Отговори
# 150
диди, малкия е заспивал в проходилката веднъж. изчаках като се размърда и тогава го преместих, че явно беше изтръпнал на една страна да му клюма главата.
а пък колко са сладки, жалко че така и не го снимах тогава. ти си го снимай ЗА СПОМЕН

# 151
Здравейте, мамии. Честит първи сняг, невероятно красиво е навън. Замислям се дали не донесе една шейна Дядо Коледа на Алекс.... Ние нощем спим сравнително добре, но денем....ужас. Не ще и това е. Утре ще го пробвам с попарата. Дано има успех. В сряда ще изпратя картичка за едно цветенце.
Ами това е за момента. Мамите, които са се престрашили да изведат априлските слънчица са супер. Утре и аз мисля да пробвамл

# 152
Такаааа, моето цвете от другия край на България тези дни да си чака коледното пакетче. Sunglasses

Честита месечинка на момиченцата на milena_66 .

Пъповете  и на баткото и на Ради си стоят в кутията ми за бижута. Така и не съм измислила къде да ги хвърля....

Чакам с нетърпение петъка. Нашия батко ще има новогодишно тържество в градината и ние ще присъстваме. Макар и на ясла да е ходил и от март месец тази година на градина, досега на негово тържество не сме присъствали. Така се случваше, че винаги боледуваше...... Cry и живот и здраве тази седмица ще е вълнуващ празник и за него и за нас. Че има и стихче да казва.... Crazy

# 153
Момичета влизам на бързо с един въпрос че ми е много притеснено  ,днес взех резултатите от носленият секрет на Габи и има бактерия  Streptococcus pneumoniae  изписахани антибиотик Зинат.Ама като се разчетох в нета за тази бактерия изпаднах в паника  Weary направо ще се побъркам.Случайно някое майче да се е сблъсквало с тази бактерия?

# 154
Незнам, дали ще съм ти от полза и не искам да те плаша, ама аз мин година имах тази бактерия и беше мн упорита. В смисъл, че се скъсах да кашлям, чак ме боляха дробовете. Ама моя грешка беше, че реших да не избързвам с антибиотика. Така че си почвай с лекарството и след второто хапче ще видиш, че ще започне да се поуспокоява детето. Ама си и го давай до край.
Дано отшуми по-бързо, че мен мн мемизмъчи.

# 155
Ооо със сигурност почвам антибиотика тя вече 40 дни е с кашлица и хрема и как не се светна педката да я изследваме по-рано хем знам и аз, а чак сега си поисках направление. ooooh!

# 156
  • последна надежда
zlatomira
Баткото е имал такава бактерия на няколко пъти. Често срещана е, зависи от концентрацията и. Като беше по-малък (2-3г) слагах антибиотично кремче в носа. След антибиотика задължително пусни пак един секрет за да си сигурна че вече е чисто нослето. Чувала съм че и с хомеопатия може да се изчисти, но аз не съм пробвала.

# 157
Ние се върнахме след 2 часа навън - Карина още спи в количката, а аз умрях от студ. Количката си беше буквално затрупана със сняг:-) Но ден без разходка е много по-гаден от малко мръзнене навън. Просто е време да слагам грейката май Crazy
биби, как си домъкнала елхата сама, че и на количката Crazy браво!
тини-мини, 5-ти зъб! Честито! Искрено завиждам, ние сме още с 2 и останаите мноого ни мъчат Cry
Милена 66, честити 9 месеца на принцесите  bouquet Карина пък днес става на 8 месеца Wink
за запек - дуфалак, освен всички разхлабващи храни.
Пъпа на Карина е в шкафа още, а на батко й май съм го загубила някъде Rolling Eyes
Мили Ванили, ти пък за прощапулника никакъв избор не оставяш Laughing И то си избрала 2 от най-неблагодарните професии. Аз, предполагам, като му дойде времето ще наредя за Карина червилце, модно списание, шивашки метър, "Шекспир" и други подобни и ще се надявам да избере нещо по-леко от право или медицина. И ще се надявам да си остане хубава (като майка си Blush) и да не се пъне да учи прекалено, за да не стряска мъжете Wink
Да кажа за захранването, че купих телешко и агнешко и започвам да ги въвеждам, а днес дадох сиренце, но не на попара, а в пюрето наобед. тини-мини, ти май питаше за ръжения хляб? Аз такъв пправя за Карина в хлебопекарната, но не ми е любим. Още макс. месец и ще започна да й давам от белия хляб - задържам, защото се слага сухо мляко в него.
Някой купувал ли е каша на Сънчо? Препоръчаха ми я и купих една, уж след 4-ти месец, но пише, че има сухо мляко - това АМ ли е или си е мляко Thinking Много я били харесвали децата ми казаха..
точно за тази бактерия нищо не съм чувала.. Карина имаше стафилококи и й слагах Бактробан в нослето - за друго не знам..

