Отговори
# 375
Metchopooh,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И ОТ НАС!!!БЪДЕТЕ ОЩЕ МНОГО ПО 10 ГОДИНИ ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО!!! Hug
Искам да Ви се похваля, че най-после се добрахме до пощата и си получихме подаръка...ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА СОНЧЕТО И НИКИ ( Sonya_Yanceva) HugМного, много ни зарадвахте!!!Качвам снимки в албумчето, за да я видите Рая как се нахвърли върху подаръците smile3521
За срещата, нали и мен ме броите???

# 376
Mechopooch,4estita godi6nina!!!!!!!!!!!!
Vinagi da se obichate mnooogo!!!
[imghttp://images23.snimka.bg/004958279.jpg]http://[/img]

# 377
  • София
Здрасти и от нас! Laughing

Да почерпя за първия имен ден на бебе Даниел и 8-мата му месечинка днес! Laughing
Честит имен ден  и на Даниел на EliMeli и Даниел на Неличка и всички останали именници!
  bouquet

Мерси за поздравленията на изпреварилите ме!  bouquet
Metchopooh, специални поздравления за годишнината! Много любов и разбирателство в семейството ви и занапред!  bouquet

# 378
Емили под седми номер си в листата Peace Peace Peace................по повод банерите аз съм се заела със задачата и ще ви причаквам на входа за да сме на ясно кой кой е smile3521 smile3521 smile3521

# 379
  • гр.София
ДЖУЛИ ,аз съм първа в списъка нали Joy
Нямам търпение да се видим да пием по едно вино newsm24 а може и бира-тъмна cheers

В тоя ред  съм седнала на компютъра и си пия чашка тъмна биричка. beer

Времето наистина е супер за разходка.Ние с МИЛА се върнахме преди малко.

Пуснах пакетчето на моето цветенце. newsm44

# 380
  • Варна
pinzi,  я сподели повече за този Детокс,или дай линк към темата,че нещо се заинтригувах.

Честито на всички празнуващи днес!  bigdance2

# 381
Да се похваля и аз, че на излизане имах известие в пощенската кутия Mr. Green На това хубаво временце веднага си направихме една дълга разходка с Карина и получихме много мили картичка и ангелчета от tabu Heart Eyes Благодаря  Hug Hug Heart Eyes Наистина ми стана едно такова мило и празнично!
Искам и аз за този Детокс да поразпитам
tansu, благодаря, и аз за всички пъпчици мажа с Нахкерцен, но в случая не ни помага Sad Но май минаването само на кърма помага... Кое ли е гадното нещо, от което се пъпчи така Thinking
Мечопух, честита годишнина! още поне 10 пъти по 10 години да сте заедно!!

# 382
  • СОФИЯ
Честито на всички малки и големи именници!!! Честито на всички празнуващи!

Много благодаря на Galeto за инфото за киселото мляко.

Emyly81, радваме се че сте получили пакетчето толкова бързо!

За срещата сигурно ще закъснея /че трябва да прибирам баткото от детска/ ама към 18.00 ще съм на линия.

# 383
  • Бургас
Влизам да кажа на цветенцето, което ми е пратило картичката, че е пристигнала, но е в пощата и не мога да си я взема, защото не мога да си намеря личната карта. Сега ще я търся и в понеделник ще я взема  Hug А как се вълнувам...
Днес купих нов подарък за моето цветенце и даже го опаковах (най-после) и утре или в понеделник го пускам  Hug     
Pinzi, кажи малко повечко за твоята диета Simple Smile
Щях да звабравя  ooooh!
Силви, честитта годишнина! Бъдете здрави, щасливи и се обичайте така, както преди 10 години  Simple Smile

# 384
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТАТКОТО НА ЛЕА, И НА МАЛЧОВЦИТЕ НА НЕФЕР И ЕЛИ МЕЛИ, КОИТО НОСЯТ ТОВА ХУБАВО ИМЕ! Hug
МЕЧОПУХ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!

Фро, и на мен много ми хареса календара!  bouquet

Пинзи, този Детокс подходящ ли е за кърмачки, тъй като знам, че при отделянето на токсини от организма те преминават в кърмата? Thinking

# 385
Благодаря ви за пожеланията за Дани!  Hug
Да са живи и здрави и другите именици днес! Simple Smile
Мечо Пух, дълги години щастлив живот ви пожелавам!
Пинзи, много хубава торта   chef Прииска ми се да опитам. Да ти е здрава и щастлива куклата!  Laughing

# 386
Искам да споделя за Детокса от личен опит и вече с резултат,ама не съм се сещала да споделя......аз все още кърмя..и кърмата не намалява наистина,ако пиете достатъчно течности...................края на октомври бях във Варна ми беше първия детокс след едно предаване на д-р Михайлов по Денят е прекрасен..........тук във форума диети и незнам си кво има такава тема и още една ,която е за детокса-луната фаза еди кога си...........7 килограма съм назад,но и често спазвам разделното хранене от тогава...а съм лунувала 3 пъти от тогава само newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 387
  • последна надежда
djulyy70 Как успяваш! Кога дойде, колко неща свърши. Среща заформи, банери ще раздаваш, диети спазваш, обиколи страната няколко пъти, децата, бизнеса и още куп неща.  Помня как обикаляше из Южният парк с количката, докато ние уж по-млади бяхме седнали и изплезили езици от умора. И всичко това с кърмаче.
Браво!

# 388
Ххахахаа - ама верно няма спирка, тая Джули  Crazy  Ивета, дето викаш - аз се чудя коя пейка да търкам, след едно кръгче, а нашата не може да се спре Party

# 389
Привет момичета....много празнуващи – много нещо

bibi – честит ви именник, да ви е жив и здрав. Все така грижовен да е, ама и вие много да го гледате и глезите.

metchopooh честита годишнина, още дълги години любов, разбирателство и хармония ви желая.

честит имен ден на всички малки именници днес – да са здравички, щастливи и много да радват семействата си.

Moli_B  - да ти е жив и здрав малкия бонбон Гали. Много да ви радва и слуша.

pinzi честита месечинка....ииииииии страхотна торта  Wink

froh браво за календарчето, наистина е много хубаво

zlatomira, bibi   – благодаря и за отговорите на моя въпрос

При нас от както заваля вчера сутринта, чак днес на обяд спря. Та ние не сме излизали днес, че навънка беше голяма суматоха сред пешеходци и шофьори.....затова пък тази вечер мъж ми ще ме извежда, та ще тичам да се оправям  Grinning

Ами това е засега, лека и спокойна вечер, а болните да се оправят.......

Общи условия

Активация на акаунт