Отговори
# 450
Добро утрооооо!!!!!  kaffeetrmker_2
Колко съм раннобудна днес само   jumpuu
Аз само да кажа че днеска смятам към 13:00ч да съм в Южния с Ивето  Мили Ванили ,Джули ,Марини,Жени 80,Ивета,Дени и всички кръжащи в Южния  1stroller,ако се решите имаме си телефоните ,аз съм таааааам   Nature Partly Sunny lovekiss
Навличайте шапки ,шалове,ръкавички и таааааааам callme

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 08:18 от Excellent

# 451
Добро утро!!!  

alesya  ехе все едно друго момченце видях ама и така си е много сладичък  Heart Eyes поне ще му е по-лекичко на Дони.
Биби ,Ани  как сте днес?
wave честито второ зъбче  tooth tooth
Веси съчувствам ти мила ,не знам какъв съвет да ти дам  Thinking освен като го приспиваш да му дадеш някаква играчка по-големичка нея да мачка първите дни ще има неодобрение от негова страна ама постепенно ще свикне.Другия вариант е за известно време Тихомир да го приспива така ще забрави за този навик. Hug Hug Heart Eyes
JMM не го мисли мила и ние сме с пръста към годинката ще мислим за варианти за отказване от този лош навик.

# 452
Добро утро Wink
Вместо запис да питам Веси - Меси - не се ли връзваш? Аз никога не си пускам косата, дори спя на опашка. Карина понякога напипва бебешките косми под опашката, над ухото или другаде, където най-боли Sick, но аз викам, правя се, че плача и й се карам. Никога не й позволявам да ме скубе, а аз да стискам зъби  Naughty И да се поразсъни или да заплаче обидена - не й минава номера Naughty Лека-полека се отучава да скубе. Иначе при заспиване точно на твоята коса ли държи? Може нещо друго да му подаваш да скубе Mr. Green

# 453
  • София
Хай банда!
Честит Игнажден. Честито на именниците! Който първи денс ви влезе в дома - такава ще ви е годината (у нас традициционно беше мама Mr. Green) та само добри хора да ви влизат в къщите днес !

Да почерпя , че Плами има имен ден днес !

Аз уж съм по-добре (Мацки, благодаря за загрижеността Hug). Вече нямам Т, и не връщам от всички дупки (пардон), ама адски ме болят всички мускули. Ще трябва сериозно да работя върху имунитета си, че откакто забременях с Леа се утрепах да боледувам. Хем некви витамини пия. Ще мина и аз на цитросепт като големите деца, които днес ще нахраня с нездравословна храна от Макдоналдс, ако пак не ме изправят на нокти, че нещо напоследък са станали страшни дразнители ... абе деца.
Желая на всички болни мами и бебета скорошно оздравяване !!!  Praynig
Алеся, вие поне равно сте го отрязали. И той като Леа  с новата прическа ми прилича на тия средновековните монаси  Grinning.
Веси, съчувствам ти ... съвет, обаче не мога да дам.  Sad
Тини-Мини, те татковците имат неподозирани възможности и се оправят доста добре, а и децата се държат по-различно с хората, с които не са постоянно заедно ! Grinning
Днес ще ми се наложи да излаза, че имам да правя застраховки - граждански, на апартамента и т.н. ще ме одръстят , ама какво да се прави Whistling

п.с. Дойде ми Ц.  Twisted Evil

# 454
добро утро и от нас с галенцето

Биби, честита ви именничка. да ви е жива и здрава и мноооого да слуша
Алеся, ама бебчо много сладък, я не се ядосвай за прическата. супер си е детето, пък и важното е да не му дразни на очичките. ами ние вече се подстригваме за 3-ти път ама ще изчакам да минат празниците и ще го клъцнем за 4-ти.

докато прочета няколко страници и вече забравих какво щях да пиша та ще че извините, че не отговарям на всички. май само на последните постове, щото са ми още из главата....

за косата и аз постоянно съм вързана. не мога да я пусна и ме е супер яд, че ужасно ми се сплита косата. аз малкия си го приспивам като го сложа в креватчето и си му давам едно куче с което спинка и той започва да си го налага амаааааа яко при това. и така. след няколко минутни тупаника си заспива редовно върху куцето или захапал го за опашката

трябва да излизам за подаръци обаче не знам как. с дребуса ми е невъзможно, а лошото е, че постоянно ме търси. ако бабите или леля му дойдат да го гледат успяват да го залъжат за 30-ина мин и после следва реееев. не знам как че се отучваме постоянно да ме търси. уф, единствено остава когато тати излезе почивка да се гледат в къщи и аз да ходя сама да обикалям.

лек и слънчев ден от нас. отивам да си пийна още едно кафенце, докато магарето спи все още. ама днес голям сън му удари. в 7 ч си изпи млякото и още не е мръднал. даже ходих да го пипам да не би да има Т

# 455
Bibi,оправяй се бързо! Честит имен ден на Плами,да е жива и здрава и много послушна кака Hug
Днес и у нас традиционно ще влезе мама JoyОчаквам я всеки момент.Все се надявах някой по-различен гост да ни направи сефтето ,но не Joy
Аз пък отккато родих се разболявам почти всеки месец TiredПисна ми вече,а и каот не мога да пия лекарства е още по-гадно.Влача се с дни болна Sick
Алеся ,Доменик е неузнаваем с новата прическа и напълно съм съгласна с Биби за сравнението със средновековните монаси Mr. Green

# 456
bibi, честита ви именничка! Да е здрава, щастлива и палава!!! А ти бързо да се оправяш и да си пушка за срещата!  Hug
Меган, и Ели е много неспокойна тези дни или по-точно нощи. Снощи сука САМО 2 пъти, а предната нощ май стигнахме 5... И през деня хленчи, а не се виждат наченки на зъби... newsm78
Веси, аз ходя с вързана коса и акопочне да ме скубе викам, за да не свиква. Но при вас явно е някакъв навик за приспиване, доколкото разбрах.  newsm78 Защо не пробваш с някаква кърпа, която да ти покрива цялата коса?
Днес не е чак толкова студено. Излизаме на разходка!
Целувки от мен и от Ревла!

# 457
Добро утро!  
Честит имен ден на Плами! Да е жива, здрава и много усмихната! Честито на всички останали именници!   bouquet
Веси-меси, моят мил племенник абсолютно по същия начин заспиваше само с мачкане на коса! Ами така и не го отучиха, но може да пробваш с някаква рошава играчка - да скубе нея. Успех!  Peace
JMM, не можах да спя в театъра, защото ми беше интересна постановката, а и предната нощ се понаспах уж.  Laughing
Честита прическа на Дони! Определено така е по-добре отколкото да му влиза коса в очите!  Peace
Приятен ден на всички!   bouquet

# 458
Честит имен ден на всички празнуващи. Биби специални поздрави на твоята именничка..     bouquet

Баткото и той си е вкъщи и вече  Crazy си говоря сама... но  поне вече оздравяваме, след като пиха АБ, но си наваксва за дните в които му беше лошо.

За срещата се надявам да успея и аз да се класирам.

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 11:13 от Galeto.

# 459
bibi, Честита ви именничка!
Да се оплача и на вас.Сутринта с хиляда мъки заведох баткото на градина,голяма борба с леда беше,а там едва не се пребихме и двамата изобщо не беше почистено.Зададох на госпожата въпрос как мислят в този лед да ги водят в другата сграда (Дядо Коледа вече е при тях) а тя ме гледа умно и ми отговаря ами сигурно ще обуем обувките Shocked тези са луди то с обувки не се върви а камо ли по пантофи.В старата градина пръскаха пясък от пясъчника по пътеките поне да могат да се движат хората нормално а тук нямам думи.

# 460
Добро утро!
Включвам се да дам съвет на Веси-меси. Освен скубането при мен напоследък на мода е бъркането в очи, нос, уста и чопкане с един пръст където успее. Когато бутането на ръчичките не помага преминавам в "атака". Хапя, целувам, където и каквото докопам - най-вече местата където има гъдел. Това съм го правила дори и преди вечерното лягане - има си рисковете - но така или иначе ако е неспокойна суче и диша като, че е на маратон и илюзии не си правя, че ще заспи...
Скубането според мен е равнозначно на хапане - просто прекратяваш за момента кърменето докато мине ентусиазма.
И последното ако ръчичката мноого шари и скубе въпреки, че е полузаспала я подхващам с моята и я размачквам малко. Носенето на гердан или здрава верижка помага. Моята на врата толкова дърпания е видяла, че ако наместо нея беше косата ми сигурно щях да полудея...

За срещата мноого се чудя, но май ще пропусна. Хубаво прекарване пожелавам!

оп честита именничка на Биби!

# 461
  • София
И в нас мама ще е първата  Joy Чакам я всеки момент да мине. Да са ни живи и здрави и още дълги години да минават прага на домовете ни с усмивка!

bibi, много късмет и щастливо детство на именичката и нейната сестра талибанка!  Laughing Да са живи, здрави и все така будни!!!

Честито и на всички празнуващи!

# 462
Освен скубането при мен напоследък на мода е бъркането в очи, нос, уста и чопкане с един пръст където успее.

и при мен е така,цялата съм изподрана и ощипана ,че нашия коко лошо щипка Simple Smile

честит имен ден на всички именници!

и да се оплача ние сме пак сме болни и двамата дечковци,но този път коки е по-зле със задръстен нос и щоша кашлица и е на антиобитик,а каката само със сополки.. Mr. Green дано се позакрепим до празниците... ooooh!  Whistling
хайде хубав ден от мен!

# 463
Здравейте милички!
Благодаря за съветите...но всичко съм опитвала...а относно косата .....дори не помня как изглеждам с пусната коса. Tired
Пробвах да пробутам една мечка космата...не я ще. Пробвах освен вързаната коса да увия главата си с кърпа...и пак...рови и намира косми които да отскубне.
Пробвах да повиша тон, да се правя че плача, пробвах с целуване, дори го плеснах през ръката( дори не се впечатли) ох...не знам .......ако някой има други идеи......ще съм мнооооого благодарна. Косата ми е ценна.....ба.ти....без коса си е кофти.... А дори и Тихомир да го приспива и на него му намира начин да го скубе бе...опасно човече.
Бибка. да ти е жива и здрава рожбата! С гордост да носи името си и да е мноооооооого щастлива!

# 464
  • София
А така, който му е слаб акъла - ся ще черпи два пъти.

Айде сега на обяд, че Леа днас става на 9 месеца. Да ми е жива и здрава - на мама и тати радостта !

мно`о деца - мно`о нещо. не мо`а да ги запомнА.  Mr. Green Mr. Green  Mr. Greenстанах като Стратега Пенев -аааа Жоро вратаря, аааа отпред двама - оня от аааа Враца и един ааааа млад.....

Ако се сетя и за още нещо - имам врме до вечеря, а на вас  ЕденЬето днес ще ви е изцяло без пари муа ха ха. Голям съм идиот. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт