Отговори
# 255
Ние се върнахме от разходка -2 часа.малчо заспа веднага като излезнахме. Сега ще ядем пюренце пловодо за следобдед.
Относно по -едрите пюренца -почнахме ги от миналата седмица.Проблем с дъвченето няма.Даже и аз като ги приготвям гледам да ги оставям с малки парченца.Вече е нормално да се учат да дъвчат,така че според мен място за притеснение няма.Племенника ми го бяха научили само на финно пасирано пюре и до 2 г не можеше да дъвче!Това вече е проблем Naughty Някъде бях чела, че дъвченето спомага и за развитието на говора и по-точно изговарянето на определени звуци -ч,щ.
Аз лично с щерката започнах от 8-9 месец с по-едрите парченца като постепенно увеличавах големината(въпреки че нямаше зъби,първия зъб се появи на 11 месеца) и сега с малчо сме на същия принцип.(и той още няма зъбки)
Благодаря за цитросепта Hug ще потърся в аптеката до  нас Peace

# 256
Привет bowuu Мерси на всички,които са ме споменали тия дни-добре се оправяме-къде с тати,къде с жената,която идва да ми помага,но това е,че аз сама никъде не мога да ида,камо ли на срещата  Cry
ИЛИ ЧРД,желая ти здраве, дълголети и много обичана мама и съпруга  smile3525
Днес гоям студ-направо се вледених докато простна прането,за това сме си дома-за мой късмет всички заспаха ей сега-да видим до кога  Thinking
Иначе вчера се разходихме, че бяхме на консултация Дария-8400/74;Стефани-8260/73;Ралито-7400/71.Нещо много малко ми качват,но нормално вече не лежим само, а и с този режим да ядем по 4 пъти-педка ми се скара за пореден път.От днес започваме нов,че да видим,та във тая връзка Злати беше питала какво сирене купувате за бебетата,че на мен ми е все едно какво ще ям,ама за тях,та се чудя какво да вземам,че нали ПОПАРАТА се каня да почвам вече.
При нас много интересно(поне на мен) ни никнат зъбите-Дария има 2 долу и сега и избива горе,но не посредата.Днес гледам на Стеф 4-то и се показва и пак така не посредата,а малкото шиле едвам 2-ро изби-направо ме лудва и за трите #Crazy
Много лошо с тия болни-дано се оправят бързо и по малко да са занапред,че зимата тепърва ни наляга.
Ми толкоз от мен-отивам да правя каша- елда с плодове,иначе и Слънчото го лапат яко newsm19

# 257
ИЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти много здраве и усмивки! Hug

Jabata dill, много убедително описание! Joy
И аз съм от тези на които не им се връща на работа, много си ми е добре с децата(а и нали уж планирам трето Laughing)!

За приспиването и аз  като повечето кърмачки приспивам с млякото на мама и после по цяла нощ давам и още, и още, хубавото е че на мен не ми тежи, аз си спя така идеално, сутрин даже не си спомням колко пъти съм кърмила! При мен обаче се добавя и фактът, че каката пък ми спи от другата страна и по цяла нощ се опитва да ми легне отгоре и аз честичко трябва да я измествам, че иначе се оказвам в нещо като менгеме! Най-интересното е че въпреки всички тези подробности, съм много пристрастена към спането с децата и няма да им е лесно да се отърват от мен, а пък и мъжът ми често е на работа вечер, а на мен изобщо не ми спи сама! Simple Smile

Ивета, все се каня да те питам как са при теб нещата, намери ли си жилище?

# 258
Привет и от нас!  Бързам да се похваля, че ние си получихме картичката и подаръците, придружени със страхотно писъмце. Ееееееее страшна радост!!!!!  Много ни харесаха! Благодарности на мама Denni  и  целувки на Ради от мен и от Макси!   love001

ИЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Желая ти много здраве, щастие и късмет!

