Отговори
# 270
Ураааааааааааааааааа!  newsm44
Получихме коледните изненади от Леа и Биби и цялото кралско семейство!!!!!!   Heart Eyes bouquet  Hug  
Много благодарим  newsm51, страхотни са  Grinning:

Ники много хареса картичката и искаше да я изяде - едва я спасих. Simple Smile A с играчките накиприхме елхата.  Flutter
Моя милост беше замаскирана като Фрезия.  Sunglasses

Или, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, да имаш много късмет!    bouquet
Ние си се разходихме днес, като ми стана студено влязохме в едно детско клубче и той си продължи да си спи.
За едрите пюрета - първият път като дадох - то не беше гадене, то не беше закашляне и го изхвърлих; но с втория опит почна да дъвче, а аз да давам по-малко количество в лъжичката.  Peace

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 22:31 от tini-mini

# 271
срещата ще бъде на 22.12.2010г. в сряда в Дон Домат на ул."Славянска" и "6-ти септември" от 17.00часа..............ще бъдем в същата зала като преди.............така че може и с бебчовците.........до тук сме 13 мацки без тумбачета

# 272
  • гр.София
Привет!

ДА СЕ ПОХВАЛЯ МИЛА Е КАЧИЛА 200ГР.ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ newsm44.

Днес ходих и оплаках на шефа на пощата.Раздавачите пускат известия когато си искат.И лелята на гишето ми вика че не може да ми търси писмото по лична карта трябвало известие.Съответно  си го отнесе и ще не ще го намери.
Дано има ефект защото няма да ги оставя на мира. smile3512

*Sesil*, на почти всички играчки пише че не са за деца до три години.На гризалките и на интерактивните  пише за каква възраст са. newsm78

didi666,хубаво е че си получила желания подарък.А какъв е?/събуди ми любопитството/Твое право е да не казваш разбира се.

iveeeta ,стискай зъби мила. newsm10 и се бори.

ДЖУЛИ,ЗА СРЕЩАТА БРОЙТЕ И tabu.

# 273
Мечо Пух И на мен скоро ми се скъса тази част, ако става въпрос за силиконовата, на която се закача дръжката. Като си отворих кутията на Авент, в която беше помпата със шишетата намерих точно тази част резервна. Иначе със сигурност се продава някъде в представителството, но някоя мама ако е купувала такъв комплект със сигурност има резерва вътре.

# 274
ей-да, и играчицата видях Simple Smile не бях бръкнала в чорапа Simple Smile Много е хубава Ани, благодаря!

# 275
  • СОФИЯ
ЧРД ИЛИ!!! Пожелавам ти да си много щастлива и обичана!!!

Получих  картичка със страхотни пожелания  от ЕliMeli Hug, много благодаря за подаръчетата, страхотни са, децата ги изпробваха веднага!!!

За срещата – и аз съм на линия към 18 часа ще дойда, засега без бебо....

Днес бяхме на консултация, Ники е наддал 300 гр. за три седмици - мерките му са 7800/66 см. Още нямаме нито един зъб Sad

Докторката каза другия месец ще ни даде бележка и от 10-ти месец на детска кухня.Този месец ще сме на преходна храна - пюрета след осмия месец. Засега от едрите пюрета на Гербер му харесват, на ХИП - зеленчуковите супи са супер, на Сънвал едрите му идват нещо гъсти../не са от любимите/ Може да давам кисело мляко 2% за закуска. Чудя се какво мляко да давам?

# 276
Nuriii Mr. Green  и аз така предположих ! Laughing мн се радвам,мила,от сърце са нещата!  те нашите моми4енца  нали са каки  LaughingHeart Eyes

# 277
Привет априлска дружина. Ние не бяхме излизали 3-4 дни и днеска като се засилих и излязохме. Толкова сладко зачерви бузки малчо.

Днес му дадох да дъвче ябълка с биберона с дупките от Хиполенд, който преди време показвахте тук – голям апетит, голямо мляскане.

Голям кеф му е и банята от няколко дни – като седне в легена и като почне да плиска с водаааааааа, няма такъв кеф, но водата в легена намалява на половина – другата отива по пода.......

