Отговори
# 435
  • София
ima nqkakyv mnoooooogo gaden virus -T,razstriostvo i t.n. ekstri . ot petyk ve4er ne moga da go preborq. pazete se !!! ani, i az ne sym polu4ila - ste doidat. naistna prez dekemri e ludnica po postite.
p.s.dano se opravq za srestata  Sad

# 436
биби До сряда мноооооооооооооооого време има Laughing Laughing Laughing...........пък и винцето ще те достабилизира Wink Wink Wink......
 зарче там ще съм от 16.30 и аз в залата за непушачи най-навътреееееееееееее

# 437
E, супер! Значи ще пийнем все пак по едно винце!  newsm68

# 438
Bibi, Hug да оздравяваш бързо ! и аз съм настинала,много е гадно  Naughty
От сега да кажа ,едно наздраве и от нас ,които не сме с вас на срещата  Hug Hug Hug

# 439
Здрвейте  Hug
Изтървах ви от няколко дни насам, че нямах време никво.
биби много лошо, бързо оздравяване  Hug
wave така се зарадвах, че сте получили картичкатааа и играчките калинки и че съм доставила радост  Mr. Green Аз също много бих се радвала да изпием по кафенце някой ден  Hug Дай Боже да е в София преди лятото още  Rolling Eyes

Аз скоро ще кача снимки на нашата картичка и играчка заедно с Габи. Не и давам картичката че ще я изяде, Много лиги много нещо -дано вече да избие някой зъб. Утре ще ви ичета надявам се - целувки на всички   bouquet

# 440
Здрасти и от нас!!!!! Нашата одисея продължава, 2 дни беше спокоен, после пак съм луднала, кво е това нещо незнам, Йони не ми е ревала така, и по 100 пъти суче, абе не знам..........

Диди6ева, благодаря за колажа, супер е!!!!!

И аз още нямам картичка  Hug но си чакам чинно, утре ще отида до пощата да проверя............  Laughing

И цикъл още нямам, наскоро го коментирате  Twisted Evil - последен цикъл 8.07.2009  Joy Mr. Green

Биби, бързо да оздравявате, много гадно това  Hug
Ани, оздравявай и ти бързо. Hug
И всички болнички малки и големи  Hug

Вчера беше Коледния концерт на малката ми балеринка, прекрасно беше, Коки за първи път беше в такава голяма зала и толкова шумно, чак накрая се разрева, ама час и половина издържа геройски, е няколко обикновени бисквити влязоха в употреба-аз му давам напоследък да си яде и да се занимава по 1/3, че това му затваря устата за 5 минути  Crazy Wink

# 441
  • София
Влизам да се похваля:
ИМАМЕ СИ 2-и ЗЪБ  newsm47  newsm44 newsm44 newsm44
Ох... дано от това да са били сополите. И температура ми вдигна тази сутрин! Много се бях нашашкала, че се е разболял от мен, но май друга е неговата болест  Wink  Отдъхнах си!

*Галя* не го храниш това дете ама хич! Гледай как е нападнал картичката!  Laughing

metchopooh  Hug Надявам се да се видим на 22-и! Като гледам голям отбор се заформяме за 4:30  Simple Smile

Tanya и на нас ни е мъчно за вас. Аз показвах на Стефан Карина на снимката от колажа. Ама нещо не може да се ориентира малкия много, много. То с толкова бебета... не е лесно!  Joy  Трябва да им направим снимка на двамата за спомен  Wink  

marisa_, УСПЕХ ти желая! Дано да е много посещавано и да стане любимо място на съгражданите ти!  bouquet

bibi,  anni2002 - не се давайте на вирусите! (кой ви го казва само ) newsm53 Стискам палци да се оправите бързо!

Вяра♥ - местене ли се очертава скоро?  Rolling Eyes

# 442
Аз пък да ви кажа, че моя мъж каза, че и той щял да дойде на срещата, щото щял да бъде сам мъж с тоооолкова жени  Mr. Green   Mr. Green 
Честно казано, незнам дали се шегува или говори наистина  Crazy

# 443
Биби, Ани, да оздравате бързо!  Hug
Сутринта бях на РД с каката и таткото през това време гледа бебето вкъщи - дал му да яде една коричка хляб /отскоро му давам/ и Ники ръфал-ръфал и заспал както си е на стола!  Joy Тука да отбележа, че досега не се е случвало такова чудо да заспи сам.   Crazy
wave, честито за 2-я зъб! Дано леко и безпроблемно да излизат!  Hug
Мариса, успех с клубчето!  Peace
Като чета, че ви помага Дентокинд - за класическите хомеопати това е хомеопатична боза, т.е. смес от много хом. лекарства, което противоречи на принципите на хомеопатията; та странно ми е на мен.  Peace 
Таня, супер идея за шапките на колелата на количката, благодаря, ще тествам!   bouquet Засега ги измивам в снега. Simple Smile
Лека нощ!   bouquet

# 444
  • София
Мнооооого ми се идва на срещата, но няма на кой да оставя децата, пък с двете навън се оправям сама само ако са в количката и се движим Tired.
Та ще гледам после снимки, затова да се снимате много Peace

# 445
Вяра ,пак ли се местите Rolling EyesДано бързо и лесно да стане всичко ! Габи е невероятна ,а ти с такива желание и ввнимание правиш всичко за нея и изпипваш до най-малкия детайл !Адмирации за въображението и вкуса ти   bouquet
Хора,утре отивам за подаръци.ЛОшото е ,че трябва да купя на Петьо 4 подаръка - от майка ми ,от свекитата,от брат ми и от мен  TiredДано да отворят Хиполенда в града ни ,та поне от едно място да напазарувам.Но това ще стане късния следобяд.Първо трябва да пазарувам за Коледа ,после ще водя бебко да го снимам за календар и после следва снимка с дядо Коледа.Дано да слуша и да не се налага и аз да просъствам на снимката Tired
Днес му дадох малко кекс.Знам ,че има и яйца в него и не трябва,но не се сдържах Tired