# 259
Здравейте, аз съм за срещата, когато кажете  Simple Smile

Или Честит рожден ден  bouquet

Ние днес излизах ме на разходка, пекох го на слънче около половин час Mr. Green
Гледам поне когато има слънце , да го изкарам, за да недавам Деавита.

# 260
Aniiiiiii Simple Smile Страхотна изненада Simple Smile И е тооочно на място, и е много сладурско - аз съм на снежночовечена вълна тая година. От коледната ни украса Сузи си нямаше чорапче и аз й бях приспособила едно мъничко нейно червено. Нашите са пълни с шоколади (кога ще ги ядем незнам Grinning ), а в нейното съм сложила, колкото се побират(демек за зор-заман), увити в станиолче сушени плодове и овесени ядки. Grinning. Благодаря и за милото пожелание! Много прегръдкииии!
Аз също вчера пуснах картичка с коледна играчка (за елха) към моето цветенце. Да си гледа пощата тия дни! Имаше голяма опашка за препоръчаните писма и ние със Сузи се врътнахме и го пуснахме в кутията.

При мен се случи малка неприятност и трябваше да ми правят лека операция. За щастие мина в амбулаторни условия и ме пуснаха да си ходя, инак ако беше в болница трябваше да им лежа поне три дни...пффф ... ей сега дано всичко е наред.

ей го Сузито

Честит рожден ден Или!

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 18:39 от Nuriii

# 261
  • Бургас
Днес не мога да сваря да ви изчета.
Нури и Звездичка, големи сладуранки си имате  Heart Eyes
Ние днес бяхме на разходка набързичко, че вчера пропуснахме и гледам поне за малко да го изкарвам (когато времето позволява, разбира се  Mr. Green )
За връщането на работа, аз нямам къде да се върна   Joy Иначе, всяко лятото работих в една туристическа фирма, но зимата няма туристи за посрещане и си седях вкъщи. Когато излязох в майчинство, вече не работех (пускат ни да се записваме на бюрото зимата) и едва ли ми пазят място  Sunglasses Може би до 3 годинки ще си го гледам, после на градинка и дай боже още едно бебче  baby_neutral
Или, честит рожден ден и тук. Бъди много здрава и щастлива   bouquet
На Янито му стърчи една част от зъбчето, но не дрънка на желязната лъжица и не ми бучи. Значи още нямаме зъб. Иначе целия се вижда...
Подаръка за моето цветенце, не съм го пуснала още, защото на играчката отдолу прочетох, че е забранен за деца под 3 годинки и ще купувам утре нов  Crazy Много се срамувам, че излизам несериозна, но утре или в петък ще го пусна.
Да се оплача и че купих един страхотен космонавт на Адамс, но нещо не ми харесва как му седи на малкия. Направо съм болна. 7 лири съм дала за път и с такова нетърпение го чаках  Cry

# 262
  • последна надежда
Мами аз преди малко дадох юфка със сирене на дребния. Много се хареса, даже и лигавника  облиза.
Юфката я сварих и пасирах на едро, а сиренето изкиснато и натрошено с вилица. Без соле, масло или захар.

Не, не съм намерила жилище. Поразучих въпроса... Нямам развод.. значи не може да ме изгони. Не смее да живее при мен. Страх го е от ново дело и от евентуален затвор. Сега е на квартира... Мрънка нещо, че ще я освобождава и ще се връща. За сега изчаквам.
Днес бях в Закрила на детето. Ники е много зле психически от случващото се. Освен психолог, ще му прикрепят и психиатър  Confused.
Има обвинения срещу мен от бившият. Луда съм била и съм си измислила всичко  Shocked. Утре ще ходя на психиатър да ми даде документ, че не съм луда.
Вместо да изведа Марк и Ники в парка, аз ходя по иституции. Всяка седмица пуска жалба срещу мен. Последният хит е че не се грижа за бебето, защото съседи го чули да плаче. Няма умора тоз човек. Лошото е че от това страдат децата.

