Отговори
# 345
  • София
Марини, пожелавам ви весело изкарване и мноооооого емоции !!!

# 346
v tazi sutrin po btv govorqt za karmeneto Simple Smile

# 347
добро утро и от мен
направо умииииирам за кафенце та докато стане моето ще си пийна от на биби
биби да ви е живо и здраво татито. хей с 4 жени направо на ръце трябва да го носите човека....

мами аз да ви почерпя, че днес малкото Гали става на 9 месеца. да ни е жив и здрав юнака.

# 348
Честит Имен Ден на мъжа на Биби, на Дани на ЕлиМели, Дани на Нефер и всички останали именници! Да са живи и здрави, весели и щастливи!   bouquet

# 349
Биби, да Ви е жив и здрав таткото!!!Весело посрещане на празника Hug
За Диетата на Дюкан- мога да пиша много...от личен опит!Наистина се отслабва страшно много,НО има и много недостатъци и после като спреш си възвръщаш килограмите(поне така стана при мен и още 3 колежки, които я спазвахме много стриктно....но така и не стигнахме до заветната 4 фаза)Аз лично не съм била по-слаба през целия си живот и доста се бях вманиячила с тази диета, но изведнъж спря да ми идва и след консултация с гинеколог я спрях, но се наложи след това да пия някакви хормони и пак започнах да качвам кг....и накрая реших да пробвам със спорт.Записах се на Спининг и бях много доволна, но после се появиха  EFP и реших да не се вманиячавам толкова.Само ще кажа,че през бремеността си качих доста килограми, които доста ми пречат, но трябва да съм търпелива....защото още се кърмим и ТОВА МИ Е ПРИОРИТЕТ!!!
Аз днес се ндявам да успея да отида до пощата, че там ме чака изненадата от нашето цветенце Joy

# 350
Е започваме добре с колко празнуващи и колко почерпки Simple Smile ще трябва и аз да се полагам на "оная" диета БИБИ  Mr. Green
Да ти е жив и здрав мъжа и все така търпелив, краля на семейството, трябва и с едно мъжко да го зарадваш БИБИ Simple Smile
Моли, честита ви месечинка да ти е жив и здрав Гали и днес да поспинка повече по случай повода да се почерпите с тати  Flutter

# 351
  • София
Поли, стига си ме подкукуросвала. Whistling По повод "оная" диета.  Twisted Evil Снощи по време на "диетата" (щот нали щастливи и доволни от едната черта се поразхвърляхме) и Леа се разбуди. Мъжът ми вика - явно иска братче.  Twisted Evil Не ! Този път съм категорична - нямаме възможности за повече деца - и емоционални, и финансови. За отглеждането - ще ги отгледаме, ама с цената на лишения - и за нас,и за големите може би. Не ща аз такваз любофффффффффф.  Stop Stop Stop По повод мъжкото дете - на мен ми беше мерак. Дани си искаше момичета и то най-искрено.
Честито и на другите Данита и на Гален ! Много здрави, усмихнати и късметлии !!!

Леа са я напънали зъбовете, лочи промишлени количества течности и е мрънкаща. Confused

# 352
  • Бургас
Морген!
Злати, мерси за кафенцето и на Биби за почерпката. Биби, да ти е живо и здраво мъжлето!!! Да ви гледка, глези и слушка всичките принцеси!!!
Мили Ванили, да ти отговоря и аз. Преди да започна диетата, четох много. Аз много си се гледам и пазя, харесвам си се (това, като тежа 49 кг.) и не бих започнала нещо, което е опасно за здравето ми. Да, има хора, които имат проблеми с бъбреците или с друго. Все пак тази диета натоварва и черния дроб, но ако се спазват всички препоръки и след това захранването е внимателно, не мисля, че би имала проблем. Но, все пак всеки решава за себе ди.Имам позната, която свали 25 кг., но не е имала проблеми. Диетата е за по-пълни и даже дебели хора. Ама ти изобщо не си за диета... Изглеждаш чудесно! Това  не е хвърчащ комплимент ей така, наистина го мисля, а и не само аз. Ако имаш 2-3-5 кг за сваляне, ще си ги свалиш без проблем. Simple Smile
Фро, календара е суперски Simple Smile браво!
Марини, приятно изкарване! Много ми се иска и на мен да отида някъде, но няма да стане...
Търся в момента обувки за прохождане  Thinking Дано намеря нещо хубавко Simple Smile
Вчера поръчах на Янито триколка  Heart Eyes Много хубава, дано да е като на картинките  Crazy и да се окаже качествена, че не ми се мисли ако е боклук.!
Честити месечинки и имени дни на всички, които днес  имат празник!