# 446
И Вер ти ме разби с тез местенки...поне се надявам да нямате много багажи...Дядо Коледа бая къщи ще трябва да обиколи докато ви намери Simple Smile ooooh! Whistling
Аз нали ония ден се похвалих че съм още без цикъл и тадъм тадъъъъъъъъм цъфнах днес...  ooooh! Tired Sick Rage а бях планирала интересна вечер, щях да съм на "диетата" препоръчана от БИБИ  luvbed newsm81 supermama Mr. Green
Ани на нас зъбките ни изникнаха един след друг в рамките на 2 седмици може би 3 непомня точно но 3ти ни излиза  Party Party
ама още не е гризкал докато суче  #Crazy
Искам и аз на среща в ДОН ДОМАТ ама нямаааааааа...весело изкарване мами ако не се включа дотогава  Hug

# 447
Здравейте прелестни съкровищаа!!!
Тези дни ми беше малко трудничко да влизам тук поради сериозна липса на време .....ама все пак изчетох всичко вече.
Преди няколко дни като видях каква ще е "Темата на нова" бая се притесних...помислих че ще приказват само гадости за пюренцата които Митко си хапва....но се оказа че разлика между Хипп, Ганчев и Нестле....няма. Е доволна съм...вече.
А сега да се отчета...на 17.12. бяхме на консултация....в нормата за едногодишни деца сме.....9500 гр. и сме високи 76 см. В рамките на 1 седмица ни мъчат 4 горни зъба...и всички избиват в едно и също време.....горкичкия 4 нови зъба за 2 дни.. Shocked Тази вечер даже му дадох панадол, че беше супер неспокоен....
И още нещо.....страааааааааааашно ме скубе докато заспива.....коса не ми остана.....чувствам скалпа си ...така както се чувстват краката ми след епилация...ужасно е. Днес дори си сложих една по-широка кърпа за глава, за да спася някой друг косъм...но без успех.....намери тила ми чрез напипване и пак започна да скубе...моля спешно за съвет...как да го отуча от този му болезнен  за мен навик? Това ужасно ме изнервя...представете си някой да ви скубе на всеки 3 часа в продължение на поне 10 мин. и да не можете да му отвърнете.... #Crazy
И още един въпрос....по колко жълтък и колко често го давате?
И още....като правите кисело мляко с бисквити за закуска...колко мляко и колко бисквити слагате вътре? На мен като бисквити личната ми препоръча "закуска" , но да не са какаовите....

Поздрави и целувки на всички...а сега отивам да се хоризонтирам.....утре ще гледам пак да се включа. newsm51 newsm51 newsm51

# 448
Веси мила съчувствам ти и Гого от време на време ме скубе ,ама рядко.И аз се каних да гледам темата на нова ама не успях имахме гости и не вървеше да се измъкна да гледам и да ги зарежа сами в другата стая,а и мъжа ми е на работа тази вечер,колкото до жълтъка аз още не съм давала,ама записките сочат че се започва с 1/8 и постепенни се увеличава количеството,ама аз от три дни давам попара(взе да свиква с нея),та ще почака жълтъка още няколко дни.Бисквити с мляко след 10 м ще дам ,ако иска 
tini-mini как беше на кукления театър поспа ли си ? На столчето не е спал ,но в кошарата вече два пъти се случва докато си играе да заспи,за съжаление с палец в устата,как ще го отказваме от този му навик не знам,биба не винаги иска.
wave честито ви  2 зъбче.
Ани,Биби и всички болни да оздравяват!
Аз ще отивам да лягам че утре ще трябва да се приготвям за Дядо Коледа в детската градина едвам накарах баткото да легне от вълнение.

# 449
Здравейте момичета.....

Tanya готин съвет за тези шапки....мерси

marisa_ - много е хубаво клубчето, аз го разгледах във фейса на Поли......супер шарен и приветлив изглежда, а и ми хареса че има удобства за непроходили бебета като паяци и т.н. БРАВО за начинанието

Аниии не на 4 ами на 40 ще трябва да са очите ни май като слушам, а и като гледам какви ги върши Дони с паяка, като проходи и няма да има граници незнам......а за картичката и аз не съм получила.....не си само ти, както и Биби каза пощите сега лудват (даже даваха репортаж по новините че започва зора за тях)

Биби, Ани – бързо за оздравявате, не се давайте на гадните вируси точно за празниците 

А за „темата на нова” малко се колебаех дали да гледам, да не вземат да кажат само гадни работи за тези пюренца....пък то излезе че дори ги похвалиха. Успокоих се малко, че малкия през уикенда си ги похапва с апетит. 

Ние днес за първи път малко го подстригахме, че бретона  му влизаше в очите и аз като видях крайния резултат направо се разплаках ( аз бях „фризьора”)....направо умирам от яд, че се наложи да го клъцна, но като си помисля как го дразни и мъчи този бретон нямах друг избор.

И да се похвалим, дядо(моят баща) какъв подарък ни донесе в петък.....изнамерил човека едно дайре-антика  (от поне 10 години) и с  майка го по-„реставрирали” малко и като го дадоха на малкия да го ползва за барабан.....е няма такова размазване....цял уикенд ни „свири” концерти.....

Ето всъщност 2 снимчици да видите нашия „барабанист” и новата му прическа:

Общи условия

Активация на акаунт