Отговори
# 495
  • София
Приключих с нощния млеконадой и ето ме тук  Mr. Green
Така хубаво си заспах с Али и Мая още в 21 ч.  Sleeping да видим сега дали ще успея.
Веси и аз имам същият проблем с Али. Като ме хване и имам чувството, че ще ми окъса косата  Sad Днес си сресах предната част на косата наляво и я сплетох в една здрава плитка. Съответно Алиска я дърпаше нея, но поне не боли, може да опиташ/ако съм обяснила ясно  Blush/ И аз и се карам, като ме скубе, но за сега няма ефект. Браво на Миташки, много неща е научил  Hug
Вяра, много благодаря за коледната картичка и милите пожелани  Heart Eyes Бъдете все такива сладурки с Габка и ако се отбивате към София, ще се радвам да Ви видим   bouquet
Преси -  така се вълнувах докато отидеш до пощата  да си вземеш картичката  Simple Smile Хихи, хич не мога да пазя в тайна изненади  Wink Утре ще кача колажа във ФБ за да си го изтеглиш, а ти направих и календарчета с дребните и ще ти обясня как да си ги направиш, че не успях да ги пусна.
Ани, ние на коледа ще правим традиционнити манджи, всеки според специализацията си  Joy Мама боба, чушките, зелевите сърми и пита сеченица, Васил лозовите сърми, а аз отговарям за меденките и другите сладки неща  Mr. Green А за нова година ще спретна пак от баклавата на Сладка хапка.
Зори, днес Мая пак те споменава с добро  hahaha правих картофите с грах, придружени с печено пиле с вино   chef
Милена, чакаме снимки, нацелувай красавиците  Hug
megan@ ами детето от рано е разбрало, че "Ранъта прави борбъта"  Joy
djulyy70 браво на теб, продължавай само в този дух  newsm10 Желая ти още много, много години да си толкова енергична и усмихната!
Ели, суперски подарък си измислила  yes
J_M_M те на календарите много ще си изкефят, а за друго и аз съм на кожени ръкавици тази година и книги и чинии и чаши с коледни мотиви  Wink
Е лека и доходна, както се казва  Laughing

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 03:06 от metchopooh

# 496
  • Варна
Имам питане към кърмачките... Как кърмите навън? Студено е да се разопаковам, пейките са мокри. За слинг вече ми е сложно, пречат дрехите и килограмите на бебока. За сядане на кафе, не винаги имам желание и възможност.
За сега кърмя в гр. транспорт, но не винаги е удобно.
Обикновено все държа по някое списание в количката, та сядам на него върху пейката. Но все по-рядко ми се налага да кърмя навън, защото малкия разреди кърменията през 3-4 часа, а аз за толкова го и извеждам в студа и в снега.

Страшко докато нямаше нито един зъб, сега му излизат 4 май. Отгоре единия се е подал напълно, днес видях и отдолу връхчето на другия. Ще е същият заек като майка си.  hahaha Само, че ми се струва, че горния малко на кривичко излиза.  newsm78

# 497
За подаръците на бабите и дядовците, съм спретнала по един календар, малко календарче и картичка. Календарът е работен календар, отгоре с колаж от снимки, сътворен от мен....

календарче

Картичка

Момичета бройте ме и мен за срещата.  Hug

# 498
Малко на патерица, биби, честит имен ден на Плами и 9 месеца на Леа  bouquet
Ивееета, аз навън не кърмя - все гледам да съм вкъщи. Пробвах се в един МОЛ, но Карина е толкова любопитна, че претърпях фиаско и се наложи да я кърмя в колата на паркинга - вече прекалено изгладняла и изнервена..
Жабата дил, никой не е гладен за култура сега, така че е нормално кино Изток да е супермаркет Confused Хляб и зрелища - това е на мода сега, културата е отживелица...
Кака Гоша, прегръдка от нас Hug Щом нещо се е счупило, няма как да го залепиш, без да остане белег. Така че изхвърляй, пък ще си купиш ново Wink Аз много се дразнех някой като ми кажеше със съчувствие "разведена! аууу, съжалявам!" все едно едва ли не "моите съболезнования" Crazy За мен това бе повод за радост - освобождаване, отърсване и ново начало - гледай само напред и няма да сбъркаш Hug

Карина днес беше на консултация - 9080 и 74 см, похвалиха я за развитието. Но беше цъфнала като майска роза и й изписаха някакъв мехлем за мазане, като потвърдиха да се върна далеч назад в захранването...
Подаръци на баби и дядовци и ние ще подарим нещо картички, календар или албум с децата Peace
Дени 1971, ако се чуеш с Табу, предай й поздрав и благодарност за подаръчето!

# 499
  • последна надежда
Благодаря ви за отговорите момичета  :hug
Ще пробвам със списание или брошурка на кауфланд  Crazy

Моя сучеше на 3-4часа преди да му ограничат порциите пюре и каша. Сега е залепен за цицата. Уж минаха три дни, но кърмата ми не се увеличила с много.

Тази сутрин Марк ми прави рецитал....  Мама Ела Бръм Бръм
Бръм, бръм - казва като иска да ходи на вън.
Други неща не знае, но и аз не го занимавам  Blush

# 500
Здравейте ,моми4ета  Hug
влизам за да се похваля 4е и аз полу4их карти4ката с изненадка от Петра Денева  и малката Албена ! Hug само се извинявам,но не си е написала ник нейма Winkи не се сещам то4но коя мама е,но я имам във Фейса Wink
МНого благодарим за Карти4ката и малката изненадка!!!! Hug Hug Hug
ето ги и тях
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/photo.php?fbid=165495976826739&set=a.103127956396875.2185.100000990126407

# 501
Куку-руку, момичета!
Благодаря ви за пожеланията за хубав уикенд - такъв беше, но мноого бързо свършват тези моменти, значи. Вече имам чувството, че никъде не сме ходили. Както е ясно, беше много приятно и разнообразно, но никак не си починах, защото стоях до 100 часа в Арбанаси и както скоро не бях пила повече от чаша вино, сега в комбинация с ракийка, сутринта ми беше главоболезнена. Но една разходка на слънце и по снега, оправи нещата. Добре, че не пуша вече, че иначе щях да съм съвсем развалина. А колко неща изядох и там и при наш'те...ужас! Днес съм на плодове и зеленчуци. На връщане имахме пътен инцидент, който се размина с повреди по колата, та ни помрачи хубавото настроение. Така класически се завъртяхме на пътя и нацелихме първата канавка. Дядо Коледа ще трябва да ни донесе нова броня и мигач.
Теа иначе е добре, но спа лошо във Враца - явно е по-чувствителна от батко си, който не се впечатляваше от смени на обстановката. Но пък си пътува в столчето в двете посоки, сама отзад, защото няма как да си навра телесата между двете столчета.
Кака Гоша, за добро ще е, надявам се!
И аз ще правя календари за родата, но и други подаръци ще купувам, без идея какво обаче!

а ние си нямаме още подаръчееееееееееееееееееее.............................................моля те Дядо Коледааааааааааааааааааааа

Praynig Hug и ние така......... чакам вече с голямо нетърпение  Laughing

И аз, и аз...но подразбрах, че Български пощи са саботирали нещата! Wink Затова, май лично ще отидем до моето цвете, за най-сигурно.
vesi-mesi, браво на Митака - колко неща знае! Теа само "боц" прави с кеф и мамосва и бабосва по цял ден.

# 502
  • София
Eли Мели, силно ме интересуват подробности около отпечатването на книгата - къде, какво се дава(т.е снимките в какъв формат, на диск ли), колко парички и т.н. може и на лични, ама мисля, че ще е интересно и за други тук.
Ние нямаме вода Sick, Леа са я напънали зъби, плаче, сърди се, сънлива е, ама трудно заспива, повърна си сутришното мляко. Бях почнала да й давам сама да си го пие, ама днес като се оповърща, ме хвана шубето. Може би е от зъбаците, ама ще пробвам аз да й държа шишето няколко дни ... ако се преборя. Добре, че времето е благосклонно та изкарахме 2 часа навън.
Иветке, много напред с матрЯла Марк бе. Той вече изречения реди. Леа знае само тата, неееннне, ам ам, мама (много рядко) и другото е нечленоразделно.
Майка ми обаче я е научила на куп неща - пита я: ти добро момиче ли си и онази си върти главата, като я питаме къде е този и онзи ни сочи с очите. Показва очите, носа и устата на куклите. Прави с ръчичките Хей ръчички, хей ги две. Знае къде е лампата, бебето и каките на снимка. Аз само на дай боц , пляс с ръчички и на дай пет съм я научила. Twisted Evil От 2 дни е много дашна и се опитва да ми ръга бибата си в устата.
За вчера - нали ми е червива устата, та имахме и повод за вечерна почерпка , ама викам няма да пиша, че ще ме вземат съсем за откачена, ще трябва да седя утре на отделна маса Laughing. Мъжът ми, понеже е забраван и му звънял сутринта телефона, че баща му има р.д. ама съвсем изключил и добре че вечерта му викам купих на баща ти това и това за р.д., та се сети в 19.30 часа, че човека е рожденик. Ама поне му се изредижхме всички да му честитим.  Mr. Green
Кака Гоша, отначало мислех, че се бъзикаш, че и ти го имаш тоз навик като мен, ама после осмислих, че темата е прекалено сериозна за бъзик. То съвети не се дават, щото всеки знае него си, ама ти пожелавам късмет, спокойстиве и кураж, и дано се разделите приятелски и цивилизовано, ако не за друго поне заради малчо.
И аз си пребъквам кутията всеки ден за известие, ама още няма . В трепетно очакване съм.  Mr. Green
Нашата картичка до леля ми, която пуснах като обикновена поща, само с марка се е затрила. Няма я вече 10 дни. Много мее яд, щото децата бяха апликирали и двете 2 картички, които бяха суперски. Жалко, че дорин е ги снимах. ooooh!

# 503
Здравейте момичета,искам да се похваля,че днес най-сетне имах възможност да си получа,колетчето от navail и малкия Марти,въпреки,че известието ми пристигна преди няколко дни  Embarassed . Благодарим много Simple Smile и картичката и играчката са страхотни  Heart Eyes Наистина е много приятно да получиш такава изненадка! Сега само трябва да усъвършенствам и качването на картинки за да ви ги покажа  Rolling Eyes

# 504
A anni2002 чак сега,като получих своята картичка и се светнах,че съм пропуснала да напиша никнейма си ,за което се извинявам  Embarassed  ,но радвам се,че си разбрала за нас Simple Smile А за фейса съм Petra Deneva и те аднах веднага,като ти пуснах колетчето и проверих,че те нямам като приятел Simple Smile

# 505
Подаръци за бабите аз съм направила на Ивайла фотосесия още ноември и изкарах малки и големи календарчета.Поръчах от един сайт и по една чаша за бабите със снимка на Ивето ,а за свеки със снимка на Ивето и Хриси (племенницата ми )

И аз нямам още картичка  Embarassed

И аз забравих да си добавя никнейма ,ама надявам се че ВСЕИ МЕСИ видя публикацията ми че картичката е от мен и Ивето

# 506
Влизам с молба!
Ако някой има възможност да ми помогна с изработката на колаж който мисля да подаря на любимия за Коледа....тъпото е че не мога да работя нито с фото шоп нито с друга програма за обработка на снимки..... Rolling Eyes Мога само да изрязвам и да ги правя черно-бели.....
Ако някой има желание, възможност и време да ми помогне.....моля да ми пише.....ще съм му мнооооого благодарна.

Поздрави и целувки от мен и Дивака. newsm51 newsm51 newsm51

# 507
Ееееее Excelent миличка, нямаше как да не се досетя....веднага щом видях че картичката е от Ивето...и пристига от София се сетих че сте вие....другото Иве нали е мома англичанка.... Simple Smile
А иначе бях сигурна че ще ми се падне някоя готина мацка(както в случая с вас)....Въпреки че моето цветенце не е много за мирисане. Blush

# 508
  • Düsseldorf
И моята изненадка нещо не пристига, не се е похвалила мамата, хем я пратих в петък препоръчано... Може пък това да я забави...   Thinking
Инак и ние не сме получили още картичка, но пък не сме нетърпеливи, когато-тогава.. Wink
 Hug

# 509
  • София
Явно бг пощи се представят подобаващо, защото и моето цветенце не се е похвалило. В петък пуснах и аз картичката с изненадка. Дано все пак пристигне до Коледа!  Peace

За подаръците - и ние минаваме с бебето  Grinning  Гравирахме една запалка и ключодържатели с малкия и съответните баба/дядо. Утре ще ходя да ги взема! Дано са станали добре както мострите, които видяхме!

Останаха вуйчо, чичо и прадядо...

Общи условия

Активация на акаунт