# 353
благодаря ви от сърце милички. нека всички  сме живи и здрави и най-най-много дечурлигата покрай нас

по повод спането, дребчо спинка маааалко по-добре. само 10-ина пъти съм ставала тази нощ. ама продължава да отказва мляко. пие си по 100-ина мл и не иска повече. блъска го и си търси бибата.
тази сутрин се надигна в 7,3 изпи си 100 мл. мляко. обърна го на игра, а на мен така ми се спеше, че се обърнах на другата страна пък той си хванал бибата и я удря в решетките и вика НА-НААААА. стана ми жал. станах, облякох се и се обръщам да го видя той заспал. направо се тръшнах с дрехите и само да сложа глава на възглавницата и пак се ококори. уффффффф
облякох го и него и се изместихме в хола, започнах да си правя кафе и докато прочета пресата на компа малчо заби глава и заспинка и още спи. много обича да си спи върху поне 2 играчки под главата, та като стане мога да разбера върху коя е спал, щото му се е отличила върху лицето.

навън така наваля, хубаво ми е ама няма мърдане. днес мислех поне аз да поизляза за малко, нали ще си имам помагачка, ама н-ццц. нещо ми е студенко.

алеся, ще се радвам да се видим другия път. дано да сме здравички, че с една приятелка така от 1 месец все се виждаме /ама по скайпа/

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 09:41 от Moli_B

# 354
На всички празнуващи-живи и здрави и мнооооооооооооооого любов!!!!!
    биби аз съм си слагала спирала преди 19 години smile3521 smile3521 smile3521 с платинена нишка и сега се замислям пак,защото многоооооооооооо си е гот luvbed,въпреки че един месец бях на антибиотик,на калций и още някакви противовъспалителни........................после уж всичко беше на ред........цикъла  ми стана от 3 на 7 дена,но пък не ме боляха яйцата Mr. Green,но след 6-7 месеца кървене между цикъла и след 2 месеца ме достраша и я махнах..........сега съм с хиляда операции и една от раждането и се чудя дали няма да е по-добре..............50 на 50 съм..............а за мъжката контрацепция някой знае ли нещо...........нали бяха измислили хапчета за тях newsm78 newsm78 newsm78

вече срещата е на 22.12.2010г. в сряда в Дон Домат на ул."Славянска"и "6-ти септември"от 17.00часасме 19 мацкииииииииии

# 355
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ИМЕННИЦИ И РАЗБИРА СЕ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА THE ONLY ONE  bouquet
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЧАРОВНИЯ ГАЛЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ МУ ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ!!!!

Диети аз не мога да спазвам Naughty Отслабвам със спорт. Всъщност ходех на фитнес до 6-7мия месец на бременността, уж за по леко раждане, а то кво стана ама.....после от 40 тия ден пак тръгнах на фитнес. Бях качила 17 кг сега вече съм свалила 19. В момента много отслабвам от безсънните нощи newsm46

Иначе за Дюкян
- и мои познати доста отслабнаха, но при момчето се появи проблем с бъбреците до болница стигна горкия, при мацката - липсваше цикъл. Явно е доста коварна диета. Май наистина е по добре 90 дневната. Сигурна съм, че всички съвсем скоро ще сме ток и жица!!!!! newsm36
Цикъл имам от лятото и то доста редовен. Странното е, че нямам абсолютно никакви болки, то и преди не ме е боляло много, но сега пък въобще, не знам да се радвам ли, да се притеснявам ли
Предпазването - за сега с презерватив, пък ще видим. Второ дете - ще плануваме, чак като купим по голямото жилище Peace Определено искаме и двамата Heart Eyes
Наистина странен е живота, тук се радваме на отрицателните тестове, а малко по-нагоре има тема дето се молят за положителни тестчета. Дай боже всеки му поне по веднъж да опита това щастие да има дете!!!!!!! Но наистина - деца с цената на лишения и аз не съм съгласна
Осцилококцинум - само при нужда
За ученето и бебетата - имам една приятелка дето беше студентка като роди и първата думичка на малкия беше дебит и кредит hahaha
За срещата - за сега ме броите и мен нали Praynig Hug

Хайде време ни е за гърне и после малко на разходка

# 356
Добър ви ден ранобудни мами и бебоци!
Честит празник на всички именници!
Честита 9 месечинка на Гален!
Снощи изкарах една от най безсъние ми за тези 8 м нощи, то докато заспи и след 5 мин  отново започва да реве,спи и реве,няма такъв кошмар,мъжа ми понеже беше отпуска и днес за първи ден е на работа и съответно и той недоспал отиде,а малкия към 6 заспа точно когато трябваше да ставам,и по лошото е че през деня не спи повече от час и половина.
За снега тук нямам думи... то бива сняг бива ама това е прекалено ,терасата едвам я изчистих.
Тази сутрин дадох попара със сирене ,е такова плюене не е имало досега,добре че се загледа по бебето на телевизора(гледах за кърмаческия календар) та глътна две три лъжички.

# 357
даже без въпросителна съм те писалаааааааааааааа дидка..................голяма радост ни създаде с тези колажи.....току-що ги принтирахме и двата и тати е на седмото небе/не беше в къщи цели два дена ииииииииии/...............ние нали с него си ходим,ама сега беше първо до Добрич и после до Смолян и това с работа и път от София
  сега и бабите ще зарадвам

# 358
добро утро и от мен
тъкмо приспах звяра  Whistling
диетите аз съм по принцип противник на строги диети. в момента съм на 90 дневната вече месец и половина. не съм особено стриктна, но въпреки това свалих 6 кг. имам да свалям още 4-5 и ще се върна на килограми, които бях доста преди да забремениея и с които се харесвам. по Коледа ще имам прегрешения, но то януари пак наново  Peace.
чакам мойта цуца да се наспи и излизаме на разгходка. вчера ходихме до Сердика'та, но нищо интересно. още не са започнали намаленията...какво чакат?  #Cussing out

# 359
Добро утро!
Джули, ти се завърна и пак си неуморна Laughing От къде тая енергия! За срещата аз ако идвам, ще е с Карина най-вероятно.. Марк ще е на детско парти на 22ри и сигурно Станимир ще го води...
Биби, жив и здрав мъж, да ви гледа и глези  bouquet Честит имен ден на всички именици!
Моли Б, честита 3/4 годинка на Гален!
За контрацепцията - ние сме на презерватив. Спирала ще обсъждам след като спра да кърмя. Пък ще видим нататък може и да се напънем за номер 3 Blush (искрено се надявам работодателя ми да не чете тук Laughing)
Диета спазвах ако си спомняте 90-дневната, до 20-я ден  Embarassed свалих 4 кила тогава, но почти останах без кърма и ми дойде цикъла Close Мисля пак същата да подхвана, но като се ориентирам към приключване с кърменето - ефект има и не е трудна за спазване.
Фро, с коя програма ги правите тези календари/от къде са темплейтите? Много готини стават и твоя, и този дето диди666 ги направи, чак и на мен ми се прииска да си поиграя и да направя такъв с прелистване за Карина.
На Карина пъпчиците по муцката взеха да завяхват, та може и от някоя манджа да се е изпъпчила... или от студ Thinking  ooooh! Дано й мине, че ми се реве като я гледам пъпчасала Cry

Общи условия

Активация на акаунт