Отговори
# 510
Днес бяхме на консултация и преслушване и за месец и половина не сме наддали и сме си още 9,5 кг. Но пък сме порастнали 4 см и вече е 77см. Пак пропуснахме ваксините...

Eли Мели, силно ме интересуват подробности около отпечатването на книгата - къде, какво се дава(т.е снимките в какъв формат, на диск ли), колко парички и т.н. може и на лични, ама мисля, че ще е интересно и за други тук.
Биби ползвах http://print.bg/index.php/bg/product/56 Можеш да качиш снимките някъде и те да си ги изтегят, за да не ходиш. Аз отидох там при тях и им ги занесох на флашка, уж да разгледам различните хартии ( мат, гланц, ламинати и т.н), но се заговорихме за подреждането и забравих  ooooh! Blush Много бяха любезни момичетата, подреждахме, преподреждахме, слагах фон, коментари, поправки....И ги връщах "100" пъти и накрая вдигнаха ръце от мен и казаха, че предпечатка и дизайн не са безплатни и никой не им е връщал толкоз пъти нещата, та се наложи бързо бързо да финализираме и отпечатаме книгите..Simple Smile Не ме таксуваха за дизайна  Party Като теглих чертата ми излезе по-евтино от обикновен албум за 200 снимки, за реденето, което ми спести да не говорим. Цената зависи много от бройките. За 6 бройки ми излезе цена по 33 (поправих, че не бях сметнала точно) лева и всички роднини са готови Simple Smile Ако искаш ми дай мейл и мога да ти пратя пдф да видиш как издлежда, аз май няма да успея за утре, иначе бих го донесла  Sad
И ние вчера и днес ту имаме вода, ту-нямаме...
П.С. аз май трябва да ти имам мейла, тъй че ако искаш само пиши

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 15:30 от EliMeli

# 511
petra84, Hugразконсперирах те  Wink  мн мн благодарим!!!! Hug
Марини,радвам се 4е сте изкарали добре ,само гадно за инцидента ,но важно е  4е сте живи и здрави !!!!! Peace Hug
Подаръци за родата-скромно тази година  Simple Smile))пратихме мн коледни карти4ки на най-близките ни и скромни подаръци  за нашите братя(Ивето си има 4и4о и вуй4о) ,по нещо коледно в колета сложихме и така Winkа календари ще има за нас ,защото се оказа 4е са решили да ни изненадат бабите и дядовците  на Ивето Laughing 4и4ото ни  е фотограф и е направил по календар за тях,майкини и нас,разбира се и за прабабите  Laughing  

това е засега,мили4ки,бягам ,целувки Heart Eyes

# 512
Леле, Марини, добре че сте живи и здрави. За колата-неприятно, ама не се ядосвайте.

# 513
Здравейте,
и моето цвете още не се е похвалило нито с подаръче, нито с картичка Confused... явно ще пристигнат след празниците, за което мн съжалявам Embarassed.
Кака Гоша, прегръдка от нас Hug Щом нещо се е счупило, няма как да го залепиш, без да остане белег. Така че изхвърляй, пък ще си купиш ново Wink Аз много се дразнех някой като ми кажеше със съчувствие "разведена! аууу, съжалявам!" все едно едва ли не "моите съболезнования" Crazy За мен това бе повод за радост - освобождаване, отърсване и ново начало - гледай само напред и няма да сбъркаш Hug

И аз съм на същия принцип! Хората са казали че всяко зло за добро Wink! То си е и така де! Никак не съжалявам че преди 10 години се разведох. Сега само мога да се радвам за това Party. Не искам и да си помислям какъв ми би бил живота ако не го бях направила... Гушки Hug от мен на кака Гоша и малък бебо.

Ако знаете колко ми се иска и аз да дойда на срещичката утрeeeе... Та по този повод му казвам на моя мъж... "Мило, майчетата от форума си организират коледна срещичка... какво ще кажеш да отида за 2-3 дена на гости на майка ти в София и да се запозная с момичетата?" Милия (имайки впредвид "обичта" между мен и майка му) ме глeeeеда, пули ми се, та като зацепи ми отговаря..."Слънчо, нали знаеш че с оръжие няма да те пуснат да се качиш в самолета" hahaha.....

марини - прости ми за нахалния въпрос Embarassed, ама вас към коя чужбина ще ви командироват? Гадно за инцидента. Има една италианска поговорка: Всичко е добре когато свърши добре! Hug

Олeeee... нещо замириса и започна да вика hahaha... изчезвам...
Лека вечер на малки, големи и оше по-големи момичета и момчета... Mr. Green

# 514
  • В сърцето на един мъж
И аз не съм получила още нищо:((( но пък и мойта  "китка" не се е похвалила, хем го пуснах преди няколко дена Shocked

МАРИНИ радвам се, че сте добре, пази боже повече от такива неща Praynig
Срещата - за сега живот и здраве съм налиния, хей аз май никой няма да познавам Blush
Ивета и Дени мама овен - там ли ще сте Hug

# 515
момичета не мога да измисля коледен подарък за баща ми приемам идеи.
Btilka hubawo wino, hubawa kniga ...
Nie mnog ose zabawlqwame s poledicite  Wink astoto ne burzame , samo chupim leda po lokwite Simple Smile
LEka wecher  Hug

# 516
  • София
Но пък си пътува в столчето в двете посоки, сама отзад, защото няма как да си навра телесата между двете столчета.

Обещавам ти, че утре ще те лупна с нещо по "дебелия" задник  Whistling Whistling Whistling
Не се ядосвайте за колата - бял кахър, важното е, че сте живи и здрави.

Нашите подаръци са голяма проза - за свекърите конвектор, че са във Видин и в едната стая има климатик, а в другата свеки не могла да се пребори със свекъра да сложат, щото щял да настине, като му духало ... топло. Laughing По този повод два пъти се е самозапалвал на печка с реотан. Завит с одеало и го подпалва.  Crazy Crazy Crazy  + козметика. За мама телефон, че старият й е пострадал от талибански атаки явно и ще предаде богу дух всеки момент + ... козметика. За младото семейство Борил - чови  Grinning една дървопластика на двама влюбени с детенце и коледни свещи да си създадат малко атмосферка, дано не се запалят и те от недоспиването. Grinning За бебока "ерективна" гимнастика (мацките от фейса го помнят случая с ерективната).  За братовчеда - парфюм, че е и именник. За другите - червено винце снооооооощи пииииииииххх и дребни коледни джвъджки. Криза е - толкоз !

Мама бута Леа вече 1 час навън, дано поспи, че й се разгони фамилията  и моята тоже, а още няма нито езин зУб

п.с. имам известие за препоръчано писмо, дано сколасам да отида утре. Party

# 517

АИДЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееее и ние станахме на 9 МЕСЕЦА !!!  Whistling Crazy  Да ми е жива и здрава хипнозата Peace Praynig

# 518
Влизам специално, за да благодаря на Веси Меси за първата коледна картичка на Йоана и за милите пожелания!

Аз чак днес пуснах моя колет /мъжът ми се зае/, та може и да закъснее. Тези от пощата казали, че ще пристигне в четвъртък, петък или понеделник. Предварително се извинявам на моето цвете за многократно прегънатия етикет на играчката, но първоначално се чудех как да я побера в кутията, с която разполагах и го сгънах на две, та заставаше като пирамида под играчката. Оказа се обаче, че от БП приемат само пратки в техни кутии и мъж ми, за да намести наново нещата, прегънал картона още веднъж...

Аз се наканих този път да дойда на срещата, но се наложи в 17 часа да съм на зъболекар.

Хубава вечер на всички и весело изкарване утре!

# 519
Влизам за да благодаря на Марини и цялото й семейство за картичката, изненадата и много топлите и мили пожелания. Александър с голямо любопитство се гледаше на календара. Благодарим ви от сърце

# 520
  • София
Много целувки за Galeto и Ралица!
 Получихме картичката и подаръците! newsm44 newsm68. Точно това ни трябваше да довършим коледния тоалет. Ще ги снимам събота и неделя /като има кой да помага/ и ще кача да ги видите двете джуджета.
А картичката е на почетно и недосегаемо за детските ръчички и устички място.

# 521
ииииииииииииииииииии може би само да напомня smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

купона за Коледа е на 22.12.2010г. в сряда в Дон Домат на ул."Славянска" и "6-ти септември" от 16.30 часа

миленка радвам се ,че сте получили изненадките и много,много ще ни е драго ако можеш да се отскубнеш за 1-2 часа за срещата...............чакаме те с винцето cheers cheers cheers

# 522
Каат еласлед зъболекаря бе ,мацкааааааааааа.....................тъкмо по- бързо ще го заборавиш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 523
добра вечер дружки!
добрах се и аз да поседна пред компа-качила съм снимки (който се интересува)
за срещата djulyy70 сори, но утре сме с помошничката ми и няма как да я оставя,а тя е до 18ч.,а после съм сама с децата докато татито ни си дойде-т.е. до към 20,30ч. Сложете ми снимката и ми казвайте наздраве  cheers, аз в нас ще си сипя да съм ви съпричастна Kissing Heart
И ние сме без вода-направо побеснях сутринта,вчера пак нямаше,мин,седмица на 13 също-ееее то небяха ремонти,ужас,нищо немога да направя и с тия 3 "ДРИСЛИ"абе какво да ви кажа иде ми да ги взривя в Соф.вода.
Днес ги водих да ги снимам с дядо Коледа-ще видим какво ще стане,че то това ще е за баби и дядовци.
по темата "кой какво може" мойте кукли -всяка си има номер-Дария първо каза "тати"-ИМАМЕ шАНС ЗА МОМчЕНЦЕ ПРИ ВТОРИЯ ОПИТ ,дава здрасти и браво,Стефито казва мама,папа и баба,а дребната си ги бръщолеви всякакви,ама кат е гладна вика МАМА,иначе е много смешна като почне да си прави с пръст по устните бръм-бръм,дава и боц.
Ох водата дойденай-накрая,отивам да разминирам кухнята.Лека ноч newsm46
чакаме снимки и приятно изкарване утре вечер

# 524
  • В сърцето на един мъж
Днес малкия цял ден повтаря МАМА МАМА МАМА newsm35   МНОГО Е ГОТ.

Общи условия

Активация на акаунт