Отговори
# 645
  • София
Честито Рождество Христово!
Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани! Дано мирът и разбирателството да не напускат дома ви, а весела детска глъч оглася дните ви!

Nefer и Alex Shu честити рожденички! Прекрасно детство, изпълнено с безброй приключения им пожелавам от все сърце! Много да ви слушат и да бъдат пример на малките сладури!

# 646
  • последна надежда
Весела Коледа!
Честит празник на alex shu и nefer!

Марк, продължава да е с хрема и кашлица. Температура няма. Пълзи и прави геройски бели.
Сега е почти изцяло на кърма. Кашата и пюрето ги отказва след 4-5 лъжички. Има 4 зъба и добре отхапва и дъвче с тях.

# 647
Да са живи и здрави Дари на Нефер и Свиленка на Алекс_шу! Много здраве и късмет им пожелавам!
Пратете насам по една положителна мисъл, че съм с болки в гърлото, температура и главоболие. Sad Дано не заразя децата и да се оздравея бързо, че да мога да се грижа за тях. Ники е мега ревлив тази вечер, та предполагам какво ме очаква през нощта.
Поздрави и целувки!

# 648
ДАРИ И СВИЛЕНА ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Heart Eyes Теа е все още сополива, но с една идея по-малко! Вярвам, че като дойде седмия ден на хремата, ще спрат, но дано да съм в състояние да го видя...спи ми се като на мечок!
tini-mini, дано да се оправиш бързо и нощта да не е толкова ужасна, колкото очакваш! Hug
Отлитам...

# 649
Мерси, Марини!  Hug Дано и Теа се отърве от сополите!  Peace
Еййййй, супер е била срещата, всички сте страхотни!  Peace

# 650

Честит рожден ден на патерици на Дари на Нефер и Свиленка на Алекс_шу, да са много здрави, послушни и щастливи.

Марини, iveeeta    Hug, бързо оздравяване на Теа и Марк и никакви болести през Новата година. bouquet

tini-mini Hug и на теб мила бързо оздравяване...

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 08:44 от Galeto.

# 651
Честит имен ден на всички малки и големи ,но най -вече на :
Стефани на milena_66
Венци на didi666
Стефан на wave

# 652
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, СТЕФАНИ, ВЕНЦИ И СТЕФАН! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И БЪДЕТЕ ОБГРАДЕНИ С ВЕНЕЦ ОТ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

# 653
  • София
Добрютро, аз и този път оживях, ама бях доста болна по празниците. Добре, че на заразих никой от домашните.

Честита Коледа - да сте здрави, обичливи и щастливи ! Нека отворим сърцата си за доброто и в, и около нас !

Честит Стефанов ден !

Да са живи и здрави всички именници и от двата празника, както и двете пораснали рожденички ! Нека ви върви по вода и да се сбъднат мечтите ви !

връщам се да  ви чета  Crazy

# 654
Честит Стефанов ден, на всички именници... много здраве и положителни емоции. Специални поздрави на малките ни именници- СТЕФАНИ, ВЕНЦИ И СТЕФАН.  bouquet

# 655
Честит имен ден на всички празнуващи на този светъл празник: Стоян, Стоянка, Станка, Стефан, Стефка, Стефания, Станимир, Венцияслав, Цонка, Запрян! Специален поздрав за кмета на Каварна Цонко Цонев Joy Днес празнува моя мъж Станимир, баща му Стоян, неговата жена Станка и на Марк кръсницата - Цонка  Shocked Crazy За нас си е направо Национален празник  Joy Joy
Всички болнички дечица и мамета да оздравяват!!!  Hug Hug

# 656
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТ СТЕФАНОВ ДЕН!!!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЧАРОВНИТЕ СТЕФАНИ И СТЕФАН!!!!!!! ТАНЧЕ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС!!!!! smile3525

Днес празнува и моят Венцислав!!! Благодаря ви за поздравите!!! Почерпки не мога да слагам, но видим ли се - ще се реванширам!!!!

# 657

привет и от нас Честита Коледа-бъде живи и здрави,вечно усмихнати и обичани,да се зареждаме с усмивки и добро настроение от детските очички
Днес да почерпя за моята малка Стефани-БЛАГОДАРЯ за пожеланията,нека са живи и здрави и дълги години да си чуват името и СТЕФАН на wave и ВЕНЦИСЛАВ на didi666
Честито и на всички които са имали поводи-месечинки,рожденници именници.

# 658
Моля ви, кажете няколко марки колички с големи колела. Без значение с три или четири. Нашата съвсем сдава багажа.

Честит имен ден на вички празнуващи мами и техните бебета!

# 659
Честит Коледа на всички,честит имен ден на Стефчо и на Венци Hug
Мили Ванили,с големи гуми са всички модели почти на X lander Naughty
Хораааа,да се оплача,Петьо не спира да мрънка ,не издържам вече.Не иска гушнат,не иска да ходи,не иска да яде....какво иска не знам TiredНе спи нито през дденя,нито през нощта,направо не знам какво да го правя вече Tired

Общи условия

Активация на акаунт