Отговори
# 360
пъпчици: като се появят ги мажа с Нахткерцен балсам на др. Тайс. винаги помага  Peace

# 361
От вчера рекламите са на дневен ред. Как се променят само!!! До вчера не забелязваше телевизора и изведнъж тия реклами ще и изядат главата.

# 362
Привет,мили4ки! Hug
4естит Имен ден на мъжа на БИБИ!!!!!!!!
и разбира се на вси4ки малки именни4ета  Hug

bouquet  bouquet  bouquet
за диети-аз много 4есто съм спазвала преди,но винаги съм ка4авла,сваляла и така:))организмът си ми е склонен към пълнеене и няма как-ограни4авам се по-скоро от някои неща като сладкото и тестото,и мисля 4е е мн  по-добре така Peace майка ми я пази тази на Дюкан,ама не изри4но вси4ко ,и е доволна все пак Hug 
Мили ванили,ще видиш сега с телевизора какво става,ивето е като Магнит за него  Laughing а не е 4ак толкова хубаво  Confused

# 363
  • София
Много поводи за празнуване днес  Joy и аз да се включа с една почерпка.
Днес с моето мило празнуваме ДЕСЕТА годишнина от сватбата!!! Да ми е жив и здрав, как ли ме търпи не зная  Mr. Green Хайде нали е почти обедно време  Wink

А сега по темите  Wink
Биби- Да ти е жив и здрав благоверния  Wink да е винаги до теб и в пиршество и в диета  Mr. Green да те подкрепя и обича  Heart Eyes
А за спиралата, честно казано не помня каква е била, то беше преди 8 години  newsm78, ще консултирам с личната, с АГ и с една мацка в Ремедиум. Проблеми не съм имала. Нормален цикъл, не много болезнен.
Moli_B Честита месечинка, да ти е жив и здрав сладура с тази прекрасна коса  Hug
Froh - календара определено е много готин. И аз ръчкам милото да ми направи, че за всички в офиса прави, а за вкъщи не се сеща.
J_M_M - сходна нощ имахме и ние. Като се отприщи Али към 0,30 и до 6ч. То си игра, рева, яде, позаспи събуди се, изобщо веселба  #Crazy КЪм 6 заспа и в 7 ни събуди алармата за каката, че нали е на училище. Преместихме се в стаята/нощта я откарахме в хола в шезлонга/ и в 8,3 дивият ни френски булдог като се раздраска по вратата, че иска да влезе и приключихме със спането. А сега Али блаженно си спи, а мама  Shocked

# 364
мечопух, честита годишнина. бъдете живи и здрави цяяялото семейство и много много дълги години заедно.

а за косата то хубаво....ама.....отново е за подстригване. супер му е гъста и го прави да изглежда като "ученик" както милото вика. скоро ще го записваме на даскало май. като го къпя с косата и после едно лудо подсушаване, духане със сешоара и пак е влажна та май и за това все си влачим сополите.
сега магаренцето е в проходилката и обикаля навсякъде, ама много е сладък, обаче супер ссе протяга настрани и прави мост назад, та малко ме е страх за прешленчетата му. да не му навреди тази проходилка. пък за походката да не ви говоря. бях я скрила за няколко дни и така хубаво си вървеше като го държах за ръцете , а само 1 ден в нея и започва да скача и подскача и да му се гънат краката като локумени

честито на всички празнуващи. ама днес много поводи. браво

# 365
metchopooh  честита годишнина!

Малечко заспа и аз отивам да дремна.

# 366
здравейте мамчета   bouquet

metchopooh  честита годишнина!!!!!!!!!!!!! много любов и семейно щастие ви пожелавам!!!!!

хубав ден!!!!

# 367
Мечо Пух, Честита годишнина! Много, много любов и разбирателство!   bouquet
Значи не само за нас е била безсънна нощ.  Confused Ники се буди постоянно, ставах милион пъти, батериите ми са на изчерпване, а презареждане не се очертава. Ще ме довърши това овенче.  Twisted Evil
Утре ще водя Вики на куклен театър, шегувам се, че отивам да дремна там на тъмно и топло.  Joy

# 368
Таняи тебе съм те записала без въпросителна....такъв готин купон изтърва ли се................пък и бая майчета са с бебоците newsm10

# 369
  • гр.София
metchopooh,честита годишнина

http://www.allabouthappylife.com/images/koleda/koleda_bg.jpg

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! dazzler1

БИБИ ,МНОГО ЗДРАВЕ НА МЪЖА ТИ!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКИЯ ГАЛЕН!

МАРИНИ,ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!

Аз давам на МИЛА Имунокидц когато има нужда..Доволна съм.

ЛЕК ДЕН

# 370
Диди, аз не съм получила личния колаж Rolling Eyes Hug

# 371
Пуснах най-накрая колетчетоооооооооо..............моето цветенце може да си чака изненадата до 2 дена newsm44 newsm44 newsm44

# 372
  • последна надежда
Ехааа много празнуващи тези дни. Честито на всички!

С Марк бяхме на консултация 68см и 8,200кг. Пъпките от АД се разпростират по тялото и има забрана да въвеждам нови храни. Трябва да намаля и количествата пюре и каша.
Каза и неща от сорта да давам АМ и да не давам глутен, но за тях няма да го слушам.

Moli_B Действай с машинката за подстригване.Много коса има много нещо.
За проходилката и аз това забелязах. Марк много харесва в нея, но колената му омекнаха и стъпва на криво вече. Ще я скрия за няколко дни и ще го пускам само да пълзи.

Ех, много неприятно с това недоспиване и овенско мрънкане. Ако мога бих ви дала от мойте сили. Марк спи от 23ч до 6ч без да се буди за цица  Simple Smile.

По диетите и контрацепцията не съм компетентна да се изказвам. За момента нямам нужда.

На вън времето е разкошно. Горещо ви го препоръчвам за разходки.

Още имах да казвам, но забравих  Blush

# 373
  • София
Пък ще видим нататък може и да се напънем за номер 3 Blush (искрено се надявам работодателя ми да не чете тук Laughing)
Муа ха ха. Моят си е решил проблема вика: "Само да се върнешшшшш.С тебе ще работя само с документи вече. Подписваш ми клетвена декларация, че няма да забременяваш/раждаш повече ", а аз му викам "И ще я заверим нАтУрално може би" хи хи.
Майтапа настрана. Като избирахме заместничката ми и една мацка вика, дано да сте ме херасали, щото аз много ви харесах. Вие сте първата фирма, дето от вратата не ме попита - пушите ли, какво ви е семейното положение и ще раждате/ забременявате ли скоро, а шефът ми (тъжно), вика "Ей тая тука до мене, шефката на отдела, така като я гледаш тоя корем не е от преяждане, та щом тя след близнаци трето ще ражда, аз вече никакви планове не си правя  за дамската част от екипа "  Joy Joy Joy. Горкият човек.
Навън е бая студено. Ние ходихме до детската кухня, после си купих чанта (майка ми вика, като те видят хората с нея около входовете ще питат има ли писма за тях  Crazy), 2 рокли на големите, 2 чорапогащника и потроших сума ти пари,  Embarassed , а  викам ще прасна един тегел по пазара,  само за стъргалки за колите с дълги дръжки, че нашите местериозно изчезват преди всяка зима, кво ги правим не зная.   Whistling
Довечера именника е на коледен купон, ще гледам да пробутам големите на баба им, че утре сутринта главата му ще е на 3 метра от тялото и ще има фойерверки в нея.  ruporuu Drunk smile3556 Tired Face smile3517  baduu Confounded. Така е като вече нямаме тренинг. Whistling
Малкото се отцепи 2 часа навън и сега ще е купон. Бягам. Мерси за пожеланията.
Мечопух и тук да ви позддравя с  много любов и разбирателство !

# 374
Привет и от мен... Сега се успокоих малко...Само дето се похвалих че сме здрави... Нищо не помага набара ли те вирус нито Цитросепт нито Осцилококцинум нито Клеева и не знам още...Може би помагат да го минеш по леко... но така или иначе ни пипна И тримата в къщи сме болни. Най- ме е яд за малкото зайче че пие АБ...Вчера сутринта вдигна Т и....така Сега е по-добре. Всъщност от вчера вечерта е по-добре, може би гадната отрова АБ подейства, но и аз си я оставих сама на кърма и АМ... Днес вече има апетит и се храни нормално но вчера беше като дробче отпуснато и безпомощно с кашлица и сополки...милото ми...

За ДЮКАН съм твърдо ПРОТИВ.... Нашето племе .... учителското една през друга като чуем нещо и да не останем по назад та миналата година от 80 души персонал 60 я спазваха --- само жените са толкова та 4 от тях лежаха в болница бъбреци и нещо по стомаха, а едната беше станала кожа и кости и продължаваше да се топи вече нездравословно въпреки че я прекъсна...Положителен резултата само 2 които си запазиха теглото...Аз в това число след нея качих 10 за норматив  и така стартирах бременностат си с 70... Всъщност я спрях като режихме че ще бебеправим ....не съм се тъпкала но....качих. Отслабва се, но ефекта е краткотраен и нездравословен

Сега съм на вълна ДЕТОКС...положителното е че не намаля кърмата, даже в тези дни имам повече - имам 4 свалени кг за 1 месец, което не е зле и не се усеща След нова година мисля да комбинирам 90 дневна с Детокс и оризово плодови дни...Има форум за този метод ако някой се интересува.

Честито на празнуващите ... Именниците да си носят със здраве името, а влюбените да се обичат още повече и да имат още бебета ... ха хахах

И на финал да почерпя за вчерашната месечинка на моята болничка Малечка палечка с торта мое производсто , а рецептата я взех тук от вас  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт