Отговори
# 645
едно бързо Здравейте и от мен, момичета.

Аз пък бързам да ви се похваля - днес спах 11 часа и то само с едно ставане до тоалетната!!! Направо като в доброто старо време  Mr. Green  Но сега, естествено, не мога въобще да отворя очи и да се надигна от кревата. А с този ремонт определено има още доста за вършене Sad....

иначе това с меренето на тумбаците ме заинтригува и останах силно изненадана като измерих цели 106 см., а иначе малкият изглежда толкова компактен вътре, расте само напред, но не и настрани. Явно съм се постарала добре в това отношение още преди да забременея, а и все пак съм 170 см.

Досега и на мен не са ми записвали тоновете, само АГ-то ги мери за отрицателно време, казва, че всичко е наред и това е. Въпреки, че последния път те доста поиграха - първо бяха 140, после 160, после 138 и после пак 140. Не знам, все си мисля, че аз нещо съм го притеснила бебо....

Момичета, някой има ли впечатления за Вис Виталис? Ще ви бъда благодарна, ако споделите.

лекичка за сега от мен Hug

# 646
  • бургас
мама зайке кутията ти е пълна немога да ти пратя ЛС Wink
много ти благодаря ужасно си мила,той се занимава с компютри това му е и специалността,5 години е работил в интернет фирми,засега няма да търси работа защото януари са му изпитите.
ти как си бебчето кво прави  Hug Hug Hug

# 647
  • София, Лагера
Момичета, някой има ли впечатления за Вис Виталис? Ще ви бъда благодарна, ако споделите.
Да, оттам купуваме бельо и пижами на баткото. Доволна съм, цените им са съвсем прилични, качеството - също.

Ноеми, и ти бързо да се оправяш, че няма време  Hug
ааа, до 21 дек има време, преди това - не пуЩам!

Мацки, я качете по някоя снимка на тумбаците си!  Flutter

# 648
Здравейте отново
Подредих кошарата на "шошко" и моя багаж.Днес свърших нещо като хората.Ама и аз съм един мързел понякога ooooh!
Размера на тумбака ми е 111 на ръст 163.
За гладенето,гладя със суха ютия.
Ноеми ти беше писала,че нещо бистро  ти е изтичало.На мен днес по същия начин като водичка но не обилно.Микробиологията ми е отрицателна.Абе луда работа.Ако някой знае нещо за това да свирка.
Сега ще почина малко и после пак ще се хващам да свърша някоя работа.

# 649

Аз имам добри впечатления. Взехме от там подложка за ваничка, количката, помпата за кърма, залъгалки и куп долни дрешки - камизолки, ританки, бодита...., и сладки гащеризончета... Цените им са много добри! Поне на бельото!  Peace

# 650
  • Пловдив
И аз съм доволна. Предния път оставих на свеки списъка и като родих, почти всички неща взеха от там. Не е най - евтино, но е прилично.

# 651

За суеверията - съм много крайна, откровено и по-много предизвикват присмех у мен, макар да знам, че на някои им помага да се чувстват по-добре. Бях писала, единствено ми харесва това, че като детето се роди на дата близка около твоята, трябва да посадиш дърво. Ама го правя не от суеверие, ами щото е много позитивно това. И ме кефи как децата ми ходят и си наглеждат дръвчетата - набори.
  202uu

Аз приемам и това, ако се роди детето около голям празник, детето да е с името на светеца на празника. Но това  е за вярващите  Peace

# 652
Хи,хи и аз си взех шезлонг-подложка за ваничка,ама ваничка нямам още.Обиколник си купих.Матрак за кошарката ще поръчвам,а кошарата ще дойде чак в понеделник newsm78Много странно пазарувам през втория бебе-сезон Laughing
Бургазлийки къде се намира Вис виталис в Бургас....май питах вече не помня... newsm78
Много изветрявам напоследък Thinking

...Суевериятя....Ми на някои вярвам,но на повечето не.
Видим ли черна котка с мъжа,правим обратен завой.Като изляза и се върна за нещо забравено, всичко отива по дяволите,всяка работа се скапва.Понякога се връзвам и на уроки,ама не много...
Всичко останало за мен е вятър работа.

# 653
На мен ми измерват тоновете по гръб. Всеки път ме питат как ще лежа и не са ми казвали, че не може по гръб, само ако ми станело лошо (не ми става) да се завъртя наляво. Пробвах веднъж на страни, то ме заболя седалищния нерв и ми беше супер неудобно на твърдата кушетка, убиваше ми на кокаляците Mr. Green.

Как ги мерите тези тумбаци? Прави или легнали? В ханша ли? Опитвам се да намеря рулетката, че нямам сантиметър да видя колко е моят мини корем newsm78? После ще ви пиша колко е.

# 654
... скринове ли обсъждате - моят е от Икея + подложка за повиване... ето:

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/30053921
(общо цена под 100 долара, перфектен като височина и размери, подложката е точно колкото горната повърхност)

това ми хареса като функционалност, доакто ровех за картинки Simple Smile

http://www.bybodesign.se/real_startpage_eng.htm
(Floor standing changing station) - обаче е дизайнерско и определено ще е по-скъпо..

# 655
Добър ден и от мен  Hug

Четох, четох и забравих, но каквото помня:

Скрин- с явор се наложи да купим, защото бяхме с преносима кошара, взехме от бриколаж за 160лв, но хич не ми беше удобно, за това сега и взехме трансформиращо е легло, в което да събера всички дрехи и т.н. за бебето. Сега чакам амо да се обадят че е готово и да го сглобяваме, за да пренеса дрехите в него.
За гладенето-идеята е да се убият микробите, за това гладя без пара.  Peace

Тоновете- наистин ане са ми ги мерили с Явор. Сега като ходя на консултации пускат за 1-2 мин да чуя сърцето и това е.

Вис Виталис -  Sick кройки, платове, цени.... Аз само от Англия пазарувам, на същите, че и по-ниски цени.

Съня- нямам никакъв проблем, мога да спя по цял ден, но пухчо не ми дава, буди се през 3 чаа да яде- от там и Тея се буди, започва да рита и т.н...

Меренето на коремите- мерите ги легнали нали? моя последно беше 104. Виока съм 174, та има къде да шава Тея за сега...

п.с. Някой ако си търи слинг шал - има един в продавалника, за който съм се записала - 18лв е, но е синичък а аз търся нещо по-дамско. Ако някой го иска да ми пише на лични.

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 15:38 от Бебешондел

# 656
последно - мооооля ви, мнооого много, съзнавам, че е стара дъвка, но решилите да раждате с избор на екип (когато има алтернатива, разбира се) - примерно:) в Шейново, хайде да не вкарвате на останалите параноя.. моооля!  Hugдалеч съм от идеята да препоръчвам едното или другото, просто нека не си обменяме внушения точно на финалната права. мерси.Simple Smile
Ако визираш мен, именно затова бях написала, че това си е лично мое мнение! Така, че айде моооляяяя няма нужда от поучения!Мерси!

здравей Simple Smile всъщност не теб, но и поучения не съм отправяла, само молба. Peace иначе е много хубаво човек да не се нуждае изобщо от такива, така е.

мацки, наложи ми се едно излизане преди малко в съвсем близък периметър и усетих нещо адски странно - почти веднага ми призлява, но много силно и внезапно, ниско долу коремът боли умерено, без да са Бракстън-Хикс контракции. не съм се залежала и обездвижила никак, у дома си се движа достатъчно и без подобни отмалявания и гадене. кръвното ми е по-скоро ниско, но дали е това само.. случва се вече за трети пореден път, предните побързах да заключа, че е случайно. някой има ли такива преживявания?

# 657
...почти веднага ми призлява, но много силно и внезапно, ниско долу коремът боли умерено, без да са Бракстън-Хикс контракции. ... кръвното ми е по-скоро ниско, но дали е това само.. случва се вече за трети пореден път, предните побързах да заключа, че е случайно. някой има ли такива преживявания?

аз съм така - болката долу е като 2 забити пети в мехура и голяма тежест, а призляването като сриване на кръвното и ми се завъртат и светулки пред очите... случва ми се като се развъртя из къщи също, мисля си, че е нормално за етапа, на който съм, не му отдавам значение... само съм си взела бележка ако ми с еслучи в колата да отбия, докато почна отново да фокусирам  Crazy

# 658
Моя корем го измерих легнала, защото на консултациите също ми го мерят по този начин, мисля, че е по-точно.
За протокола- 106 см. при ръст 175 см.

Агентче, много хубави скринчета си показала.
На мен също не ми се искаше да купувам, но определено нямаме място в нашия гардероб да отделим за рафтчета с бебешки дрешки, просто е претъпкано, кошарката също няма шкафчета и така.
Не е кой знае какво, но нали на харизан кон зъбите не се гледат  ...

# 659
  • в Надежда-та
Бургазлийки къде се намира Вис виталис в Бургас....май питах вече не помня... newsm78
ул. Цар Калоян №166, ''Зодиак - РХ'', аз бях обяснявала, ама те мойте обяснения ooooh! Имаи в предвид, че складчето е мн малко и има само дрехи (не е като в Пв с колички, играчки, обувки.....)
Аз съм доволва от Вис Виталис, на сина ми всичко от там му взехме след като родих.
Моя шкембак е 83см., а все се оплаквам, че ми тежи  Blush, а "баскетболния" ми ръст 1.59 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт