Отговори
# 600
аз си взех скринче на Дибо и изглежда много функционално, да видим.
вчера пробвах и това с портокалите - като че ли наистина пооблекчи киселините...или поне на мен ми се е искало Laughing

# 601
  • София
Аз отивам да си правя снежна разходка Simple Smile  В такова време ми е малко мъчно, че яна е на ясла.  Rolling Eyes То.. угодия няма.  Blush

# 602
Гледах ги аз скринчетата на Дибо, много са сладки, ама ще ме извините, струват ми се прекалено много 220 лв, при това тяхното е по-тясно и във височина, докато има фирми, които имат скринове и за по 150лв, което също не е малко.

Отивам да кача покупките в албума.

Снуки, дано притесненията ти са напразни Praynig

# 603
Като чета как будувате , събуждате се нощем, киселини и пр., ще почна да си мисля,че аз нещо не съм в ред. Аз като си легна към 12.30-1ч, се събуждам между 9 и 10ч сутринта. Максимум,и то не всеки ден, се събуждам между 4 и 7ч и отивам до ВЦ. Напоследък се събуждам от жега,колкото и да намалявам парното, пак ми е жега.

Сняг? вчера се опита да завали, а днес,засега,има слънце. Отивам да се уговоря с фризьорката за час за боядисване

# 604
  • София
Добро утро и от мен.Снуки,пожелавам ти всичко на е наред и тревогата ти да е неоснователна HugАз също не мога да спя нощем,въртя се,кокоря се,мисля разни работи CrazyКорема ми е 100см,което си е доста за скромните ми 156см и 60кг в момента.Явно от позата на бебка-това че главичката и отгоре и съответно и раменцата,гръбчето,ми е мног тежко да дишам,да се навеждам,все едно имам камък точно под гърдите,със синът не се чувствах така,но той си беше с краченцата нагоре.Още малко обаче се изтърпя,все пак вижда му се краят.

# 605
Аз и ти, пробвай да потърсиш в Продавалника скринче  Peace - Пробвах, нищо съществено, уви!

От какво искаш да си опазиш бебешките дрешки в шкафа? - ами като ги изгладя, мисля че се поубиват гадостите, а като ги подредя в шкафа - хоп, отново гадости  ooooh!
Отдолу постели една тензухена или бархетна пеленка( ако искаш , затваряш шкафа и готово!Стерилна среда няма как да му осигуриш, а и не е нужно  Hug
... Аз и ти - скринче хубаво има в Дибо, с дълбоки чекмеджета, отгоре е направено така, че може да се ползва за повиване, мисля,че беше около 220лв.
- ама и аз като Бенджолина
Гледах ги аз скринчетата на Дибо, много са сладки, ама ще ме извините, струват ми се прекалено много 220 лв, при това тяхното е по-тясно и във височина, докато има фирми, които имат скринове и за по 150лв, което също не е малко.
Даже видях и по-евтини (на нас ни е много малко мястото, та търсим по-малко скринче)
Аз и ти, защо не погледнете в Мобо , там може да има нещо.
Благодаря, pepita1973, ще пробваме там, наистина цените им са от най-добрите... А не се бях сетила!   bouquet
...Скрин, аз затова си направих по поръчка, хем исках да е по мои размери, хем ми излезна по-евтино.Само, че незнам дали ще ти стигне времето за този вариант, че горе долу за месец ги правят.
Моля те,Полинезия, дай повече инфо! Не, че имам време, секциото ми е насрочено за следващата сряда, но трябва да се справя някак, с тези цени...
Това е най-евтиното и подходящо по размери, което намерих http://neosbg.com/index.php?m=320&lang=1&category=244&am … 0&prodid=8294 - скринчето е 89 лева в момента
А на "евтин скрин" в Гугъл излиза вариант доста по-голям скрин за 116 лева, но мястото не ни стига...

# 606
Az i ti  Стискам палци за секциото. Дали е по притеснително като знаеш точната дата или пък по успокояващо?Simple Smile Елхата е естествена без саксия и се надявам да издържи 10 дена. Преди Коледа ми е хубаво да имам елха, някакси след това ми се обезмисля. Така ,че на 27 можем да я развалим, ако вече е в окаяно състояние. Или пък на 01.01.1011. Кога ли ще родя, това се чудя всеки ден. Laughing Нека да и се порадвам.

Спя си като пън, и си отпочивам. Че през деня все имам някаква работа.
Днес мисля да излизам, макар ,че подозирам ,че е много заледено. Ще помоля каката да дойде с мен да ме подпира. Thinking
Киселини много рядко имам. Бебето засега с ие спокойно. Сигурно му е тесничко вече.

# 607
Ние скрин няма да купуваме... Ще му подреждам дрехите на бебешока в нашия гардероб, в отделни шкафчета, разбира се...

# 608
Ох, хайде и аз да споделя моите притеснения относно тоновете Sad  При мен, обаче,  са в другата крайност..в порядъка 220-240.
Досега съм ходила 6 пъти на запис, като 3 пъти си беше нормален, а другите 3 все над 220. Първия път лекарката реши, че апарата се е повредил и ме премести на друг, но там беше същата работа. Аз изпаднах в паника, но тя не беше особено притеснена. Спомена, нещо от сорта, че е възможно машината да отчита и моя пулс и да го удвоява, и се подписа , че записа е без особености.
Довечера съм пак на запис и отсега яко съм се шашнала.

# 609
Мойте киселини ги церях с ябълки- хрус-хрус страхотен вкус  Peace но снощи ме домързя нещо да ставам за ябълка.

Ноеми, с какво се лекуваш? Вчера за ужасната ми хрема и запушения ми нос ми казаха:
1. Посипваш малко захар върху горещ котлон и вдишваш...така няколко пъти на ден. Но мъжО каза, че ще съсипя котлона  Tired
2. Намазваш си челото с мас/зехтин( аз имам олио от гроздови семки) и налагаш лапичкаот счукан чесън. Слагаш една лента и си като нинджа  Mr. Green
Понеже миличкото шпаклова детската стая и нямам шанс с котлона, отивам да чукам чесънче  Peace После ще давам отчет  Peace

Спря ни снежковаленето  Confused

# 610
  • София
1. Посипваш малко захар върху горещ котлон и вдишваш...така няколко пъти на ден. Но мъжО каза, че ще съсипя котлона  Tired
Това съм го пробвала и действа Simple Smileама после няма отмирисване кухнята Confused

# 611
  • София
Това съм го пробвала и действа Simple Smileама после няма отмирисване кухнята Confused
Не е нужно да съсипвате котлона,просто поръсете захарта върху горещ тиган или някакаъв друг съд! Peace

# 612
Ох, хайде и аз да споделя моите притеснения относно тоновете Sad  При мен, обаче,  са в другата крайност..в порядъка 220-240.
Досега съм ходила 6 пъти на запис, като 3 пъти си беше нормален, а другите 3 все над 220. Първия път лекарката реши, че апарата се е повредил и ме премести на друг, но там беше същата работа. Аз изпаднах в паника, но тя не беше особено притеснена. Спомена, нещо от сорта, че е възможно машината да отчита и моя пулс и да го удвоява, и се подписа , че записа е без особености.
Довечера съм пак на запис и отсега яко съм се шашнала.

а ти защо си ходила толкова много пъти на записи? заради резултатите ли?
защото нали иначе в 9-тия месец се ходи по веднъж седмично...или аз бъркам?

# 613

То действа, ама при запушен нос и не на керамични котлони...

# 614
mariiche  дано всичко е наред и този път са нормални. Защо ни ги мерят тези тонове ,като казват ,че все са нормални,каквито и да са? Моите бяха по скоро монотонни, обяснението беше ,че беба спи. Дойде .поразмърда ми корема докторката, имаше 1 пик и вика... нормални са.
Аз май няма да искам да правя такива записи повече. Само пари взимат и се шашкаме.

Общи условия

Активация на акаунт