Отговори
# 135
Миленка, не разбрах защо към мен се обръщаш  Hug дано не си се засегнала за нещо.

Абе гледам тук лещи някви обсъжате - аз такива бобови не съм се и замисляла кога да давам. Караме си с попари, каши и пюрета за сега и тва е. Някак от вътре ми идва какво да дам ново.

Я споделете какво направихте с пъпчетата на бебетата  Mr. Green Нашето стои още в една кутия със спомени Crazy Хвърлихте ли ги и къде?

# 136
пъпчето на Габи и то си стои със щипката в една кутия и се чудя къде да го хвърля.
Шегувала съм се пред близките ми, че ще причакам Бойко Борисов някъде да му дам да го зарови в някоя саксия в нековия кабинет   Mr. Green

А на прощапулника ми е минавала мисълта да сложа само докторски слушалки и книга по право. Да не се чуди много детето  Mr. Green  Mr. Green

Но определено няма да хвърля пъпа и извън България, както са правили мои познати. Не че тук е много хубаво, но няма да мога да живея далече от нея.

# 137
Гутен морген и от моа! Hug
И на Теа пъпа си стои в една кутия и прави компания на този на батко й! Не съм мислила въобще къде ще ги хвърлям, но мисля двата заедно да ги метна, че да не се разделят двамката! milli_vanilli, ти ще отидеш с Габи, бре? Нали сме си досадни майки...
Похвалвам се, че и аз вече съм  болна и подсмърчането в къщи е от всеки ъгъл. Дребното явно се научи да спи със сополи и последните две нощи си спа, както преди - само с 2-3 пробуждания. Нямам търпение да идва четвъртък, че мъж ми излиза в отпуск за 10 дена и ще имам време и за мен и за съъъън.
Хубав ден!

# 138
За пъпчето и нашето стои още в къщи и не знам къде да го хвърля.На каката го хвърлих в училището ама засега тя не еот най ученолюбивите пък после ще видим.
На Ели виках да го оставя в банката ама мъжа вика "Да бе да че да стои там постоянно за кредити"  Rolling Eyes
Май и аз нещо ще се разболявам трябва да взема мерки.

# 139
И аз съм прибрала пъпчето на бебка при това на сина ми в една кутийка....както и косичка от първото му подстригване и гривните от раждането им...мисля като пораснат да им ги дам, а те да решат какво да правят.
И ние вкъщи всички сме болни.... уж аз най се държах, но накрая се предадох.. а за дребната не ми се мисли- разболее ли се батко и- следващата е тя.. изкара милата всички градински вируси.

Да се похваля с третия зъб на дребка tooth
Честита девета месечинка на Ралина, Стефани и Дария    bouquet

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 10:55 от Galeto.

# 140
Сега се замислям, колко сме благословени, че нашите бебета се родиха през април! Нито жега, нито студено и кууууууп месеци напред, в които се скъсахме от разходки, морета и тн. Че ако сега трябваше да раждам, как щях да си стоя само дОма, незнам. С тия колики дето изкарахме. Спасяваха ме само разходките.

# 141
milli_vanilli права си за раждането  Peace. най-хубаво, според мен, е с пролетни бебета. аз изкарах една 40 дневна следродилна депресия и ако не беше хубаво времето и не бях започнала бързо с разходките сигурно щеше да продължи доста дълго депресията. аз самата съм родена през април и мразя зимата  Twisted Evil. от сега планирам другото бебче да се роди през март  Mr. Green
има ли някой, който ще се престраши да изведе бебчето навън днес?

# 142
tansu ,пробва ли с Биогая?На нас ни помагаше,когато имаше запек-полезно и регулиращо действие има.Дано докато пиша вече да е отминал,но за всеки случай аз да кажа Laughing  Hug

# 143
  • последна надежда
tansu  Броколите много разхлабват.

Тини Мини Ники е бил с алергии от много неща и последвала бронхиална остма. Затова късно въведох млякото.

Пъпа Още не съм решила къде да го метна. Този на баткото също се чудих къде и го бях сложила в един кашон с мои учебници и лекции от следването. Определено му се отдава математиката.

milli_vanilli И аз това си го мислех. Родихме в най-подходящият сезон. Не че с баткото не хайманосвах по цял ден в студа с бебе на месец  Twisted Evil.

Честита месечинка на Трите принцеси на мама Милена  Heart Eyes

# 144
http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-47-420.html
Привет минавам да ви почерпя- днес ставаме на 9 месеца   party023    newsm18   bigdance2     

Tada

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 12:17 от milena_66

# 145
  Честити  9 месеца на трите сладурани. Да са живи и здрави както и всички останали

за пъпчето и нашето си стои. все се каня да го дам на мъжо да го тикне в чекмеджето си на работа, та нека да вземе професията на тати си, че той от сега си обича компютрите и като ме види да седна и започва да ръмжи и ми се кара човечето. мога единствено когато спи и съм си свършила останалата работа.

мамииии, снощи ме налегна една носталгия и си разгледах отново бременните ни коремчета в албумчето. какви вълнения и очаквания бяха само. снощи му викам на нашето магаренце: ей мамиии, 3 години те чаках, 8 месеца те носих и вече 9 си неотлъчно до мен. а той ми вика: и-хааааааа. ох много си го обичам. така се смяхме с милото каква ли свекърва ще стана и аз след време и затова още от сега му говоря да ми избира добра снаха, че иначееееееее #2gunfire

# 146
Ей сега се прибрахме от разходка час и половина. Супер беше. Навлякохме се, сложих дъждобрана и газзззз. Габи заспа на третата минута и спа през цялото време. Много приятно ни беше. И нали знаете, като вали сняг не е студено и е една тишинаа.

След тва яде току що пюре с риба за сефте. Така си го излапа, че съжалих, че не се продават по-големи бурканчета (поне аз намерих само 130).

А като се прибирах и видях м/у етажите един плик с нещо вътре. Входа ни е само с десетина апт и никой не се е проявявал просташки до момента, че да си Фърли боклука на стълбите и си викам, малеее, ако е бомба ше си пукеме. Че е точно на стълбището до спалнята   Thinking  изперквам май.
Смятам пак да излеземе след два-три часа. Стига да не е станало вече яко клинч.

# 147
  • София
Честити 9 месеца на трите грации на Миленка ! Да растат здрави, усмихнати и послушни !

Ние излизахме и днес. То даже днес е топло сравнение с вчера и оня ден, ама ние сме от отбора на лудите и не пропускаме. Големите ги направих моржове и с това бебе така ще процедирам. Да не се хваля много, ама не ми болдуват.
И елха си купихме жива, че обещах. Уж не беше много голяма, а сега като я довлякох ( върху количката  Crazy) нещо май нямам къде да я сложа. Голям купон, довечера и мъж ми ще се израдва.
Пъповете още стоят по кутиите. На едната от каките й остана в болницата ( нещо го затриха там и така и не го получих) та ще е лекар Mr. Green, а на другата и на Леа още са в къщи. Явно ще видим зор с това да ги пробутаме на някои ергени - муа ха ха .

# 148
  • В сърцето на един мъж
Честити 9 месеца на тризначките!!!!

Малкия заспа в бънджито - сега да го вадя ли да го оставя ли да поспи

# 149
  • гр.София
ДОБРО УТРО!
МИЛА,снощи до 2,30ч. се весели.Става 1crib сяда търкаля се в леглото говори на играчките.Това на загасено и аз се правех че не я виждам.  Sunglasses
Затова сега ставаме и двете!

tansu,аз на Мила давам Лактулоза тя минава само през червата,затова може да се дава дълго време.Другото е Дуфалак той също така действа но питай лекар за всеки случай.
Аз онзи ден  дадох на Мила броколи остатък от тиква и десерт пюре от сливи.Чак после си светнах че може да я подрискам dohНо нищо и нямаше.Тя от бебе си е запечена.

И на мен ми става много мило като се сетя за миналата коледа с коремите preggo
Аз от много години исках момиченце и най-накрая се сбъдна мечтата ми newsm44

Втоя ред ма мисли:

честито на трите кукли на milena_66 !  bigdance2

Голямо щастие е да имаш три дечица на куп.
Но сигурно е и много трудно отглеждането им.

milena_66 ,когато  имаш време/знам че почти не ти остава/качи снимки на бебоците! smile3509

Пъпчетат на двете деца са вкъщи все още.Аз мисля да ги хвърлиме в чужбина.

Moli_B ,аз ще съм и свекърва и тъща Joy.Концепциите за двамата са ми много противоречиви.
Бащата на Мила снощи вика че ще ги гони момчитата дето се въртят около нея с пушката. hahaha

didi666 ,остави човека да си спи.Той като реши ще се събуди може малко да му е изтръпне гръбчето. Ако го вдигнеш ще изкиселее.

Лек ден и ние ще се пробваме да излезем!

Общи условия

Активация на акаунт