Отговори
# 585
  • гр.София
ЗАБРАВИХ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВЯРА ЗА ЧУДЕСНАТА ИДЕЯ! Hug

# 586
Ох никакво време нямам.
Набързо понеже ме питахте да не ви държа без отговор.То време не остана но ето ви сладки дето съм пробвала.Много, много вкусни са.
Тези Меденки не са твърди като другите може веднага да се ядат.Ето ги от една Коледа как съм ги украсявала
http://buny.snimka.bg/cooking/kulinaren-ii.320818.9525777
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239098
Ванилени кравайчета на Наталина - безумно вкусни, стават за директна консумация
http://ilrai.blogspot.com/2008/12/150-70-70-80-150-1-2-150-200-2-3.html
Сладки трюфел
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,798.msg11056.html
Да ви пожелая Весели празници ако не мога да влезна пак Hug Hug Hug
Вълшебна коледа на вас и малките беболинчовци-първата Коледа на нашите малки слънчица Hug

# 587
lunhua, Хъни, балгодаря ви за рецептите, аз току що преспах чудовището и ще се насоча към кухнята, за да си помогна за утре.
Желая на всички ви весели празници, а за тези от нас, които за първи път ще празнуват с малките човечета желая най-вълшебните моменти край коледнота елха!
И разбира се спокойна нощ!

# 588
Чак сега успях да се добера до компютъра Laughing
Влизам специално да Благодаря на Джули за страхотната среща...всичко беше супер HugСъжалявам, че нямаше как да остана за повече Embarassed
Ще чакаме още снимки...доста снимахте!
Ами това е засега....аз утре ще си напиша пожеланията за празниците!
Спокойна нощ Hug

# 589
Момичета получих известие днес .Утре ще си го взема от пощата  Peace Laughing Mr. Green

# 590
Ванилени кравайчета на Наталина - безумно вкусни, стават за директна консумация
http://ilrai.blogspot.com/2008/12/150-70-70-80-150-1-2-150-200-2-3.html
Да дам още един глас за тези сладки. Правя ги през два дни у нас  Crazy и се чудя дали да не отида ей сега да си приготвя тестото за утре, че пак свършиха...
Ех, много ми се идваше, но от 2-3 дни всичко ми върви наопаки :/ Не знам защо...
Лека вечер на всички!

# 591
Отидох днес до пощата, ама нищо не взех  Tired   Въпроса е, че дадох адреса, който е при майка ми. И тя ми се обади, че съм получила известие за малък пакет. И ми каза да отида само с личната карта, че няма нужда да отивам до тях, за да си взема бележката. Така и направих. И леличката как ме нахокааа... ' ние за кво ги пишеме тия бележки, да не забравиме буквите ли??? Ама крещииии. И аз и казах какво е пишело на пакета и тя търси, търси - вика нищо не намирам. А ако е само писмо, абсурд да го търся без бележка сред десетките пликове. И ме отпрати по живо по здраво. Така че, ще отида в първия работен ден. Да се извиня на който ме е избрал за забавянето.... А ще пукна от любопитство пт кой чакам.

# 592
Поздравления за хубавата среща ,момичета!
Отивам да гледам снимки след малко.
Ние с Петьо сме добре,няма с какво да се похвалим,слуша детето....толкова е добричък ,че понякога се чудя дали го заслужавам Cry
Първата Коледа чакам с нетърпение,дано всичко да мине наред и да е незабравима.
Сутринта стана нещо ужасно и вече не знам дали е добра идея да спим с Петьо на спалнята.Без да искам го бутнах ConfusedИ падна.Е,нищо му нямаше.Той не се стресна много ,аз повече....но се почувствах най-смотаният човек CryКак може да съм такава ooooh!
Уфф,важното е ,че нищо му няма.

# 593
  • София
Деееениииии  Hug  
Много си мила! Радвам се, че и моята изненадка стигна до вас. Те нашите съкровища май са още малки за тези книжки, но поне са доста шарени и се заглеждат. А и нали трябва да им разказваме за дядо Коледа, за да може след някоя и друга година да ни рекетират нежно  Wink  

Ще вземете и мен да ме изкушите с тези сладки! На мен не ми се отдава много, много тази част от домакинстването, но с такива референции...  Thinking  Дано се получат!  Peace

Весели празници и от мен милички! Дано дядо Коледа донесе желаните подаръци на малки и големи, а любовта, хармонията и топлината никога да не напускат дома ви!  Heart Eyes

EliMeli хайде обръщай го този късмет! Може би някой иска да ти каже, че е време да се отпуснеш и да празнуваш  Wink Давай по-лежерно и всичко ще се нареди  Hug

данчето с трабантчето не се притеснявай мила. Няма дете, което да не е падало от спалнята!  Simple Smile Предполагам си преуморена и затова се е случило така. И изобщо да не ти минават такива мисли през главата!  Naughty Ти си най-добрата и милата мама за Петьо и аз съм сигурна, че той много, много те обича! А е толкова добър именно защото го оценява! Кой води войни с близки и роднини за благото на детенце, а? Само като се сетя колко битки си спечелила в името на малкия... Голямо  Hug от нас със Стефан!

