Съжалявам, че нямаше как да остана за повече
и се чудя дали да не отида ей сега да си приготвя тестото за утре, че пак свършиха...
Въпроса е, че дадох адреса, който е при майка ми. И тя ми се обади, че съм получила известие за малък пакет. И ми каза да отида само с личната карта, че няма нужда да отивам до тях, за да си взема бележката. Така и направих. И леличката как ме нахокааа... ' ние за кво ги пишеме тия бележки, да не забравиме буквите ли??? Ама крещииии. И аз и казах какво е пишело на пакета и тя търси, търси - вика нищо не намирам. А ако е само писмо, абсурд да го търся без бележка сред десетките пликове. И ме отпрати по живо по здраво. Така че, ще отида в първия работен ден. Да се извиня на който ме е избрал за забавянето.... А ще пукна от любопитство пт кой чакам. 
Как може да съм такава 
Дано се получат!
Давай по-лежерно и всичко ще се нареди
Предполагам си преуморена и затова се е случило така. И изобщо да не ти минават такива мисли през главата!
Ти си най-добрата и милата мама за Петьо и аз съм сигурна, че той много, много те обича! А е толкова добър именно защото го оценява! Кой води войни с близки и роднини за благото на детенце, а? Само като се сетя колко битки си спечелила в името на малкия... Голямо
от нас със Стефан!
)
Досега правих и аз едни меденки,не можах да ги украся перфектно
,но мисля 4е станаха вкусни
А хъни -Бъни,твоите са страхотно украсени !!!

Това ще са по-специални празници за нашите сладур4ета!
така съм решила тази година да спазя за Бъдни ве4ер постни ястия да правя 

Аз бих се радвала! Още веднъж БЛАГОДАРИМ за картичката и кончето-вихрогонче!!!
Саше много се радвам че ви е харесало кончето- вихругонче, нещо по различно за елхата, така всяка година ще си мислете за нас по коледа ... Весело изкарване на всички празници и нека си пожелаем повече усмивки

Да са ти живи и здрави
Препоръчани теми