# 263
На бързо да чиститя Рожденният Ден на ИЛИ  Hug Честит Празник

И ние днес получихме своеят подарък -от МЕГАН е Hug Мерси миличка , вече имаме още нещо под елхата. Да нацелуваш Йони и Коки от нас  Hug А няма ли да си разкрием цветята ????
Хайде да се върна да ви прочета че днес много пишете ей  Hug

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 21:00 от navail

# 264
  • София
Хора счупи ми се помпата на Авент, а кърмата, която давам на Али я цедя изцяло. 
Благодаря на всички, които ми писаха  Hug
За радост една приятелка ще ми даде нейната  Heart Eyes Ще устискам до утре след обяд  Wink

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 21:17 от metchopooh

# 265
Мечо пух - бих ти продала моята помпа, но не е на Авент, а е - Medela, електрическа. Ако те устройва, твоя я.

# 266
Или честит рожден ден!!Да си жива и здрава  newsm59 newsm67  bigdance2
Сесил и аз съм така няма къде да се върна ама ме водят  в майчинство де Габи ще си я гледам докато тръгне на градина. Laughing Ще чакам утре да се похвалиш със зъбче.
Леле Иветка дано не ми се разсърдиш ама как си живяла толкова години с такъв мъж  ooooh! , той не е наред него трябва да освидетелстват.А за плачещите бебета мойте съседи отдавна трябваше да са викнали закрила на детето  Crazy баткото и до ден днешен е голям ревльо.
pinzi много интересна статия благодаря   bouquet
tansu  много се радвам че сте се отървали от тази гад  Hug  Какви промивки правих те на нослето?На нас ни изписаха антибиотик "Зинат" , че  антибиограмата показа че  една от съставките на бактробана Габи е резистентна. Дано да я преборим.
Didi666  и на мен ми стана много интересно какъв е подаръка и аз като една клюкарка да не изтърва  Whistling
Вер и аз съм купила коледна играчка за моето цветенце  Peace
Nuriii  Сузи е голям сладкиш  Heart Eyes
JMM  aз купува сиренето на Маджаров и давам и на децата много го харесват. Peace
Днес за пръв път излязох на разходка от 3-4 дена ама голям зор малката много реве в количката хич не ще , а като си е в къщи е една щастлива пълзи си на всякъде -свобода Grinning

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 19:45 от zlatomira

# 267
Мечо пух - ако искаш ще ти дам моята - тя е на томи типи - докато си намериш пластмасова част... пробвай в представителството на авент - те продават резервни части...
утре или ако искаш още тази вечер... близо сме

# 268
Иветка, коя социална институция има компетенции да праща родителите на психиатър? В съда може да поиска експертиза, но... Какво, съпругът ти пише жалба и те пращат на лечение? Обръщай внимание, даже и да те пращат тук -там, кога е препоръка да отидеш и кога е друго; една институция може да препоръча мярка, но ти не си длъжна да се съобразиш с тази мярка и за това не се полага наказание. Като ти дойде соц. работник у вас, може да му отвориш, може и да не му отвориш. Не си длъжна да съдействаш и това е част от правата ти. И ти имаш свои свидетели и имаш право да се защитиш, но не си длъжна да го правиш, освен в съда. Успех

# 269
Nuriii, много се радвам 4е ти е харесала изненадката! Hug и най-ве4е 4е на време пристигна  Hug а В ботуша имаше една игра4ка за елха ,нали е видя нея  :hug: А сузи е едно прекрасно съкровище!!!! Hug
ИЛИ,4естит рожден ден ,мила!!!!!!!!!!!
ивеета,този ад няма край  Sad гледай как страда Ники  Cry милият,колко е талантлив и борбен!дано нещата се развиват в положителна посока ве4е,дано мъжа ти ви остави намира ве4е ! Praynig
При нас е една и съща общо взето-понякога слушае,понякога -не Hug
ставам 4е сега е ка4ена отгоре ми  Laughing
п.с.нурии,дано вси4ко е наред с теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт