да го гледам Praynig, искам да се насладя поне на първата серия на 100%, защото при симултанния превод на Ask&Ceza и 1001 Gece, аз на практика не гледам(x)филма, а само слушам(x)(**не се оплаквам в никакъв случай !!! изключително полезна беше u е за мен тази тренировка).

Чувствам се виновна и не искам да разочаровам никoй Embarassed Blush, но аз на практика не съм обещавала live превод за това дизи (нали знаете, казана дума, хвърлeн камък Wink). Бих могла да го правя от време на време; но наистина физически няма да е възможно да превеждам две поредни вечери((вторник и сряда)) всяка седмица. Ако има желаещи, може да се пробва редуване на жив превод Grinning. Моля ви , разберете мe правилно.

Още един път се извинявам  Embarassed Blush Hug ...

# 590
Халит черпи за премиерата Heart Eyes

# 591
  • София

НА ДОБЪР ЧАС И УСПЕХ НА СЕРИАЛА!!! newsm10 newsm51 smile3525  love001

# 592
БЗ  bouquet  ти да си жива и здрава Hug
Когато имаш възможност  бъди ни гост  и консултант Hug

# 593
БЗ, няма проблем  Hug Семейството е най-важно  Peace

# 594
БЗ, добре дошла сред почитателите на филма. За превода на живо нямаме право да се сърдим и да имаме претенции. Наистина е много натоварващо. Гледай филма и се наслаждавай.

# 595
Линк моля ви !

# 596
bz тези сини очи нямат нужда от превод те говорят на всички нас я колко сме много

# 597
форумът а и шоу тв ще гръмнат от претоварване

# 598
# 599
  • планетата Земя и по точно до морето
BZ Hug Hug Hug, не си и не можеш да ни разочароваш ! Благодарни сме ти за всичко, което си правила и правиш за нас ! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ето и Мишел и Даная са тук. Hug Hug Може всеки, когато му е удобно да разяснява.  Ние ще бъдем благодарни за всяка дума ! newsm03 newsm03  Hug Hug
      bouquet  bouquet

Успех на целия екип  на сериала !!!

Общи условия

Активация на акаунт