Отговори
# 600
Здравейте банда wavey

Топли семейни празници ви пожелаваме и ние. Обичайте се, уважавайте се, имайте си доверие за да растат децата ни щастливи и усмихнати като нас! Весела Коледа!!!

Нямам време да пиша повече. Тръгваме за Франкфурт да посрещнем мама (ако успэ да литне самолета и от София). Много се надяваме да престигне, та и ние най накрая да се наспим с моя мъж Mr. Green.

# 601
И от нас с Елия ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!! Пожелаваме ви мир, любов и хармония в  семействата ви! И най-вече здраве!!!
Аз получих най-хубавия си подарък - Елийка оздравя! Вече няма температура! Какъв по-хубав подарък! Simple Smile

# 602
Весела Коледа милички  Hug
Желая ви една назабравима и много топла Коледа, с много усмивки и сбъднати мечти   bouquet

# 603
ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички!!! Нека се научим от нашите дечица да сме по-весели и усмихнати!!!

# 604
Ой Кая каква е сладка.Мила сладка бонбонка Hug
Нека се научим от нашите дечица да сме по-весели и усмихнати!!!
newsm10
Много точно казано.
Весели празници момичета Hug

# 605
  • София
Пожелавам на всички весело посрещане на Бъдни вечер и Коледа-тези най-хубави семейни празници!
Дядо Дядо Коледа донесе на малките ни съкровища желаните подаръци! Бъдете здрави!
  bouquet

# 606
Весело посрещане на коледните празници и от нас с Ивето !!!!!
Пожелавам ви най-незабравимата коледа !!! А на малките ни сладурчета най-вълшебната коледа!!!

bouquet Hug

# 607
Весело изкарване на най-хубавият семеен празник Бъдни вечер!

Аз съм готова с питката и останалите постни манджи , ама след малко слагам и пържолите във фурната  Crazy  
Малко ми е тъжно на мен ,че мама я няма тази година (в чужбина е , баща ми и той)  досега на този ден винаги сме се събирали заедно ,а тази година ...  Tired   Ама пък за пръв път подготвям аз трапезата и ще сме си само ние  Heart Eyes  , ей голямо готвене цял ден в кухнята  ooooh!

# 608
Злате и аз днес цял ден съм в куФнята,но все още не съм правила питка Laughing
Петьо спи и аз стоя и го пазя Joy Joy JoyНадявам се за час да се справя с питката  и искрено се надявам паричката да се падне на детенцето ми Blush
Днес беше хубав ден,усмихвахме се ,забавлявахме се ,снимахме се с дядо Коледа Grinning
Колко е простичко ....една усмивка осмисля всичко,едно дете преобразява всички...
Хубави празници ви желая!
Аз си пожелавам само едно - здраве!
Ааааа и на Петето зъбите да излизат вече ,че ще ме умори Laughing

# 609
ВЕСЕЛА И ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ТОПЛИНА И ЛЮБОВ КОЛЕДА и от нас с Малена!  Hug Hug Hug

# 610
  • гр.София
НА ВСИЧКИ ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПЪРВАТА КОЛЕДА С МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА!

# 611
Здравейте мами и бебчовци,

Ние днес пристигнахме и се настанихме в Поморие. Цял ден се занимавам с разопаковане и подреждане на багажи, гладене и т.н.

Сега набързо ви изчетох, гледам пак се пробват някои от вас да боледуват.....няма да се разберем така. Стискам палци да се оправяте в най скоро време и дай боже новата година по малко да боледуват всички.

Сега искаме с Дони да ви пожелаем:

Желаем ви да посрещнете тези светли и красиви празници с най-любимите ви хора, заобиколени от истински приятели...в топла атмосфера, изпълнена с веселие, радост и безкрайна любов!

# 612
  • последна надежда
Весела Коледа на всички   Hug

Марк е болен. Това не му пречи да е щур за трима  Crazy. Паричката се падна на баткото.

Днес капнах. Чистене, готвене, киснене в център Лора с Марк, последният е много кисел... насочвам се към леглото  newsm46

# 613
# 614
  • гр.София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО,МОМИЧЕТА.ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ОТ НАС С МИЛА!

Общи условия

Активация на акаунт