Отговори
# 585
ааа аз вчера като се оплаквах от киселини никой не ми съчувстваше, ама днес гледам и вас са ви налегнали  Laughing Laughing Laughing
и последно никой ли нищо не прави срещу тях?

# 586
Добро утро!
Като гледам май аз съм единствената която снощи е спала и то без да ставам.Като се събудих днес в 6.00ч. не можах да повярвам.
Да се отчета от вчера.Бебо е добре,тонове също, кг -3,200 Пуснаха ми последните изследвания.Всичко е ок хемоглобин 117.
Снуки, мила не се притеснявай.Тоновете играят когато бебето спинка те падат,когато рита се вдигат.Вчера докторката докато ги хване беше голямо обикаляне по корема.Ако е имало нещо притеснително нямаше да те оставят да си ходиш в къщи.Опасно е когато тоновете са равномерни а при теб не са били така.Ако правилно съм разбрала от поста ти.
За суеверията и майките.Няма да казвам на никого.Не от суеверие ами просто не искам да се занимавам с тях.А косата ще си я вържа тъй като ще ми пречи.
Нощни и Bianka1 благодаря за закуската и кафето   bouquet
Бубе стискам палчета да не го мислите лошото и близките ,че са добре.
Да се похваля ,тати сглоби кошарката на "шошко" и днес ще подреждам изпраните дрешки.
За киселините при мен взеха да бягат от както ям към 18.00ч. и после само плодчета.После мисля да се заема с украсата на елхата най-накрая  Whistling.
Стига толкова от мен.

# 587
Нашата елхичка е в саксия  Peace

Аз и ти
, пробвай да потърсиш в Продавалника скринче  Peace

От какво искаш да си опазиш бебешките дрешки в шкафа?
Отдолу постели една тензухена или бархетна пеленка( ако искаш , затваряш шкафа и готово!
Стерилна среда няма как да му осигуриш, а и не е нужно  Hug

# 588
  • София, Лагера
Добро утро, мацки!

Бубе, много се радвам, че е малкия дявол!  Hug

Е, Мила, същата работа с това течение - ни гъба, ни бактерия, но си тече  Rolling Eyes

Снуки!  Hug Тоновете падат, когато бебето страда по някаква причина. Най-често обаче се губят от това, че беб мърда и апарата не може да го улови. При мен ту падат, ту се покачват - шавлив човек, брей! Не се шашкай!  Hug

Аз си се доразболях, гадно. Ама поне ще мине до уикенда. Много ми се иска да заведем хлапето до Боровец или Мальовица да пощъка малко из снега, че като се появи бебо ще е по-трудничко  Wink

Агентке, колко си благородна!   Mr. Green Хората се чудят как да се измъкнат, ти - право в устата на лъва!  Mr. Green

А на темата за суеверията просо ме сърби езика да попитам: Как човек, ако е суеверен, намира границата си къде де се спре?  Rolling Eyes Това не е заяждане, просто не виждам логика да вярваме например на връзване на коса, на дяволски мост, на петък 13, но да не вярваме на черни котки. А ако пък тръгнем да вярваме във всичко, то какво се случва с нещата, за които не знаем, че не трябва да избягваме?  Mr. Green Опасностите дебнат отвсякъде!  Twisted Evil

# 589
аз помня още от часовете по психология в 9-и клас, че ни учеха, че колкото повече суеверия има едно общество, толкова по-слабо развито е то и че от психологическа гледна точка суеверията са по-скоро вредни, отколкото помагат...

# 590
  • София, Лагера
аз помня още от часовете по психология в 9-и клас, че ни учеха, че колкото повече суеверия има едно общество, толкова по-слабо развито е то и че от психологическа гледна точка суеверията са по-скоро вредни, отколкото помагат...
Хихихи, в това последното никой не се и съмнява  Mr. Green  Peace

Аз последно бях с обиколка 124, май...  Thinking
Малии, моя е 98, а се чувствам огромна! Нищо, скоро ще спаднат  Wink

Отивам да кича елха!!! Така ми се искаше да го направя с хлапето, но всичките ми играчки са стъклени и фини и не смея много, да не остана без тях  Crazy

Киселини вече нямам  bowuu твърде вероятно от "слизането" на корема...  Wink
Елч, изпих кашон Талцид и още толкова ябълков пектин. По-добре е от нищо  Peace

# 591
Добро утро, момичета!

Виждам, че е имало нощна смяна  Crazy много гадно с тези киселини...не може ли да пиете нещо?

Бубе дано скоро си ги приберете в Сф и бързо възстановяване на детенце  Hug

Снуки ако толкова те притеснява, днес пак отиди на тонове. На мен малко ми е "бошлав" работа с това мерене, уж ги мерят и после само драсват по един подпис и всичко било Ок, май Бебешондел казваше, че с Явор изобщо не са й ги мерили... Thinking

Хайде, хубав и снежен ден от мен  Nature Snowman

# 592
Пиеме, Джорджи, как да не пиеме - 2 кила антиацидни изядох тази нощ  Grinning

Ноеми, благородство в мен няма никакво, но мама е рядко добра и тиха душа, макар че все обува чорапи на чавето, а ММ заплаши, че ако сме сами ще му се наложи да си изгърми отпуската покрай секциото и ще видя ваканция тази година през крив макарон  Mr. Green познай колко бързо закупих билет при заплахата да остана без ваканция  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да ви разсмея - писах на една приятелка с два прекрасни разбойника и 1 кърмаче (и то поело по пътя на бате и кака) в 1.30 сутринта, в 2.30 вече бях получила отговор (и тя е в моя часови пояс)  Crazy е, как да не се смееш и да се кефиш на радостите на майчинството Wink

# 593
както и при слабо религиозен народ, какъвто е нашият
Единственото "суеверие", което имам е да не казвам предварително, когато си сменям работата. Но това е по-скоро да не се излагам пред колегите напускам-не напускам, в случай, че нещо се объркат нещата.

При мен киселините както щяха да ме очистят вчера, така вечерта изчезнаха и през нощта изобщо не съм имала. Не спрях да пия малиновия чай и се успокоих, че не е от него. Вчера сутринта прекалих със сладкиш - от него е било! Кой каза от сладко....  Peace

И корема си премерих  Simple Smile 100 см  Crazy а съм далече още от 9-ия. Иначе само 7 кг съм качила.

# 594
Успях да ви изчета най-накрая....  Laughing
Вчера на едно кръстовище ми се развали колата... Останах без спирачки - потъна ми педала....  Twisted Evil Добре че бях близко до работата ми, а там са само сервизи, та да има на кой да я оставя... Е, днес съм на гости на колегите, докато ми оправят бу-то...
Тези дни изобщо не мога да се наспивам, не само че трябва да ставам рано, ами и като ида до тоалетна и се оцъклям като циклоп на новолуние...  ooooh!
И за капак тази сутрин се събудих с такава крампа на десния прасец, че буквално вих от болка... Добре, че мъжа ми го нямаше, че щеше да си изплаче очите... Много взе да ми тежи вече корема и само болки се появяват... А малкия е станал толкова силен и ритащ, че направо не знам до края...  ooooh!
А тазовите болки стават все по-силни....  Confused Има ли някакъв начин да се справим с тях?? Или поне да ги облекчим?  Thinking

# 595
Добро утро Simple Smile

Ние още не сме украсили елхичка, но то е защото също вземаме естествена, разбира се от легализираните разсадници и с печат.
Честно казано до сега е издържала, не знам как става този номер, даже я държа до към края на януари, вярно падат и игличките, но почиствам отдолу и готово.
Трябва тези дни да скокна да си купя.

За големината на коремите, мое не знам колко е, не са ми казвали като обиколка, а и аз не съм го мерила, само споменават колко е порастнал от предния път.
Ама си мисля, че е нормално на Мила да е голям, все пак бебетата са две, а това предполагам е от голямо значение.   Thinking

Май минавам тънко, нямала съм киселини изобщо, даже никога и все още не знам какво е това чудо пу-пу.
Нямам и тазови болки, само тежестта ми пречи, ама това да ми е проблема.

В продавалника скринче няма, поне аз не си харесах, за сега има само някакви цели комплекти, легло + скрин+гардероб.
А пустите му скринове по магазините са от 150 лв. нагоре, да им се чуди човек що са толкова скъпи.
Вчера цял ден ги гледам, че и аз си търся, понеже кошарката няма шкафченца от долу.

# 596
 Добро утро и от мен!
Нощни, Бианка - благодарности за закуската/моята беше подобна/ и кафето!
 Снуки - стискам палци, притесненията ти да се окажат напразни Hug, но ако това ще те успокои на мен нито с първата бременност, нито сега някой ми мери тоновете, така че изобщо не съм наясно какви са.
 Аз и ти - скринче хубаво има в Дибо, с дълбоки чекмеджета, отгоре е направено така, че може да се ползва за повиване, мисля,че беше около 220лв.
 Полинезия, знаеш ли дали цените в Шейново са еднакви за нормално раждане и секцио? Някой питаше за избора на екип, това което аз чух е че,наистина отношението е друго, майки родили без ибор на такъв, не са останали доволни.
 Хубав ден и повече усмивки!

# 597
Здравейте, мацки!

Аз и ти, защо не погледнете в Мобо , там може да има нещо.

Аз пия Пробитор за стомаха и той ми помага и за киселините.

Тази нощ не можах да спя като хората, болки в кръста, бебка риташе като луда още от снощи и тази сутрин се събудих в 4,30ч. отново с болки в кръста и бушуващо бебе в корема.

# 598
Здравейте и от мен!

И при нас натрупа вече.Няма още за снежен човек, както иска Алекс, но пък е бяло.

Нощни птици сте вие.И аз не мога да спя, но за нищо на света няма да стана от топлото легло и да пиша във форума  Crazy

Снуки, най-вероятно по-слабите тонове са от мърдането на бебето.Апарата не успява да ги хване достатъчно добре.

За скрин- и аз съм в търсене.Не съм сигурна дали ще ми хареса и дали ще взема, защото имам едно малко местенце за дрехи, но съм почти сигурна, че няма да ми стигне.

За киселините  - и аз забелязах, че от сладко се активизират.И Бебеш, на мен портокалите не ми помагат нито за киселините, нито за кървенето на венците, за съжаление Tired

# 599
  • София
адис доколкото си спомням мисля, че имаше разлика в цените на секциото и нормалното раждане.Нещо им се е скапал сайта, иначе си имат официален ценоразпис.По-късно ще пробвам пак и ако се отвори ще пиша.И да, аз лично не бих се престрашила да раждам без избор на екип, естествено това си е мое виждане, просто съм си голямо шубе.
Скрин, аз затова си направих по поръчка, хем исках да е по мои размери, хем ми излезна по-евтино.Само, че незнам дали ще ти стигне времето за този вариант, че горе долу за месец ги правят.

Общи условия

Активация на акаунт