Или ЧРД и от тук, пожелавам ти много здраве, щастие и късмет.

poliville – браво за постижението и ние от 1 седмица го правим това сядане, а забравих да го похваля.
А за пускането из къщи го пускам или с обувчици/пантофки или със едни чорапки които долу са като цървулки....незнам дали ме разбра

Moli_B еееххххх че гадно, дано бързо се оправяте. Ние пък в петък май сме в Русе и тъкмо щях да ти предлагам срещичка

И аз гледах днеска Гала и като видях женицата как се притеснява за седалищното положение на бебето и дали има време да се обърне и си припомних как и аз щях да съм секцио, а нашия в последния момент ни изненада и се обърна.....минава си времето

Nuriii голяма скица е малката, а ти дано да се оправиш по бързо

Всички болни да оздравяват и да се пазят  Peace

# 278
Айде и аз тук да изфръцкам  Flutter Whistling 
Днес бяхме на консултация тежим 9200кг. Peace и сме високи 74смМАМИНАТА МАНЕКЕНКА ТЯ
И ние днеска се поразходихме на консултация после измихме колата ,пихме по кафенце и така ни мина деня  ooooh!
И аз взех от това за дъвченето на плодове,ама Ива много много не го плаща  Crossing Arms Уххххх, и аз си чакам с нетърпение картичката  Flutter Crazy

Джули - задраскай ме за срещата  Sad Няма кой да ми гледа чавето .Мъжо е на банкет ,едната баба болна ,другата и тя на банкет  ooooh!  Много ми е мъчно вече за вас  Hug Да ми нацелуваш приятелката .Пък ще чакам да звъннеш да се поразтъпчем някъде Mr. Green

Нуриии - Сузи е супер супер сладка   bouquet  bouquet

# 279
Соня, радвам се, че сте получили нещата толкова бързо и ви харесват  Hug
Ние днес също се подадохме за малко, колкото да видим слънце Simple Smile
За срещата - засега съм пас и се чудя как да го организирам.

# 280
  • София
Да се отчета и аз от днешната консултация - 8 кг., 67см. Simple Smile Като гледам с какви мерки са мадамите бях започнала да се притеснявам, че сме дребни. Добре, че sonya_yancheva  Hug е споделила и на нейния младеж пропорцийте та си поех въздух спокойно.

Някъде назад се търсеше връзка между червените бузи и растене на зъби. Ние сме с червени бузи откакто ни тръгна 1-то зъбче. В момента ще се пръснат - все едно руж съм слагала. Лекарката каза, че няколко са на път да избият. С други думи - при нас това работи.  Peace

Като заговорихме за срещи и се сетих за една много готина мацка, която преди беше доста редовна, но сега се позагуби - cveti_ss. Някой има ли новини за нея?

# 281
Като заговорихме за срещи и се сетих за една много готина мацка, която преди беше доста редовна, но сега се позагуби - cveti_ss. Някой има ли новини за нея?

Онзи ден се засекохме в сердика център .Добре е ,Алекс е толкова пораснал ,но има проблем със захранването  ooooh! нейска да папка пюрета   chef Ами тя има много хубави новини .....вече си имат собствено жилище т.е. успяха да си го закупят .Не е влизала отдавна защото си има задачки и няма време  Whistling

# 282
  • Бургас
Айде и ние да се впишем в отбора на сополивите Close Писна ми вече, незнам от къде и от какво дойде тая хрема  #2gunfire Сега седа и се моля, да не се разболява. Редовно му давам Есберитокс и Имунокинд и пак...
Снощи малкия много рева, направо крещеше по едно време. Гушкахме се и така се успокояваше hug . Колкото и глупаво да звучи, аз се надявам хремата да  е от зъбите.
Не мога  и да не се похваля, че взех един изпит, за който ама въобще не бях чела . Писах само от обща култура  Crazy Толкова изпити ме чакат от миналата година, че направо не ми се мисли Sunglasses
От днес, започвам да слабея. Не издържам вече така. Явно от самосебе си, няма да стане, та днес преминавам в редиците и на Дюканките  Flutter

# 283
Добро утро  Whistling

Сесил мила......... ма точно по Коледните празници ли реши да минеш на диета  Laughing И аз съм решила ама след нова година ,да минат празниците че..... на такива маси не се гледа само  Whistling Naughty Blush

# 284

Не мога  и да не се похваля, че взех един изпит, за който ама въобще не бях чела . Писах само от обща култура  Crazy

и аз така и при това с отличен  Wink

Общи условия

Активация на акаунт