а пък колко са сладки, жалко че така и не го снимах тогава. ти си го снимай ЗА СПОМЕН

и живот и здраве тази седмица ще е вълнуващ празник и за него и за нас. Че има и стихче да казва....
направо ще се побъркам.Случайно някое майче да се е сблъсквало с тази бактерия?
браво!
Карина пък днес става на 8 месеца 
) и да не се пъне да учи прекалено, за да не стряска мъжете 
Много я били харесвали децата ми казаха..
С дребния бяхме на ДК, биха му първия синфлорикс, качил е 500гр и 1 см и вече е 8000 и 67см-дребен си ми е той пикльото.
На мен рязко ми намаля кърмата, бях тотално изтощена, вирусът е отватителен,а дребния не можеше да суче и той от изтощение. Беше ужасно. Измъчи се малкатата ми гадинка, пазете се много! 

Затова му виках на мъжо следващото бебе да е пролетно. 

Али беше опакована като чувала на Дядо Коледа, виждаха се само две очички
Ака имаш профил във фейсбук пусни на лични 

Тъкмо успея да я приспя и като я слагам в леглото и се размрънква. Да избиват вече тези зъби, че без сън не става 

по корем я заварих, милата. И от другата страна на спалнята. Порева една две минути и си се захили после. Опипах я навсякъде, не реагира. Гуменки са още. Ейййй, Господ ги пази.
Важното е че Габи не се е ударила , а без падания няма да се разминем.

по корем я заварих, милата. И от другата страна на спалнята. Порева една две минути и си се захили после. Опипах я навсякъде, не реагира. Гуменки са още. Ейййй, Господ ги пази.
.Точно щях и аз да пиша за падането. Още не падал моя от спалнята, но вчера и днес си удари главичката. Направо ревах с него. Като се успокои вече, някак забрави и се смееше и лигавеше както обикновено. Надявам се, нищо да му няма. Доколкото разбрах, притеснително ако повръща, стане с блуждаещ поглед...
Колкото до това, кой отговаря кой не... На мен ми се е случвало по 2-3 пъти да питам едно и също и никой да не ми отговори

прудружена от пеещ и танцуващ Елен и дъвкалки.
Страшно ми стана приятно! Еми много благодаря от името и на трите грации
Желая и на двете Ви с Рая да сте все такива лъчезарни сладурани

( първото отхвърлени ядене). горкото не плюеше, ами преглъща ама я гледам как едни позиви за повръщане се надигат в нея. Препоръчани теми