Отговори
# 615
 Мечтайте, защото по Коледа всички мечти се сбъдват и се оглеждайте за своето коледно чудо, защото стават чудеса.

Паричката се падна на моя милост, също и щастието.

# 616
Весела Коледа!

Пожелавам ви много здраве,любов,пари и много сбъднати мечти!
Щастливи деца,които да ви радват всеки ден!

Весел и незабравим празник!
[/color]

# 617
Честита Коледа от нас на всички!

Нека Коледата ви да бъде незабравима,
а годината - неповторима!
Да сте здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!

# 618
  • Бургас
Честито Рождество Христово!
В тази коледна нощ, изпълнена с много топлина и приятни емоции ви пожелавам:
 любов, за да изпълва сърцата ви,
приятели, за да имате на кого да се доверите,
здраве, за да може да бъдете истински щастливи!
Весели празници на всички!

Честито и на всички именици и именички, бъдете здрави и с гордост да си носите името!

# 619
От сърце ви желая да се сбъднат всички пожелания, които чуете днес! От мен - БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!
Нашите последни три дни са от най-неприятните - хремата на Теа е с невиждани за мен размери и няма никакво намерение да й минава. Нощният сън е мираж за всички ни, горкичката вече има торбички под очите от недоспиване и заприлича на майка си, най-после! Мъжът ми се зарази и той, а баткото е решил, че ще е лошия Сашко тези дни и въобще и изобщо...изтощение. Все пак успях да направя за първи път в живота си сърми и даже се получиха вкусни. Но кулинарните ми изстъпления бяха дотук. Така ми се искаше и някакви меденки да спретна, но ще е за Нова Година.
Довечера сме при свекитата, та поне манджи няма да мисля!
Желая ви прекрасен ден и ако има именици - да са живи и здрави и да получат двойно повече подаръци
!

# 620
Честита Коледа, момичета!! Пожелавам ви най-вече здраве, любов, разбирателство и послушни бебета!
Днес сме ба гости с цялата рода, после вечерта на друго гости... Кеффф  И да се похваля, че майка ми ще е с нас на Нова Година, което означава, че като отминат гърмежите и Габчи заспи- газ към Каминооооо. Утре пък теглиме към Варна. Пупу - дано само е здрава малката.
Весели празници! Целувки на всички!

# 621
Весела Коледа на всички сладурани и да нацелувате и нагушкате и малките слънчица от нас с Ема Hug Hug Hug  madnoel  madnoel  madnoel

аз продължавам да съм дежурна по WC smile3516 smile3516 smile3516..................милото ми ме лекува с някакви бабешки илачи/до сега нищо не бях пила-нали кърмя/..........за сега няма ефект
   малката,сладка Ема си играе newsm07 и чакаме довечера всички дечица плюс гаджета family6 family6 .............снощи бяхме със свеки и баба/майка и/........бабето е голяма сладурка .............пак ни сложи в малкия си джоб..........обърна три чашки греяна ракийка  Drunkи ни разказва интересни историики.................мама/свеки се беше развихрила кулинарно,а аз се наслъждавах на момента Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 622
Нека да съумеем да запазим магията на Коледната и Новогодишната нощ през цялата година,за да бъдем по-добри,да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден-една усмивка,едно добро дело,един топъл жест!
Бъдете живи и здрави и истински щастливи!!!

Марти,Надя и Николай Иванови

# 623

Нека в тихата и свята Коледна нощ
радостта и щастието бъдат с Вас!
Честито Рождество Христово!

Честито на всички именници и тъй като и моето малко момче Радостин е именник на този светъл празник да ви почерпим

# 624
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!!!  ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!!!!!

# 625
  • София
Минавам набързо да Ви почерпя с моите меденки и да Ви пожелая Весела Коледа, много топлина и уют в семействата, здраве и късмет, усмивки и светлина!!!

marini - дано скоро оздравеете  Hug
djulyy70 - нямаш ли сироп от дренки, на нас ни помогна  Mr. Green
Denni - честито на именяка ти  dazzler1
Качих и моите снимки от срещата

# 626
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ НАШИ ПОРАСНАЛИ ВЕЧЕ БЕБЧЕТА И НА ВАС,МИЛИ ,МАМЧЕТА! Hug
И аз от сърце ви желая много здраве,радост в домовете ,безгранично щастие и широки детски усмивки!Нека магията на коледната нощ превърне всеки един ден от Новата Година във вълшебна приказка!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!!
Днес и нашата буболинка прави 11 месеца и искам да ви почерпя за нейно здраве! Hug

целувки на вси4ки!и на болни4ките -да оздрвяват по-бързо! марини,дано се оправи бързо малката прекрасна Теа!:hug: Heart Eyes

# 627
  • В сърцето на един мъж
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!!!! ПОЖЕЛАВАМЕ ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!!!!
ЗА МЕН ТОВА Е ЕДНА ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА, С НАЙ-БЛИЗКИТЕ, С МАЛКИЯ, С ПОСТОЯННОТО ПОВТАРЯНЕ НА МАМА МАМА МААМА, С НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ПОДАРЪЦИ........ smile3521 newsm51А ИДНИТЕ ДНИ НИ ПРЕДСТОЯТ ОЩЕ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!!!
МАРИНИ, ИВЕТА - ДАНО БЪРЗО БЪРЗО СЕ ОПРАВЯТ МАЛКИТЕ Hug
ДЖУЛИ 70 ВЗЕМИ СИ ПРОБИОТИК ЛУМАН ДОФИЛУС, ЗА СТОМАШНИ ПРОБЛЕМИ Е И МОЖЕ СЪС СИГУРНОСТ ДА СЕ ПИЕ ПО ВРЕМЕ НА КЪРМЕНЕ!!!!

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ newsm51

# 628
  • Sofia
Весела Коледа и от нас!
Желая на всички много, много здрави дечица и "послушни" майки!

marini лоша работа това с боледуването. То напоследък тази сладурана бая закъса с нослето. От все сърце ти желая бързо, бързо да се оправи и с това да се свършат болестите.
djulyy70 и на теб желая бързо оздравяване.
Denni честит именник. Много да те радва и да те направи най-гордата майка на света, един ден!
anni2002 честита месечинка и на "голямото" момиче. Да е все така хубава и да те радва.
Ивета и на теб желая много сили, и Марк бързо да се справи с болестта.
Пък нали казват, че по Коледа ставали чудеса!
Вяра, благодаря ти за картичката. Много е красива, а кой я направи?

# 629
Весела Коледа на всички ви!   bouquet
Влязох само да видя дали Сесил е получила пратката и се радвам, че е така.  Hug
Ще ви изчета после, ако имам възможност или по-сигурно утре, че ще пробвам да се наспя. Ники изкара 6-ти зъб, ура, ура! Кой има най-много зъби? Simple Smile
Изкарахме приказна Бъдни вечер с моето семейство и днес дойдохме в Бургас. Няма да има време за среща, защото сме много за кратко, макар че ми иска да видя бургаските мами и дечица, но сигурно и те са заети с празниците и близките си. Възхитена съм колко красиво са украсили тук центъра! Уникално е!
Поздрави и приятни сънища! Hug

Общи условия

Активация на акаунт