Така хубаво си заспах с Али и Мая още в 21 ч.
да видим сега дали ще успея.Веси и аз имам същият проблем с Али. Като ме хване и имам чувството, че ще ми окъса косата
Днес си сресах предната част на косата наляво и я сплетох в една здрава плитка. Съответно Алиска я дърпаше нея, но поне не боли, може да опиташ/ако съм обяснила ясно
/ И аз и се карам, като ме скубе, но за сега няма ефект. Браво на Миташки, много неща е научил 
Вяра, много благодаря за коледната картичка и милите пожелани
Бъдете все такива сладурки с Габка и ако се отбивате към София, ще се радвам да Ви видим 
Преси - така се вълнувах докато отидеш до пощата да си вземеш картичката
Хихи, хич не мога да пазя в тайна изненади
Утре ще кача колажа във ФБ за да си го изтеглиш, а ти направих и календарчета с дребните и ще ти обясня как да си ги направиш, че не успях да ги пусна.Ани, ние на коледа ще правим традиционнити манджи, всеки според специализацията си
Мама боба, чушките, зелевите сърми и пита сеченица, Васил лозовите сърми, а аз отговарям за меденките и другите сладки неща Зори, днес Мая пак те споменава с добро
правих картофите с грах, придружени с печено пиле с вино
Милена, чакаме снимки, нацелувай красавиците

megan@ ами детето от рано е разбрало, че "Ранъта прави борбъта"

djulyy70 браво на теб, продължавай само в този дух
Желая ти още много, много години да си толкова енергична и усмихната!Ели, суперски подарък си измислила

J_M_M те на календарите много ще си изкефят, а за друго и аз съм на кожени ръкавици тази година и книги и чинии и чаши с коледни мотиви

Е лека и доходна, както се казва

За мен това бе повод за радост - освобождаване, отърсване и ново начало - гледай само напред и няма да сбъркаш 
, Леа са я напънали зъби, плаче, сърди се, сънлива е, ама трудно заспива, повърна си сутришното мляко. Бях почнала да й давам сама да си го пие, ама днес като се оповърща, ме хвана шубето. Може би е от зъбаците, ама ще пробвам аз да й държа шишето няколко дни ... ако се преборя. Добре, че времето е благосклонно та изкарахме 2 часа навън.

Гравирахме една запалка и ключодържатели с малкия и съответните баба/дядо. Утре ще ходя да ги взема! Дано са станали добре както мострите, които видяхме!