# 158
  • София
Привет на всички! Hug

Момичета изкарахме ужасен уикенд. Sad С дребния бяхме на ДК, биха му първия синфлорикс, качил е 500гр и 1 см и вече е 8000 и 67см-дребен си ми е той пикльото.  Laughing
Обаче нещо ме тръшна някакъв вирус с висока температура, болки в ставите и мускулите, не мога да стана от леглото. В същото време и дребния започва да вдига същата висока температура като мен. Реших, че и той вирус е хванал. Педиатърката е категорична, че е от ваксината, защото го преслуша нищо му нямало. Досега не се е дънила в диагнозите си, но бая се стреснах. И така цяла неделя и двамата бяхме с температура. Е, днес пак си имаме, ама сме по-добре. Praynig На мен рязко ми намаля кърмата, бях тотално изтощена, вирусът е отватителен,а дребния не можеше да суче и той от изтощение. Беше ужасно. Измъчи се малкатата ми гадинка, пазете се много! Praynig

zlatomira, и на мен ми се е случвало много пъти да не ми отговарят на въпросите, не е приятно, ама я виж каква голяма група сме тук...И аз не отговарям на всички, не нарочно, а защото наистина нямам какво да кажа, когато имам винаги го казвам, без симпатии или предпочитания. Peace

И у нас е украсено от няколко дни, на дреби му е много интересна елхата и лампичките и всички коледни джунджурийки, които изведнъж се появиха на различни места.

За захранването-аз още не съм въвела глутена, взела съм овесена каша и с нея ще въвеждам.Сега се борим със зеленчуковите пюрета-картофа го яде само смесен с тиква-чист е абсурд, целия се потриса. Laughing След около 2 седмици ще въвеждам месни пюрета. За закуска към 10ч при нас засега си остава само кърма. А жълтъка ще го въвеждаме към годинката чак. Peace

Вяра, пъпчетата и на двете ми деца си стоят у нас, не съм ги хвърляла никъде, май ще им ги запазя за спомен, заедно с гривничките от родилния дом. Wink

milli_vanilli, верно е. Каката ми е родена декември и имаше колики бая време и аз бая време си поседях вкъщи, времето беше ужасно тогава. На пролет си бях изкукала направо. Crazy Затова му виках на мъжо следващото бебе да е пролетно. Laughing

didi666, аз бих го оставила да спи, където е заспал, нищо му няма! Grinning

Хубав снежен ден на всички! Simple Smile

# 159
  • София
zlatomira - аз не съм се сбълсквала, дано не е нещо много сериозно. Това и на мен ми е проблем, че не си искам направление за специалист, а изчаквам  #Cussing out
Хъни - Бъни - картоф и тиквичка купувам на Али от ДМ - пюретата на BabyLove. Определено и харесва.
PresiN - през деня Али заспива само в шезлонга с усилено люшкане и около нея пълен покой  ooooh!
tansu ние днес направихме чудна разходка. Времето беше прекрасно, като приказка. Взехме каката от училище и в парка на спортната  Nature Snowman Али беше опакована като чувала на Дядо Коледа, виждаха се само две очички  Mr. Green
milena_66 Честита месечинка на милите ти пренцеси. Аз често се сещам за Вас, но Все пак се познаваме и от лекциите  bouquet Ака имаш профил във фейсбук пусни на лични  Peace

deni 1971 Ами то Мила още от сега си е чаровница, горко му на баща и  hahaha
Ние/по- точно аз/ изкарахме една много тежка нощ. На Алиска хич не и се спеше и почти през цялото време искаше да си играе  Tired Тъкмо успея да я приспя и като я слагам в леглото и се размрънква. Да избиват вече тези зъби, че без сън не става  Crazy
А за цветенцата, аз съм супер доволна, от това което ми се падна. Но картичката ще я пращам към сряда, четвъртък  Flutter
Tanya каша на Слънчо/или Сънчо?/ не съм купувала, последно взимах на Ганчев -  млечна с ориз, царевица и банан. Определено се харесваше.
nefer Много гадно сте преболедували, дано бързо се възстановите Hug
Хайде Алиска реве   animal085

# 160
Първото изтърсване на Габриелка от спалнята  ooooh!
Лежах си до нея час и половина и станах. Тя си спеше още. И след няма и пет минути какъв рев се чууу   ooooh!  по корем я заварих, милата. И от другата страна на спалнята. Порева една две минути и си се захили после. Опипах я навсякъде, не реагира. Гуменки са още. Ейййй, Господ ги пази.
Вече иска, не иска - ще се спи само в кошарата.

