Отговори
# 300
ооооооооооо така си е, и моя мъж е същия.
хапчета въобще не признава/добре че не се разболява често де/ и ми се чуди като започна да гълтам ама аз си се знам, че ако закъснея и става лошо после.
а ако има хрема /недай си боже/ то се започна едно ООООООООООООООООХХХХ, все едно е супер болен.... МЪЖЕ!!!!!

# 301
ами аз в същност не9о друго ли написах? или сте на мнение, че кой го стегне шапката и без особени миси трябва да зарязва всичко градено и да си подпава налъмите? както казах случая на Ивета не го знам- не четох месеци наред темите ... просто ми стана мъчно и се надявам да не са пропуснали някой шанс! ИнАче ако няма друг изход то е ясно.
Понякога ми се струва, че във форума се влиза в принципни спорове, без да се взема под внимание написаното  newsm78
Как да е. Аз бегом по разходки, защото дреби се озъбва и само на вън има мира .
Лек ден на всички  Hug

# 302
Здравейте милички!
Сесил....браво на теб душицо! Ти къде учиш? В смисъл...ако се окаже окаже че мога да помогна с нещо по някоя дициплина( я с лекции, я с курсови работи) свиркай.
Мили ванили...душко...каква е темата на дипломната ти работа?
jabata_dil.....а за случая на Иветка......явно наистина не си зпозната...понеже аз ако имах малко власт този "човек" нямаше да се разхожда свободно по улиците....да не говорим че ограничителната му заповед трябва да е доживотна.(мое мнение)
Времето днес е просто ужасно.........пфууууу.......

# 303
*Sesil* ,jabata_dil поздравления,не ми се мисли как се чете с бебе на ръце.
tanya, тия мъже са страшна работа. Или пият лекарства за щяло и не щяло (нали казват, че много от тях като се разкихат и мислят, че са неизлечимо болни) или другата крайност - отричат всички лекарства, особено хомеопатичните препарати (като моя) и се почват лекарства, чак като няма на къде.
и нашия татко е същия докато кихне и упсарина му е в ръката,ама иначе газирано,тежки храни последната една година много килограми качи ,но не бил дебел,нямало за какво да отслабва и това до  преди две седмици когато лекарите са му казали какво не трябва да яде и да свали няколко кила и сега е на диета,спазва я стриктно за което съм много доволна и вече си личи ,кантара ще го гледаме другата седмица но е видимо променен.

# 304
  • Бургас
Здравейте милички!
Сесил....браво на теб душицо! Ти къде учиш? В смисъл...ако се окаже окаже че мога да помогна с нещо по някоя дициплина( я с лекции, я с курсови работи) свиркай.
Мили ванили...душко...каква е темата на дипломната ти работа?
Времето днес е просто ужасно.........пфууууу.......

В Свободния, уча PR. Ако имаш нещо по моята дисциплина, пиши ми Simple Smile
Търся сега, една триколка на СМарт Трайк, модел ЗОО. АКо някой я е виждал, моля да ми пише.Всъщност, ето така изглежда  http://theshoppingmama.com/wp-content/uploads/2010/12/smart-trik … cow-1024x1024.jpg

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 12:52 от *Sesil*

# 305

[/quote]

В Свободния, уча PR. Ако имаш нещо по моята дисциплина, пиши ми Simple Smile
Търся сега, една триколка на СМарт Трайк, модел ЗОО. АКо някой я е виждал, моля да ми пише.

[/quote]

тц.....сори миличка....аз завърших във Варна а после завърших магистратурата си в Асен Златаров ...но коренно различна дисциплина. Иначе евала....представям си как се учи с бебе вкъщи.

# 306
  • София
Уф... Явно доста сме били неспящите тази вечер  ooooh! И Стефан от вчера е със сополи. Мама го зарази  Sad Бяхме на лекар и слава Богу неговите дробчета са чистички. Но и на него му предписаха Есберитокс - за всеки случай. От днес го почваме пък дано го пие! Хайде довечера всички бебета да са като Леа!!!

Честито на мамите взели изпити! Лелеееее добре, че това е минало при мен! Изобщо не се виждам да чета за изпити в това положение! Браво на вас за организираността!!!

Tanya, дано бързо оздравява таткото, че скоро и имен ден има да празнува! Толкова празници, а той едно наздраве да не може да каже. Бива ли така? Да го поздравиш от нас!

metchopooh честита първа думичка! Али страхотен подарък ти направи за Коледа! Да я нацелуваш красавицата!!! Много ми хареса идейката за записа. Ние също обаче си шъткаме или мрънкаме, докато заспива. Даже той се е научил и като почне да се унася сам започва да си мрънка. Много е смешен! Трябва да го запиша на клипче някой път да се види след време каква маймунка е бил  Grinning

Ревееееем!  Twisted Evil После ще се включа пак.  Crossing Arms

# 307
Здравейте милички.
Включвам се само да се отчета,че сме добре и отсега да ви пожелая весело изкарване на предстоящите прекрасни празници.
Аз изпуснах играта с цветята и на календара ни няма,ама то деца болни,после разходки да не изпуснем хубавото време и т.н.
Сега заминаваме малко при свеки и така.
 Hug
Ще гледам поне да ви чета,но да не ме забравите ей.....(ако сте ме запомнили де) hahaha

# 308
веси, завърших семестриално Управление на международни проекти, но нямам тема за дипломната. В смисъл - аз трябвало да си я реша. Което за мен е супер трудно. Предпочитам да ми дадат десет примерни и по тях да реша как да развивам и тн. Ама аз така от въздуха... Не знам как ще се оправям.

