Отговори
# 165
Биби и  ние бях ме така първите два дни и аз я спрях предложих я пак сега след близо 10 дни почивка е сега си я яде с кеф. Wink

# 166
  • гр.София
Ние се прибрахме от разходка.Навън е супер.Мила ного мрънка защото в космонавта не може да мърда и да пипа навсякъде.

Багажника на количката ни се откачи от едната страна-едвам си дойдохме.Ами то не е товарене на тая количка не е чудо.

Каши на Слънчо аз давам но не всички ги харесва.Истина е че имат много видове.Мила много обича круша и тиква.
Но това което ми прави впечатление е че в еднакво количество вода слагам ного по -малко каша,а на ХИП и НЕСТЛЕ много повече за да получа желаната гъстота.
Което ме кара да си мисля че Слънчо имат повече нишесте. Освен всичко на някои пише че съдържат пълномасленно мляко и аз се замислям дали е адаптирано. newsm78

Кашите на Гаччев са хубави тези в кутиите са произведени в Белгия.Но МИЛА не ги яде -тя ще стои гладна но няма да яде това което не и харесва.

# 167
Още не съм чела какво сте писали последните няколко дни но влизам да почерпя за рождения ден на мъжа ми.

# 168
J_M_M  -  Честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав  Simple Smile

# 169
  • гр.София
J_M_M ,МНОГО ЗДРАВЕ НА МЪЖА ТИ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

# 170
Ехе много пишете  Whistling

Ние днес бяхме в снега на вън.Много му хареса на мишока,ама на мама и замръзна дупето  Outta Joint

за пъпчето аз го пазя в кутията от витамините Матерна с гривните и на двамата,ама незная какво ще ги правя  Whistling
milli_vanilli днес май е ден за падане.И Мартин падна днес ама му беше за първи път така по сериозно падане.Одари си главичката,поплака малко,силно ме гушкаше и се успокой  Praynig
J_M_M Да ти е жив и здрав и много да ви слуша и глези  smile3503

Утре пускам и моята картичка,така че ___________ от град _______ да я чака в пощенската кутия или пък да се оглежда за  Пеьо от "Имаш поща"  Joy Joy Joy Crazy Ей аз всеки ден чакам картичка (като малките дечица чакам изненада) hahaha
Забравих да кажа че сме качили този месец 400гр-т.е сме 8.200 и 74см
Хайде лека от нас !!!!

# 171
здравейте,моми4ета!
4естита месе4инка на принцесите на милена66!!!!!!!!
J_M_M,4eстит празник на мъжа ти!Ние сме добре,Днес дадох на Ивето кисело мляко,много го хареса:)тези дни ще увели4а дозата,4е днес само 5-6 лъжи4ки и дадох като за първи път  Peace
Златомира,дано бързо се оправи,малката кукла Hug но щом си по4нала с антибиотик,ще подейства,сигурна съм  Hug
приятна ве4ер на вси4ки  Heart Eyes

# 172
Здравейте момичета! Само да кажа,че и аз днес пуснах своята картичка,так,че още едно цветенце ще получи коледната изненада Simple Smile

# 173
здравейте мили мами  Hug
не успях да изчета цялата тема, но мога да се включа с моето скромно мнение относно киселото мляко.Нашата педиатърка ме посъветва да го въведа след като детенце се захрани със сирене и  телешко месо и не прояви алергични реакции,около 9-10 месец.
За пъпчетата и аз ги съхранявам и двете в една кутия за бижута и не се знае още накъде ще поемат  Thinking .
Моят малък Калоянчо днес беше  изцяло на домашната кухня на мама -направих му много вкусен следобеден десерт -с овесени ядки(фини),малко сварена ябълка ,банан и една бисквитка - получи се много вкусно  десертче
ами това е от мен за сега

желая ви здраве на всички  Hug

# 174

мерси за пожеланията, бяхме по снежните улици днес за 2 часа да зачервим бузки.
Искам да питам първо риба ли да въвеждам или телешкото?
Гале мерси за помоща,аз бях забравила как става.
Картичка ще пращам тия дни и аз.
ЧРД на мъжа на JMM  cheers
За пъповете и аз се сетих оня ден,като почиствах,но мойте са 2,т.к.на Ралито остана в болницата,а още мисля на къде да ги мяткам newsm78
Сега ние чакаме нашия тати да се почепим.Лека вечер

# 175
Миленка, Честита месечинка на малките сладурки!!!Много са порастнали....куклички   love001А на теб ти се възхищавам и си ми за пример!!! Hug

# 176
Искам да питам първо риба ли да въвеждам или телешкото?

milena_66 ,според това което съм чела и от моя опит знам че рибата е последна и едно от последните неща които се въвежда около годинка  Peace така че според мен телешкото е на ред Simple Smile

# 177

Миленкааааааааааа.............. Честита 9-та месечинка на малките ни кукли  Hug Hug Hug Лелееееееее ма какви са сладкииииии,и колко са пораснали Да са ви живи и здрави !!!!

Пъпчето и аз го пазяя.И на мен ми се ще да го патя в чужбина  Flutter или да го оставя в някой самолет.Много ми се ще да стане стюардеса  Laughing

Вяра - обадих се на Джулката.Утре се прибира и ще си отвори л.с. за да разбере на кого ще праща картичкаааа  Mr. Green

# 178
  • СОФИЯ
Честити месечинки на  принцесите на Милена 66 и на Таня !!!!
J_M_M  честит празник !!!
Направила съм по една кутийка на Ники и на батко му, там събирам паричките които са им дали, пъпчетата, косичка от първото подстригване, гривничките от болницата.

Преди два месеца купих каша на Слънчо с банан и нещо не му понесе, два пъти  му дадох и двата пъти повръщаше едно такова гадно, кисело. Не съм купувала друга, реших че е от млякото в кашата. Иначе баткото много ги харесваше на Слънчо кашите.
На Милупа и на Хумана, давам каши, има една с ябълка и морков на Милупа – много му харесва.

И Ники не харесва попарата /само веднъж я изяде цялата.../.

Аз захраних първо с телешко и след това с риба и черен дроб.
 Лека вечер

# 179
  • София
Честити 9 месечни снежинки на Милена66!
И аз съм стигнала до телешкото, то е преди рибата при мен.
Попара моите деца не харесват, та затова се изхитрих сирене да им давам като седнем ние да вечеряме с мъжа ми, той на едната, аз на другата на малки трошички. Та така мълчат и можем да се навечеряме.
Кисело мляко не съм давала, не е зор, мисля да поизчакам.
Днес пратих картичката с още нещо на той си знае кой Heart Eyes.
Дано получа моята, че входа ни е олеле майко ooooh!
ЧРД на мъжа на JMM !

Общи условия

Активация на акаунт