Отговори
# 315
Galeto. Радвам се   Hug  А иначе много неприятно това с болестите, дано бързо се оправяте!!!

# 316
Ивета, от къде намираш сили! Дано следващата година бъде много по-спокойна и щастлива за теб и малките ти мъже. Преди време някой беше писал, че един сериозен мъж до теб вероятно ще накара бившия ти да се замисля преди да прави мизерии. Позволявам си да ти пожелая именно това - силен мъж, който да се грижи за теб, че да си починеш малко и да се радваш на децата си спокойно!

Ние днес си играем на "заповядай-благодаря" с една топка. Голяма радост настава, особено от моя страна. Като ми подаде топката, все едно ми подава света...А преди малко се опитваше да ме храни с крушата си. Щастие!

Желая ви топла, спокойна и много хубава вечер!

# 317
Здравейте!
Ние днес бяхме на консултация и с малчо се понамръзнахме, защото нямаше кой даа ни закара и трябваше с маршрутката да ходим до София, на отиване беше добре, но на връщане нещо се объркаха нещата и изкарахме близо 40 минути на спирката( така е като не изкарах книжка на времето Crazy).Дано малчо да не е изстинал, а на педиатърката и казах, направо да ни записва за февруари, няма смисъл да се разкарваме за едно мерене по тези студове. Иначе мерките са ни тегло 7, 550  ръст 67, има ли някой друг такъв дребосък като наша милост или ние водим класацията? Simple Smile

Ивета, присъединяявам се към пожеланията на kaat! Дано и да останете в жилището възможно най-дълго, да не се разправяш и с тези проблеми сега!

Галето, много интересна информация за киселото мляко! На мен майка ми ми подквасва кисело мляко, но засега още не давам на малчо, каката обаче много го харесва!

Таня, пъпките щом са по-лицето може би не е от храна, на Ани пък всяка вечер и стават на едни червени петна бузите, през деня ги няма само и е малко грапава кожата, педиатърката предположи да не е от студа, ама на мен не ми се вярва тъй като през деня и няма нищо, много странна работа! Thinking

kaat, много мило си го описала, дано винаги когато сте заедно с малчо да се чуствате така! Grinning

Пак да пожелая на всички болнички и малки и големи, много бързо оздравяване! Hug

# 318
Дидииииииииииииииии имам си календарче с малка,сладка Емаааааааааааааааааа........много,много ти благодарим и те гушкаме силнооооооооооо newsm44 newsm44 newsm44......................вече сме 17 мацки на тепихаааааааааааааааааааааааа

Украсих елхата,ходих намасаж,занесох тапетите за хола за новия дом/аз съм си го аранжирала/,май си намерих шивачка за едното ателие Praynig Praynig Praynig.........сега поркаме винце с една приятелка и голямата щерка................а снощи бяха двете големи щерки на гости ,че таткото и големия син бяха на обект и те спаха в къщи.........."оплюхме" мъжете набързо smile3534 smile3534 smile3534

сега ще пусна и колетчетооооооооооооооо newsm44 newsm44

# 319
Диди 666 - получих го даа. Отдавна .Много е готин .Ще си го извадя на голям лист

# 320
оххх това учене ужас миналата година завърших семестриално ,но имам изпити да чистя и после държавен изпит ама съм си дала срок предстоящата година да се дипломирам. Hug  Сесил аз съм твоя човек учим едно и също. Wink
djulyy70 у вас е много весело с толкова много деца ех че хубаво. Hug
didi666 ама не сподели какъв е подаръка  newsm03
Леща не съм давала още.
Иветка присъединявам се към пожеланията на момичетата. Heart Eyes Hug
Алис62 и моя син на тази възраст вече спеше сам в неговата си стая сега с малката няма как да стане че се буди вечер.Дано имате повече спокойни вечери , че ходенето от стая в стая не е работа.

# 321
  • гр.София
djulyy70,сугурно увас ще е много весело на КОЛЕДА. Close-mas:

Звездичка,май ние водим класацията! newsm26
МИЛА  е 7,200 и 70см..Задминахме манекенките,сега май сме по близко до анурексията hahaha
Няма значение важно е да за здравички!

Днес МИЛА ме побърка.Спала е един час а през другото време се изправя сяда търкаля в леглото.Като е изправена и се уморяват крачетата е се катурне и повечето пъти се удари.Аз вече кото я видя изправена ходя да я държа да не се катурне.По тоя случай днес се здоби с първата си синина. smile3557Не е много но я има.