# 309
Здравейте,
аз да се похваля и оплача - малкият се е научил да казва МАМА, но само когато е гладен или го боли коремчето (което според него пак минава с кърмене и ще трябва да го отуча някак) и като почне да ме мамосва....страшна работа  Hug
Нощес му беше 1ва вечер в неговата стая и съм много доволна - имаше само будене в 12 и в 1  Crazy и после чак в 6 за закуска. Ама и аз мързел - гушкам го, нося го в другата стая и се пльоскаме на леглото  Mr. Green

Аз чакам да стане -5 и хващам сополанкото за бърза разходка, че да си проветрим и къщата междувременно. Май ще почнем и ние цитросепта скоро, само се чудя дал да не помоля някои като се връща от нова година в чуждина да донесе от там, че тукашния вече не е екстракт, а химия... Tired

Добре, че сте вие в тежи снежни дни   bouquet
Nature Snowman santa2

P.S. Кога пък някой ще сложи тази картинка хич не ми е ясно hahaha newsm36

# 310
Здравейте,
вчера излизахме и доста се намръзнахме. И о, чудо! Йоана кротуваше полулегнала, със завити ръце.  Днес ще пропуснем упражнението, даже на терасата не ми се излиза.
Аз още не съм пуснала моя колет Sad Май ще пристигне за Нова година...

И мен ме очаква писане на дипломна, но хич не ми се захваща.

Леща - дадох за първи път днес - няколко зрънца.

Зъби няма, но последните два дни много хапе...изчакавам да е много гладна/уморена и тогава й давам да суче, защото вместо да яде, стиска челюсти.

Кисело млеко си квася, дори и докато бях бременна се престраших да консумирам непастьоризирано. От Горубляне взимаме прясното мляко. Сега се чудя обаче дали да давам от него на Йоана...смятам скоро да й дам да опита, но да видим какво.

# 311
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТО ЗА ВЗЕТИТЕ ИЗПИТИ. ЗА УЧИЛИЩЕ НЕ МИ СЕ МИСЛИ ВЪОБЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!
С две висши съм едновременно взети и вече не ща и да помисля!!!! smile3513

Ние тези дни излизаме по малко, ама верно си е студено!!!!!

Леща не съм давала, йогурт много обича - давам го през ден, днес яде кайсия - също много му хареса, попарата - е няма такова стискане на устата ooooh!
ИВЕТА - дано веднъж за винаги да се оправиш с тоя "човек" че  #2gunfire Пуснах ти календара на МАРК. Изпратих и всички останали последни календари момичета - дано ви харесат.
Excellent, djulyy70, анни 2002 - кажете дали сте ги получили момичета, че нямам отговор от вас

# 312
Уейв, благодаря! Ще предам:-) Поздрави и на твоите мъже Wink Нашия татко точно това го мъчи най-много - 7 дни без ракийка докато пие АБ Laughing А аз на всичкото отгоре взех домати и краставици за салата, уж за повече витамини, без да съобразя, че тя салатата върви само с питието Laughing Горкичкият вика "сега за какво ще я правиш тая салата" Laughing
Елф1980, да са здрави всички домашни, пък форума няма да избяга Grinning Прегръдки за адашката Hug
Алис62, успех със свикването в своя стая! При нас май няма да е скоро този момент...
J_M_M, по повод диетите ние с моя мъж казваме, че сме били млади и хубави, а сега само сме Laughing Аз вече избягвам да се гледам в огледалото с тези над 15 кила отгоре, а и нямам очи да правя забележки за фигурата на мъжа Embarassed Rolling Eyes
Аз пък днес не дадох обяд на Карина. с тия пъпки по муцката не знам какво да правя Cry Ще я мина само на маме мляко, а ако и това не помогне, ще сложа и себе си на диета Confused

# 313
  • последна надежда
редактирах се...
Не искам да разстройвам никой  Blush

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 16:10 от iveeeta

# 314
Получих си картичката от bora66 - Благодаря ти Рали  Hug Hug Hug целувки   bouquet

Днес нямам никакво време,. Габи леко е болнава, аз се правих на дядо Коледа и в пуФФФкавия сняг цял ден съм сама по магазините и купувам подаръции - много готино  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт