Отговори
# 465
Веси Меси,опитай да сложиш ръкавички. newsm78

# 466
Привет и ние сме тук  Party  Пзтувахме много добре и само с 1 час закъснение. Времето е хубаво, поне за нас и сме все на вън. Големия се радва на заледените локви . Ние обикаляме бабите, които са в пълна бойна готовност ...
Само едно ме изненада мнооого неприятно и ме натъжи - кино Изток са измазали и боядисали хубаво (явно не е толкова супер скупа процедура, ако има интерес) иииии отгоре се мъдрят жълтите букви BILLA  Sad
В това кино колко филми съм изгледала  , а сега поредния супермаркет  Sad
ЛЕк ден  Hug

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 13:39 от jabata_dil

# 467
jabata dil, добре дошли! Кино Изток отдавна стоеше занемарено и отдавна не се излъчваха филми... Тъжно, но моловете убиха кината от миналото... Поне запазиха читалището!  Peace
bibi, ще ме умориш...  Joy Целувки на порасналата Леа!

# 468
jabata dil, добре дошли! Кино Изток отдавна стоеше занемарено и отдавна не се излъчваха филми... Тъжно, но моловете убиха кината от миналото... Поне запазиха читалището!  Peace

Едно време можехме да идем на кино , ако ни дадат пари. Сега децата могат ли да идат сами или трябва да ги вози някой или могат вместо кино да си купят по един снакс и  бутилка кола за разнообразие     Sad Как да е. Регулира се спрямо тзрсенето и интересите. Дано не останат такива   Hug

# 469
  • гр.София
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

БИБИ,ЧЕСТИТО!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТРИЧКИТЕ!
newsm19

Днес за сефте дадох т.е. опитах се да дам попара на Мила /без сирене/.Няма такова плюене .
А сухара е супер ,аз си хапнах два.

И аз след раждането много боледувам.Вмомента синузита ми се обади това не се е случвало от 8г.Трябва да пия някакъв имуностимулотор. newsm78

За скубането -явно момченцата предимно го практуват.Сина ми също ме скубеше много силно чак до сълзи.
Аз един път  ускубах него не с такава сила разбира се.Той ме погледна лошо smile3516 и от тогава спря.

# 470
 честити  9 м на Леа на bibi  и на Кристина и  Адриан  на  jinanoel 

Само на мен ли ми се губят  *Cveteto* и alex_shu danisport отдавна не е влизала?

# 471
Зъболекарката каза, че е Игнажден - честито на именниците, и ми извади зъб с тооооолчаФ корен. Честитихме си взаимно и аз я излъгах, че ми е било много приятно  Joy

Ех, това момиче Биби, такива шеги пуска  Mr. Green

Нашата попара представлява стрит в кафемелачка сухар - и пресян, размито до течно състояние изкиснато сирене, разтопено масло и плодово пюре, което е преобладаващата съставка. Иначе нашият няма да го помирише.

Аз се развеждам  Laughing Не че съм била женена  ooooh! Опазил ме Господ, че ако бях...
Направо щях да се разведа

Ама на празниците се радвам... Кеф, ще има елха & подаръци. Детска радост  Crazy

# 472
  • София
Привет банда! Laughing

Днес тръгна и моето коледно пакетче за моето цветенце, на което се извинявам, че толкова късно, ама пустата болест ми попречи по-рано да го пусна. Tired Утре или други ден ще си го получи, надявам се! Hug

djulyy70, нали има място за количките с бебетата в залата? Аз ще дойда сигурно чак към 18 ч, дано е останал някой дотогава..., че като гледам пак ранен  час се очертава... Confused

bibi, честита именничка и честита месечинка!  bouquet

jabata dill, верно, че го няма кино Изток и аз бая филми съм изгледала там като тийнейджърка... Wink

кака Гоша  Hug–всяко зло, за добро!Клише, ама чиста истина...

Бързо оздравяване на всички болни!

# 473
Честити месечинки на празнуващите. Да са живи и здрави и мнооого, много послушни!

дребчо тъкмо хапна и заспа и мама има малко време за себе си

# 474
Честито на всички празнуващи!
wave честито ви зъбчета!
Веси-Меси и ние сме така малкия постоянно ме скуби , направо без коса останах, освен това като докопа нос, ухо или нещо друго страшно дърпа, горкото още не си знае силата.
jabata dil добре дошла, колко още промени сигурно ще видиш, които не си и очаквала Simple Smile
кака Гоша много неприятно, надявам се че си добре  Hug
Ние също излизахме навън , но само за половин час , веднага щом заспа се прибрах, за да мога да свърша и аз нещо из вкъщи.
А какво е поверието за днешния ден ? newsm78

# 475
  • последна надежда
Имам питане към кърмачките... Как кърмите навън? Студено е да се разопаковам, пейките са мокри. За слинг вече ми е сложно, пречат дрехите и килограмите на бебока. За сядане на кафе, не винаги имам желание и възможност.
За сега кърмя в гр. транспорт, но не винаги е удобно.
Това във връзка с АД на Марк и препоръката да намали храната различна от кърма.

Днес пропуснах сбирката в Южният парк по горните причини.

jabata dill, Добре дошла!
Биби, Честити празници на твоите щерки!
кака Гоша, Успех!
Веси-Меси Моят не скубе, но дърпа в очите, устата, ушите... цялата съм надраскана, въпреки че му режа ноктите на 4-5дни.. За отучването съвет не мога да дам. Оставям го да вилнее докато капне от умора. Прехвърлям в леглото и ако не заспи до 5мин, вадя и пускам да пълзи и играе. В резултат на това има само 1-2ч дневен сън, но не се занимавам да приспивам.

# 476
Бибииии - Честит ти двоен празник ! Да си ти живи и здрави талибанките  Hug  bouquet

Аз тамън стигнах до Южния и то заваля  #Cussing out Ама утре ако е пак така + градуси и не вали съм там  Naughty Mr. Green

# 477
само да напомня
на 22.12.2010г. в сряда сме на купоооооооооооооооооон в Дон Домат на ул."Славянска" и "6-ти септември от 16.30 часа до когато можееееееем/аз до като имам компания #Crazy #Crazy #Crazy

за бебетата и количките място ще има...............днес се обаждам на управителя и той като се сети кои сме и така се изкефи и зарадва..........ще ни чакат се нетърпение и ще ни разположат удобно

# 478
  • Sofia
Най-сетне и аз си имам картичка и подарък! newsm44 newsm68
Силви [/glow]много ти благодаря!!!  bouquet
Заподозрях аз, че ти за мен говореше, ама днес се уверих!  Laughing Картичката е много мила, а "снимката" е супер и наистина ще е готино да , осъществим. А как ви много се е постарала с рисунката върху пликчето! Пак ти благодаря за милите пожелания. Да ви се връщат "тъпкано"!
Бързах да се похваля и не съм чела. Връщам се назад!

# 479
  • София
djulyy70, мерси за разяснението. Поне ако други няма по-късно ти ще си там... Laughing Party

Общи условия

Активация на акаунт