# 161
milli_vanilli   Hug Hug  Важното е че Габи не се е ударила , а без падания няма да се разминем.
Биби браво за избора и аз обичам мириса на жива елхичка ама от 3 години си караме с изкуствена  Peace
didi666 колко поспа малчо на бънджито?Ако си успяла да го снимаш пусни една снимка. Laughing
PresiN  ние нямаме проблеми със спането , но като беше по-малка я приспивах с люшкане или на шезлонга или в кошарата.
milena_66 , Tanya  честити ви месечинки на вашите куклички. Heart Eyes
Tanya аз съм купувала каши на Слънчо малката ги харесва , мисля си че ги правят с адаптирано мляко поне така би трябвало.
Вяра и аз мисля да си им ги оставя за спомен заедно с гривните от родилното.
Иветка честита победа на Ники страхотно момче си имаш.

# 162
  • Бургас
Първото изтърсване на Габриелка от спалнята  ooooh!
Лежах си до нея час и половина и станах. Тя си спеше още. И след няма и пет минути какъв рев се чууу   ooooh!  по корем я заварих, милата. И от другата страна на спалнята. Порева една две минути и си се захили после. Опипах я навсякъде, не реагира. Гуменки са още. Ейййй, Господ ги пази.
Вече иска, не иска - ще се спи само в кошарата.

Щом се смее, значи е добре, Габи Simple Smile.Точно щях и аз да пиша за падането. Още не падал моя от спалнята, но вчера и днес си удари главичката. Направо ревах с него. Като се успокои вече, някак забрави и се смееше и лигавеше както обикновено. Надявам се, нищо да му няма. Доколкото разбрах, притеснително ако повръща, стане с блуждаещ поглед...
Злати, дано я уморите бързо тази гадина. Незнам за тази нищо, Янито имаше Klebsiella pneumoniae. Пи антибиотик и на контролното изследване я нямаше  Praynig  Колкото до това, кой отговаря кой не... На мен ми се е случвало по 2-3 пъти да питам едно и също и никой да не ми отговори  Mr. Green Даже по едно време затова и изобщо не пишех, защото бях като невидима  Sunglasses 
За закуската, аз си мислех, че до годинка трябва да пие мляко  Rolling Eyes и никога не съм мислила за друга закуска.
Честити месечинки на всички Simple Smile
Купила съм една супа на ХИП, която е пуйка с нещо си. Как да я давам със или без сухар? Питам, защото пише, да изкарам необходимото количество. Букранчето е 190гр. и аз си мислех, че е за 1 хранене, но явно не е така
...

# 163
  • София
Хоп отново  Flutter
Току що получих картичка с прекрасно послание от Емили81 и Рая newsm18 прудружена от пеещ и танцуващ Елен и дъвкалки.  lovekiss Страшно ми стана приятно! Еми много благодаря от името и на трите грации  Wink Желая и на двете Ви с Рая да сте все такива лъчезарни сладурани  Heart Eyes Hug
Спретнах фотосесия, ако смогна довечера ще кача снимков материал  Mr. Green
Вяра, благодаря и на теб  newsm51

# 164
  • София
Купила съм една супа на ХИП, която е пуйка с нещо си. Как да я давам със или без сухар? Питам, защото пише, да изкарам необходимото количество. Букранчето е 190гр. и аз си мислех, че е за 1 хранене, но явно не е така[/color][/i]...
на всички пюрета/супи на хипп така пише. това е, ако не си достигнал дозата от цяло бурканче. аз я топля и я давам като пюре наведнъж (то тя е и с такава гъстота де).
забравих да пиша, че леа днес не хареса попарата  Sick Sick Sick( първото отхвърлени ядене). горкото не плюеше, ами преглъща ама я гледам как едни позиви за повръщане се надигат в нея.

Общи условия

Активация на акаунт