# 594
Здравейте ,моми4ета Simple Smile)
и аз минавам на бързо,4е нямам много време днес Simple SmileДосега правих и аз едни меденки,не можах да ги украся перфектно   Crazy,но мисля 4е станаха вкусни  Hug А хъни -Бъни,твоите са страхотно украсени !!! Hug Hug Hug
Преди много сладкиши майсторях ,но напоследък хи4 не ме бива  Crazy
Идеята на Вяраа,дааа,беше страхотна ,трябва пак да повторим Wink
разбрах 4е сте изкарали страхотно в4ера на срещата ,мн се радвам  Hug
Искам да пожелая на вси4ки ви весело посрещане на Бъдни ве4ер и Коледа  Hug Това ще са по-специални празници за нашите сладур4ета!
аз ще гледам да ''ви видя '' и утре ,но ще имам доста работа ,ще имаме гости утре и ще приготвям постни гозби Winkтака съм решила тази година да спазя за Бъдни ве4ер постни ястия да правя Simple Smile
това е засега ,моми4ета,много целувки и доскоро пак Simple Smile

# 595
влизам да ви пожелая весело посрещане на Коледа с малките сладки беборковци и наистина по-лежерно........
и мен ме тръшна най-накрая този грип с Т и разтройство-всички го изкараха от нашите миналата седмица Mr. Green Mr. Green Mr. Green..................май е време да си седна на дътоооооооооооооооооо smile3521 smile3521 smile3521

# 596
и за капак като никога не можем да заспим..................добе че съм стара пушка иииииииииии................абе зор.............

надявам се Дядо Коледа да е по-благосклонен към мен smile3516 smile3516

# 597
  • София
Ей, най-сетне и аз да седна пред компа!

Снощи се пробвах да кача снимките от срещата в албумчето, но нетът беше скапан и накрая всичко приключи с shut down.
Сега погледнах, че снощи все пак съм успяла да кача снимките, които исках - така, че може да ги видите вече в албума.
За съжаление фотосите са твърде далеч от добрата фотография, но първо аз нямам такива заложби, второ - снощи в тъмното
"стрелях" слепешката и на посоки  Mr. Green
Иначе ние си изкарахме както винаги супер, този път в особена предколедна атмосфера на свещи  Grinning

djulyy70, благодаря ти за добрата организация, ентусиазма и старнието, които влагаш в тези срещи. Страхотна си, въпреки саботажа на ЧЕЗ този път!

Пожелавам на всички ви весело изкарване на идващите Коледни празници, с много добро настроение в домашен уют с любимите хора. И бебчовци, и вие да сте най-вече здрави и да имате много поводи за усмивки! Болните бързо да оздравяват, за да се насладят както подобава на празниците.

И при нас се мота някакъв вирус, ама де да видим  #2gunfire
Иначе аз приключих с навиването на сармичките, изпекох тиквеника и сварих ошава и мисля, че заслужавам добра почивка и по-дълъг сън.... дано и Али е на същото мнение   Praynig

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 01:49 от froh

# 598
  • Düsseldorf
Да изкажем и ние с Йоан специални благодарности на poliville и малкия Денис за хубавата изненадка точно в навечерието на Бъдни вечер!!! Много ми стана мило, пък тя съдбата си знае работата - точно тя се падна да ни изпраща, а мъжът ми е от Сливен. Така че, може и да се запознаем скоро Simple Smile Аз бих се радвала! Още веднъж БЛАГОДАРИМ за картичката и кончето-вихрогонче!!!

И на всички ви да пожелая много топли семейни празници, весело посрещане на Бъдни вечер и Коледа с много радости и семеен уют!!! santa2

# 599
 Hug Hug HugСаше много се радвам че ви е харесало кончето- вихругонче, нещо по различно за елхата, така всяка година ще си мислете за нас по коледа ... Весело изкарване на всички празници и нека си пожелаем повече усмивки  Hands Clap newsm03

П.С Твоите патета носят две много специални за мен имена, Йоан се казва племенника ми а Свилен мъжа ми Simple Smile Да са ти живи и здрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт