Отговори
# 480
Биби,не знам за яднето,ама ако почнем да фъфлим в постовете,ще е от пиенето,че  си се престарала с него Crazy  Да са ти здрави и уникални щерките- на празници и не само!

# 481
Пак съм аз....
Сега ми стана тъпо дето така нареждам Митака...ама к`во да направя.....
Страшно живо детенце е.....вече умеем следните неща: посочваме къде е лампичката,  казваме чао, показва къде е часовника, прави " муси-муси(но когато той си поиска), знае къде е кученцето(една плюшка вкъщи), показва къде е патенцето(друг плюшка вкъщи), знае кой е мечо пух и кой е другия мечо, в една книжка показва къде е топката и калинката. Показвам му някоя плюшка и го питам къде е нослето и къде са очичките и той ги показва. Като му се карам да не ходи към контактите му казвам "Неееееее там" и размахвам строго пръст...а той отива до контакта...гледа ме сериозно и също размахва пръстче. Маймун.
А като ни дойдат гости е жива атракция....показва всичките си мурафети. Диване.
Поздрави на всички!

П.С. Днес ще пробвам да го приспя като си сложа шапка.Тези с по-богато въображение могат да си представят картинката.  smile3532

Имам и един въпрос....някой правил ли си е лазерна епилация....и ако има такива моля за мнение....

# 482
Биби,Честит имен ден на Плами и честита месечинка на Леа! Много да те радват!

Алеся,много е сладък Дони. Целувки за него.

Днес си получих колетчето от Звездичка.Много се зарадвах,подаръчето и картичката са страхотни.
Благодаря ти миличка, целувки за малката кукла Ани.

# 483
Zlаtomira,Благодаря за загрижеността!мн по-добре съм,по4ти оздравях  Hug
Биби,да се оправяш и ти нацяло!4ЕСТИТ Имен ден на Плами и 4естита месе4инка на Леа и тук  Hug
Веси-меси,донякъде ми е познато  Simple Smile)))Ивето  мн 4есто ме хваща за носа  преди да заспи  Laughing ,после и за косата и ме драска по бузата  Laughing опитвам се да и хващам ръ4и4ките или да и давам нещо да държи,но не винаги се полу4ава  Laughing
Ние сме добре,бяхме на разходка днес ,но с колата и после в един шопинг център,ина4е  е мн студено навън и има доста сняг още  Peace трудно е за коли4ки Simple Smile))сега мисля да се порова в разни рецепти да измисля нещо интересно за ве4еря на Бъдни ве4ер и Коледа  Hug Хъни -Бъни,ме4о Пух или  някоя друга мама на която и се отдават интерсни ястия  Laughingако има  някакви предложения ,ще ми бъде полезно  Hug
целувки за вси4ки!

# 484
ИМАМ СИ КОЛЕДНА ИЗНЕНАДА  smile3533 newsm44 djulyy70 мнооого мерси за тройния подарък,както винаги си оригинална и запомняща се, заслужаваше си чакането(в смисъл,че си чаках изненадката тия дни,но и днес бая почаках в пощата).Аз още в събота получих повиквателната,но днес успях да ида.Снимки утре ще качвам,че днес цял ден сме по улиците и едвам стоя,Влезнах само да се похваля и да благодаря на djulyy70,както и на ВЯРА за суперското коледно настроение което се получи от идеята и. Моя също се зарадва-вика като едно време,как си разменяхме подаръци в училище  newsm62
Забравих да честитя на принцеса ЛЕА и на кралица Плами- само здраве,волни игри и забавления  bigdance2

# 485
Ох, преди няколко часа писах, обаче сега с изненада забелязах, че не съм го публикувала!  smile3538
Биби, честит празник и на двете щерки!Страхотна почерпка, ако не постех да съм преяла!

Жабата дил, добре дошла, хубаво да си изкараш на родна земя!

Кака Гоша, дано да е за добро, а пък, ако има начин ти пожелавам да се оправят нещата!

Веси, ти беше питала за млякото с бисквити, аз мляко още не давам, но на каката винаги съм и го давала чисто, ако все пак искаш да е по-хранително по-добре някакви сухари, тъй като захар и други сладки неща не е препоръчително да се дават до първата годинка! На мен лично за закуска също така много повече ми допада вариантът някакви зърнени ядки(овесени, ръжени, ечемичени, елда , просо и т.н.) с малко масло и плод или с масло и сирене!

Ивета, аз откакто застудя почти не кърмя навън, тъй като Ани си заспива сама в количката(преди трябваше да я кърмя за да заспи), но когато все пак се налага най-удобно ми е да седна на някоя  тиха пейка,  гледам да си обличам по-дълги якета, за да не се намокря, ако има сняг по пейката!

Алесиа, честита прическа на Дони!

Ирина! Hug

# 486
момичета не мога да измисля коледен подарък за баща ми приемам идеи.

# 487
портфейл, ръкавици, пуловер  Mr. Green саморъсначка от тези на Жилет ...

# 488
Аз тази година реших кардинално въпроса с подаръците на бабите и дядовците - общ подарък - албум на децата с всички хубави снимки от 2010г. Даже ги дадох в една фирма да ги отпечатат като книга с твърди корици и си спестих подреждането на 6 албума с по 170 снимки  Laughing Днес си ги взех Simple Smile
Веси, надявам се че ще проработи днес шапката  Peace Дани ми щипе носа и гледа да бръкне, където намери ( най-вече в устата ми), но не е в такива размери.
Биби, честит ви празник! Да се живи и здрави и тричките Simple Smile

# 489
Биби, ЧЕСТИТО ИМЕННИЧКА И ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА Леа!!!!!!!!!!!

Миленче, чакам с интерес снимките от теб, щастието по три винаги много ме радва  Hug Hug Hug baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Mr. Green Веси, много хубаво си го похвалила малчо, много неща знае, браво  Hug Йони много рано знаеше разни неща, този малкия....... сладкиш знае това онова, и основно всичко, което е за ядене  Joy абе, момичета, имам чувството, че постоянно може да яде нещо това човече-бискивтка, солетка, ако види някой да яде става неуправляем, с проходилката бута на кака си масичката и крещи да и вземе филията например  Twisted Evil, то му и личи де....... сега спи и от 4 часа не е сукал, чак му се чудя кога ще изреве  Laughing

Сега отивам да чета Мечо пух и да ляга и принцесата, че станало късно...... Hug

# 490
а ние си нямаме още подаръчееееееееееееееееееее.......................чакам си известието,но нали много пътувам - явно и то бая обикаляяяяяяяяяяяяяяя......................моля те Дядо Коледааааааааааааааааааааа

до сега бях на купон с едната от шивачките и дъщеря ми..........2 чаши винце и дъщеря ми ме прибира....готино е да имаш дечица smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

в сряда с вас, в четвъртък с другата шивачка,в петък семейно,в събота с всички деца,гаджета и бабииииииииииииииии #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 491
Аз им направих календари(един голям и по едно малко за портфелите) със снимка на децата,ама другото не мога да измисля

портфейл, ръкавици, пуловер  Mr. Green саморъсначка от тези на Жилет ...
това са подаръците за последните три години

# 492
Привет и от нас!Днеси ние си получихме картичката и подаръче книжка.Благодаря на irina и на Радослав за хубавите пожелания. Много харесахме книжката и много си играем с нея .
Много бше хубава идеята с картичките за което благадаря на Вяра.
Лека и спокойна нощ !

# 493
а ние си нямаме още подаръчееееееееееееееееееее.............................................моля те Дядо Коледааааааааааааааааааааа

Praynig Hug и ние така......... чакам вече с голямо нетърпение  Laughing

# 494
  • гр.София
АЗ ДА СЕ ПОЖВАЛЯ:ПРЕДИ МАЛКО РАЗБРАХ ОТ tabu/тя няма нет/ ,ЧЕ Е ПОЛУЧИЛА МОЯТА КОЛЕДНА ИЗНЕНАДА!ИСКРЕННО СЕ РАДВАМ,ЧЕ СЪМ ГИ ИЗНЕНАДАЛА ПОЛОЖИТЕЛНО.

И аз  чааааааааааааааааакам моята с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт