Отговори
# 675
Писах, че приемам вярващите да постъпят еди- как си...Не, че е задължително!  Mr. Green

А  Атанасия е едно красиво и рядко срещано име  Sunglasses

И ако обичате ме подсетете къде е "по тази логика" връзката ма месец март с големите християнски празници  newsm78

споко де, не го приемай лично.
няма връзка с християнските празници, а с приказката, че бебето си идва с името.
още веднъж - не беше лично. аз нямам против да си родиш детето на коледа и да го кръстиш христо примерно. просто аз не бих и няма да го направя. изказах мнение, не нападка.

иначе анастасия и мен ме кефи, ама галеното е пак наска или сийка. лоша работа!  Laughing Laughing Laughing

# 676
А Жени (като Евгения, ама без да е Евгения)?

# 677
  • бургас
Мила, извини ме, но забравих на какви имена се спря за момиченцата? Още ли сте на вариант нещо с В и Ж (нали така беше)?
Ох, болната ми тема Simple Smile
Ми останаха Жана и Вяра, макар че Жана не ми е много...мое...не знам как да обясня, хем да е на майка ми, хем да звучи добре-няма такъв вариант Simple Smile

Ще си позволя накои предложения
вероника-също може да е вяра или вера
ванеса
виктория-въпреки че е често среюано но е красиво име
със ж само жанета ми харесва май  newsm78

ние засега сме се спряли на габриела но обмисляме и вариант аделина а ако се роди на коледа единствения вариант който ми харесва е кристина но не бих я кръстила на себе си  Grinning

# 678
Да, Ж-то се оказа проблемната буква.
За мой ужас буквата на свеки е ок  Mr. Green има много красиви имена с В.
Спрях се на Вяра  Peace
Жени/Женя харесвам, но ....абе нищо с Ж не ме влече...
Ако не исках да са на бабите щяха да са Асения и Калояна  Sunglasses

Клео,
Ако е на Коледа, не е задължително да е Христина/Кристина.
Всички с "радост" също стават, а и Рада, Райна(май)

# 679
  • ул. "Мечтание"
Ми останаха Жана и Вяра, макар че Жана не ми е много...мое...не знам как да обясня, хем да е на майка ми, хем да звучи добре-няма такъв вариант Simple Smile

Мислех си и аз за Жени или Женя. Thinking

Аз най-сетне си имам име фаворит. Ама няма да го казвам за сега, но пък е с И (ама не Ивайло  Crazy). Не знам защо тая буква ми се е набила така в главата.

# 680
  • Pleven
едно бързо Здравейте и от мен, момичета.

Момичета, някой има ли впечатления за Вис Виталис? Ще ви бъда благодарна, ако споделитe.

Имам дрешки от моите племеници отпреди 12 години, на които случайно видях че са от Вис Виталис даже не предполагах ,че фирмата е съществувала тогава ами честно каза не са мръднали бели и здрави като нови, сестрами ги е ползвала и с двете деца.

# 681
Нощтни права си последно време се нещо лошо. но за сега е малкия дявол.
Благодаря ви момичета за подкрепата   bouquet Надявам се да се разминем, може да е още вируса с чия чревни много объркано, не може да се каже какво е пък и сме без температура и разтройство, а повръщането спря в неделя сутрин, моля се до утре да отшуми. Важното, че не е апендикс поне за сега.
 За имената Александър е роден на 14 февруари, но нито е Валентин нито Трифон. Казаха ми за вярващи, че не е задължително да е на името на светеца, ако не се кръсти на светеца после се ходело в църквата на молитва да се измоли прошка, че не е с името на светеца, не че сме го правили ние.
 А със Ж ми харесват също Жасмин , Жаклин

# 682
Аз най-сетне си имам име фаворит. Ама няма да го казвам за сега, но пък е с И (ама не Ивайло  Crazy). Не знам защо тая буква ми се е набила така в главата.

Искрен? Илия? Игнат?

Ибрахим?  Flutter
Айде де, дай жокер  Praynig

# 683
  • ул. "Мечтание"
Давам жокер - не е Ибрахим, не е Иван, не е Ивайло. Толкова!  smile3534

Много исках да избера някое арабско име, ама нищо от тия дето ми харесаха не вървят с презимето и фамилията.
За женските имаше няколко, които си пасваха добре, та ако е мома, може да ѝ праснем някое хубаво арабско име.  Crazy Не че българските са се свършили де. Просто много хубаво ми звучат много от тях и ми харесват значенията им.

# 684
  • София
Аз Вис Виталис някак не ги харесвам, нещата който съм избирала от там са сравнително скъпи. Повечето покупки ги направихме от Хиполенд, когато беше 25% намаление, не знам какво е качеството, още даже не съм ги изпрала Simple Smile

Иначе да ви се оплача, миналата седмица си купихме сушилня на Аристон, докараха ни я в събота, и аз тъкмо се бях настроила да пера/суша/гладя и още преди да я пусна забелязах фабричен дефект на една от пластмасовите части. В понеделник започнаха да ме мотаят, че "друга такава бройка в София няма" (за Техномаркет говорим), но след няколко разговора и споменаване на вълшебните думи "Комисия за защита на потребителя", "жалба" и "още днес", изведнъж намериха още една бройка и обещаха да ми я докарат до четвъртък. Ако не го направят, съм ги предупредила да дойдат да си вземат сушилнята и да ми върнат парите.  От КЗП ми казаха, че имам право на това в 7-дневен срок от покупката.

Иначе планирам лично да нахлуя в централния им офис и да ги изправя до стената Mr. Green

# 685
Давам жокер - не е Ибрахим, не е Иван, не е Ивайло. Толкова!  smile3534

Много исках да избера някое арабско име, ама нищо от тия дето ми харесаха не вървят с презимето и фамилията.
За женските имаше няколко, които си пасваха добре, та ако е мома, може да ѝ праснем някое хубаво арабско име.  Crazy Не че българските са се свършили де. Просто много хубаво ми звучат много от тях и ми харесват значенията им.
То така е и аз с спрях на 2 ама тати си държи на Ерика макар хич да е се връзва с фамилия, Аз исках Ели-Тея или Елитея , но тати каза не  Naughty И моите ваеианти останаха Емануела или Елеонора

# 686
  • София
Илиан ? На мен това ми харесва с И. А женско е Ж верно е сложно, но Жана ми звучи добре. Вяра е супер!
И аз се чудех ако е на празник дали да се съобразявам, но постигнахме единодушие с мъжа ми за име и май ще измолваме прошка после.
Миш, дано ви се размине болницата!
А за Вис Виталис нещо хич не ми харесаха дрешките, преди май имаше по-нормални и евтини неща. Бодитата за новородени изобщо не ме грабнаха, но май едно гащеризонче ще има от там.

# 687
 Grinning A MАЛМ серията има мнооого фенове, един ден си сравнихме спалните в американската и се разбра, че 2/3 спим на спалня Малм, и то от светлите  Grinning Grinning Grinning

Много внимателно ви следя дискусията за имената, че сме още без. ММ рови по разни списъци на популярни имена в Харвард, пък на американски президенти и Нобелови лауреати, а аз се хиля като магаре и актуалната версия е Дуайт Удроу на свекър ми Димчо  hahaha и на 2 бр американски президенти... скъпият изпуска пара и през ушите си, като ме чуе...какво толкова му има на име като Венсан или Никола!?!?

Ж - уффф Simple Smile Жасмин.... макар да харесвам Ясмин повече, както и варианти с ДЖ... Джулия, Джулиана, Джилиан...

# 688
С Ж- Жасмина, Жанета

# 689
Моят тумбак е около 100 см, но го мерих права, че не ми се ляга сега. Преди ханша ми беше 84 см, при ръст 160 см.

Относно името Жана на мен ми харесва Grinning! И аз съм си мислела, ако е момиче да е Жана на баща ми Желязко, но така или иначе няма да е кръстено на никого.
На мен ми става смешно, че мъжа ми е в паника, ако се роди на 3.01. да не го кръстя на майка ми, защото тя тогава има рожден ден. Само го успокоявам, че тя няма такива претенции, нито аз Peace.

Общи условия

Активация на акаунт