Отговори
# 570
  • Бургас
Не съм чела назад, нещо не мога да се ораганизирам напоследък...
Искаме да благодарим на Миленка (тини-мини) и Ники за прекрасната изненада  Hug Стана ми адски приятно и много се вълнувах, докато чаках да ми дадат пакетчето  Crazy Разбира се, още като видях името се сетих от кой е  Wink Влизам в колата и мъжа ми вика: "Взе ли го?" аз:"Да, от тини-мини и Ники е "  Crazy МИленка, Янито свари да куса и картичката и направи една блажена физиономия... Гризалката много си я дъвка. Качих снимка във фейса.  Peace  Hug   bouquet
 Алеся, радваме се, че ви е харсва изненадата. За нас беше удоволствие  Hug Пиша ти на лични  Grinning
Едно голямо благодаря и на Вярка за идеята!  Heart Eyes

# 571
kapico , не съм Хъни,но ето какво открих в нета и смятам да ги пробвам днес -от сайта "Имам бебе" са
Най-вкусните Коледни сладки
16дек
Категория: Рецепти Коментари: 0

Коледните сладки на баба са не само неустоимо вкусни, но и самият процес на правене и рисуване си е страхотно забавление за мама и нейните деца. В моята фамилия е традиция за Коледа да се прави домашна баклава и коледни сладки. Днес ще споделя рецептата за коледните сладки на баба ми. И на финала мога да кажа, че не мога да се спра да си похапвам. Не са прекалено сладки, а просто фантастично вкусни с лека медена сладост.

Продукти: 2 яйца, 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. олио, кафена чаша мед, 1 ч.л. сода разтворена в една супена лъжица кисело мляко, брашно. колкото поеме докато тестото стане меко и нелепкаво. Основата за боите се приготвя от белтък разбит с една кафена чаша пудра захар. После в отделни съдове се смесва с боите. Боите, четките и всякакви забавни форми можете да си купите от сладкарския магазин на ул.Кадемлия 6.
  chef Приятно готвене!

# 572
  • София
Чакам днес и моето цветенце да се похвали с картичка ,че ми е притеснено че подаръчето може да се е счупило  Confused

Ааааааааа читава си е, читава ! Злати, огромно благодаря на теб и семейстовото ти  за красивата играчка (аз съм манияк на всичко, свързано със свещи), супер веселяшката картичка и страхотните пожелания ! Да ви се връщат тъпкано !

Снимах ги вчера и ще ги кача по-късно. Наистина е много готина идеята ( потретвам го). Можем да си спретнем и Великденско картичкоразменяване   Grinning ?

Снощи беше супер - то на говорилните светлина не им трябва.  Grinning Повечето муцунки ми бяха познати от предишни срещи, но много се радвам, че се запознах наживо с Табу, Галето и Нефер. Както винаги времето не ни стигна, ама нека сме благодарни и на малкото, което получаваме, че организацията с деца и бебета е сложна. Въпреки, че една от темите беше да си оплюем мъжовете и бабите (с най-добри чувства де  Mr. Green), аз лично съм доста благодарна на моите, че ги има, пък дори и с кусурите им. Тооо не може всички да са безгрешни .... като мен например. Mr. Green Twisted Evil Flutter Бебоците бяха супер послушни, дори и на тъмно. Чакаме снимките. Джули, мерси за организацията, ако не беше ни сритала по дупетата да се спретнем за среща със сигурност щеше за отече за догодина.

Аз май пак нещо ще се разболявам .... Confused, не ми е особено комфортно тази сутрин До скоро !

# 573
  • Sofia
Благодаря ви много за отговорите! Някак си споделен проблем е наполовина решен. Като разбрах че не сме само ние и някак си ми олекна, че е нормално...
Съжалявам, че не можах да се включа в срещата, но бях на друг купон и нямаше как..
За говорилнята изобщо не се съмнявам  Laughing Чакам снимки  Hug

# 574
Eй, добре сте си изкарали, гадини такива!!!  smile3515   love001 Изтървах и романтика и всичко... Ама какво да се прави - детето е на първо място. То милото снощи имаше 38.6 Т ...  Sad И беше една кисела, кисела вечерта. Но аз продължавам да се чудя от какво е тази Т, при положение, че няма никакви други симптоми...  newsm78  Presi N, как се смях ако знаеш снощи - нали си писала, че Т може да е от зъби, особено "ако е ниска" - и аз си помислих, че говориш за Елия, че тя е ниска.... Докато зацепя каква е връзката с ниския ръст на детето и Т от зъби...  Joy
Гледах снимките, но някои мацки не ги познах. Надпишете кой кой е! А marini ще я фрасна с нещо за "дебелия й задник"!!! Толкова добре изглеждаш! Абе изобщо всички сте толкова готини и засмени!!!  Heart Eyes
Мойто мъж днес ме изненада - по целия хладилник беше залепил бележчици с разни мили слова... Чак ми се насълзиха очите...   loveuuu
Жорко вчера имаха тържество в градината, с дядо Коледа, естествено. И милия - дали му последен подаръка, а той през цялото време се чудел дали все пак ще получи... Това е "благодарение" на мен - все му казвам да слуша, че дядо Коледа може и да не му донесе подарък и то горкото се притеснило, че не е слушало достатъчно...
Хайде стига толкова от мен! Целувки на всички!

# 575
  • В сърцето на един мъж
Ехе момичета - вие сте стояли доста май. Аз щях да успея чак към 6.30 - 7.00 да дойда и реших, че ще сте си тръгнали.  Cry Имах малък инцидент. Наистина всички сте много готини! Биби, Джули  smile3521
Аз нямам още картичка, притеснявам се и с моя подарък какво се е получило, дано не се е счупил, макар че пощальонката го подплати с някакви каталози.
Леле ама тризначките как са се зачели в тези картички - много са сладки Heart Eyes

ЕЛИЯ, МИЛА и всички останали - бързо бързо да оздравявате  Hug Добре, че успяваш да даваш водичка. Дано мине по-бързо Praynig
ВЕРЧЕТО е спретнала уникални сладки Heart Eyes
Леле утре не ми се мисли какво ще настане у нас с това готвене. МАМО ДОБРЕ, ЧЕ ТЕ ИМА newsm51 и после с това ядане малии ......

Иначе ние сме добре - пупупу, постоянно си повтаря мама мама мама и като ме види само протяга ръчички Heart Eyes пие 210 мл АМ
За Коледа ще сме си вкъщи после ще сме на Банско, ама се чудя много малкия дали да го взимаме. Ще има още едно бебе ама .... newsm78 какво ще ме посъветвате

P.S Другата седмица ще кумуваме, чудя се миялна машина или микровълнова фурна за подарък, или някакви други идеи ако имате. Те са семейство отдавна, сега ще имат бебенце и се решиха, тоест имат си повечето неща, които се купуват за сватба

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 10:47 от didi666

# 576
  • Варна
Мойто мъж днес ме изненада - по целия хладилник беше залепил бележчици с разни мили слова... Чак ми се насълзиха очите...   loveuuu
Направо ти завидях  Crossing Arms  Joy

Mili_vanili, ще чакам да се обадиш!  Naughty И на теб ти завидях за вечерта с половинката.  Crossing Arms Ние си направихме само една такава вечер само двамцата, но трябваше да е след 21 ч. като приспахме малкия, а на мен вече много ми се спеше и после с това ставане по 3-4 пъти на нощ.  ooooh! Ама, ще дойде и наш'то време.  Naughty

Отивам да гледам снимки от срещата.  Grinning

# 577
Здравейте, имам една голяма молба!!
Има ли мами които имат път към Цар Симеон 85? Има някакви магазини за балони и парти аксесоари.И искам  да помоля за една услуга.
Ако някой минава от там- моляда ми пише на лични Hug Hug

# 578
Здравейте, мами. Наближават едни от най-хубавите и вълнуващи семейни празници. С Алекс ви пожелаваме святата коледна нощ да ви донесе повече здраве, късмет и много любов на вас и вашите семейства. А на мъничките ви слънчица - една вълшебна приказка.

Целувки от мама Герка и Алекс

# 579
  • София
Ох, много неприятно това със сополите! Като че ли температурата не им е толкова гадна на малките, колкото запушения нос. И така жално-жално гледат милите... Дано бързо да минава и заминава и това чудо и да сте пушка за празниците!  Heart Eyes

didi666 много се надявах да се запознаем лично! Жалко, че не успя да дойдеш  Sad

bibi дръж се мацко! Хайде сега - на един нищо и никакъв вирус ли ще се даваш?!?!  Crossing Arms

Аз започвам да се притеснявам вече сериозно за моя подарък!  Пуснат е преди седмица, а цветето ми не се е похвалило, че го получило още.  Thinking  Да пътува далеко разбирам, ама пусто не е така! Много неприятно ако са го загубили!  Crossing Arms Тайно се надявам да стои в пощата и да си чака да го вземат!

zar4e евала на мъжа! Аз забравих вече какво е това романтика  Tired Дано се върне някой ден  Wink 

# 580
  • София
Здрасти! Grinning

Срещата беше страхотна! Laughing Много готини мами видяхме с Дани! Аз бях от късметлиите, тъй като яко закъснях, вече имаше ток, не успях да се наслядя на романтиката на свещи. Съжалявам , че не успях да се запозная с мамите, които са си тръгнали по-рано и които не успяха да дойдат. А и наистина времето не стига да се видиш и да поговориш по-дълго с всички, следващия път повече, надявам се. djulyy70, браво за организацията! Hug

И аз се тревожа за моя подарък и картичка дали са пристигнали, цветенцето ми нищо не казва...Дано си го получат и всичко да е наред! Peace

Ние се върнахме от дълга разходка и сега спят и двете съкровища. Малко ще си почина.

Хубав ден на всички! Grinning

# 581
  • В сърцето на един мъж
ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЕДНА НЕЗАБРАВИМА И ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА!!!! НА МАЛКИТЕ ПОЖЕЛАВАМ ДА СА НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВИ, ДА ПОЛУЧАТ МНОГО ХУБАВИ ПОДАРЪЦИ И МНОГО, МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!!!

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ МОМИЧЕТА

wave този път така бях организирала всичко, за да дойда ама ей го на, нищо другия път  Wink
Ивета  Hug

# 582
Получих си картичката  Laughing
Благодаря kaat за хубавото пожелание. Играчката Ради веднага я загриза и моментално беше порядъчно олигавена. Laughing Много му хареса на детето.

# 583
  bouquet
срещата беше суупер, djulyy70  Hug браво за организацията.... ще чакам след Нова година Елчето да ни организира една срещичка в нейния клуб.

На мен едната ми картичка с подаръче ми се загуби и пратих втори път.... слава богу втория път моето цветенце я получи.

Весело изкарване на Коледните празници и нека Коледния дух донесе в домовете ни много топлина, здраве, любов и хармония.  santa2  madnoel cheers

# 584
  • гр.София
ИМАМ СИ КОЛЕДЕН ПОДЪРЪК!!! newsm68 newsm44 newsm68

wave ,НА ТЕБ И  МАЛКИЯ СТЕФАН  ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ПРИЯТНАТА ИЗНЕНАДА И ТРОГАТЕЛНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!!

ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА КОЛЕДА НА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!! santa2

Мила много се кефи на книжката въпреки че не е в много добро ностроение.

Аз наистина имам проблем с получаване на известия,но когато знам че трябва да чакам пратка ходя и ги тормозя в пощата.Днес жената полудя с мен smile3511.Каза че не може да търси така само по име на получател,аз и казах че няма да си тръгна докато не провери.
Смешното беше че тя ме пита какво е,от къде е и кога е пуснато при което аз и казах че незнам.Все пак я пощадих като я помолих да провери първо пакетите и после писмата.
Пожелах весели празници на женицата и си тръгнах радостна и ужасно любопитна от кой е и какво има в пакетчето.

Ще кача снимки с подаръчетата във ФБ и в албумчето. smile3509

Радвам се че сте изкарали добре на срещата.Много ми беше мъчнООО че не можах да дойда. newsm45

Мила ушким е по-добре поне не е толкова кисела. smile3560

Общи условия

Активация на акаунт