# 322
  • София
Влизам само да се похваля с .... отрицателен тест. EFN Crazy  да ме прощава Господ, като зная колко жени чакат заветните 2 черти, а аз как се израдвах на едната.
Явно нещо още се регулирам щото ту избързва, ту закъснява.
Аз ви питах, ама пак да питам - вие как се контрацептирате след раждането. Все по-сериозно си замислям за спирала или за някаква хормонална капсула, която се слагала подкожно и пускала хормон една година.
Отивам да къпя последните 33.33 % деца  Mr. Green

# 323
И аз съм мислела да ви питам точно, за начина по който се пазите. Че аз, ако видя две черти ще полудея. И честно казано изобщо няма да се замисля какво да направя, колкото и гадно да звучи  Naughty

# 324
Диди 666,мноооого благодаря,мили4ка!!!!!!!добре 4е ми каза да си погледна пощата  Peace  напоследък съм я зарязала и само се трупат писма от фейсбук Whistling   Страхотен е календара!!!!!!Благодаря мнооого! Hug Hug Hug
Биби ,радвам се за отрицателният тест !В смисъл ,щом ти така искаш! Peace
Охх,моми4ета ,направо не знам как у4ете сега,така съм се откъснала !Аз завърших отдавна ,преди 3 години и половина ве4е  Hug 
възхищавам ви се Милли ванили,Златомира,Сесил ,и ако има и други,които пропускам  Laughing -мами  и у4ащи се  едновременно!И аз съм завършила в Бургас ,в Свободният(между другото ,но Финанси Laughing
Днес бях на зъболекар -просто за преглед,4е безплатното ми право е към своят край  Laughing  реших да се възползвам  Peace
И така,в общи линии...
лека ве4ер на вси4ки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 325
Биби,радвам се че не ти се е наложило да мислиш относно едно непланирано дете.Аз и двете не съм ги кърмила и съответно цикъла ми е идвал 30-40 дни след раждането ,и двата пъти със страшна сила.За регулиране първия път пих Ясмин,а сега пия Джаз които са с ниска концентрация.Разбира се е добре за тези неща да се консултираш с гинеколога си. newsm10

# 326
Здравейте,
Влизам за да се похваля newsm68. Получих една Коледна звезда с прекрасна картичkа от Бургас със следния текст:

"Мила Ради,
и малка Бианка,
навън още нищо не подсказва че наближава Коледа освен песента "Тиха нощ, свята нощ".
Посрещнете я с много вяра, любов и усмивки, защото тази Коледа е по различна от предишните, още по-специална! Първата за нашите деца!
През новата 2011г. Ви пожелавам: много здраве, късмет и семейно щастие. Здраве, защото то е богатство, а с него идва всичко останало, щастието, усмивките и звънния детски смях!
С много любов: J_M_M (Живка и Георги)"

JMM -  по-искренни и по-истински думи не можеше да напишеш. Едно голямо БЛАГОДАРЯ newsm53
Целувки на Гого.

Имам някой неща да споделя, но сега нямам време. Ще пиша утре. Чесна пионерска (щото комсомолче не можах да стана, доиде демокрацията Mr. Green)

Лека, мека и безаварийна Wink

# 327
И аз съм мислела да ви питам точно, за начина по който се пазите.
Засега презерватив, след първата бременност бях на хапчета, като спра да кърмя ще реша.
Ако сте забелязали една игра със  сперматозоиди Embarassed е снощи играх до 1 ч.

mama.radi радвам се че ти е харесала ,картичката е едно от моите занимания -освен висенето във форума.

# 328
добър вечер и от мен
И АЗ ДА СЕ ПОХВАЛЯ ЧЕ ДНЕС ПОЛУЧИХ ПИСЪМЦЕ ОТ МОЕТО АНГЕЛЧЕ ЦВЕТЕ ГАЛЕТО ОТ ВАРНА Simple Smile МНОГО ЯКО И ГОТИНО МИ СТАНА, ДЕНИС Я НАЛАПА ВЕДНАГА, ОПИТВАЙКИ СЕ ДА ИЗДЕ ШЕЙНАТА НА ДЯДО КОЛЕДА  Mr. Green благоадности на галето и страшко, да сте живи и здрави и другата година пак да повторите с картичка на този адрес  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug
За Иветка много мъчно ми стана, но и аз си мисля че е взела правилното решение, повече от сигурна съм че скоро всичко ще се нареди, Господ си знае работата и не изоства добрите хора!!!
За пазенето БИБИ ами ние се пазим чрез прекъсване тъй да се каже, тъпо ми е да го правим с презерватив, а хапчетата не ми действат добре, взимах в продължение на 3 години и не искам повече...Бахти аз ли съм единственната без цикъл маменца???Ама ме гледаха наскоро на екограф тъй че няма радост в гащите Simple Smile
Ще споделя и любимата рецепта на Денис, който иска да пробва, малката тарталетка ( а и не само в къщи се прави в голямо количество тъй като харесва и на мама и на тати) го обожава:
1 /3 авокадо обелено и нарязано на парченца
половин банан
2 с.л АМ и 60 мл топла вода
разбива се всичко с миксера и се дава веднага...мамма миа ке бонта Simple Smile

целувки на всички и лека вечер

# 329
не си сама poliville от миналата  година юли не ми е идвало.

Общи условия

Активация на акаунт