Отговори
# 660
Нашата количка е триколка на CAM с големи гуми,модела е Cortina X 3 Evolusion.

# 661
Честита Коледа на всички сладки мамчета и милички съкровища!
Нека сме здрави и усмихнати всички! Много целувки от мен и Коко!

# 662
  • София
Мерси мили мами за пожеланията! И вие да сте живи и здрави! Hug  bouquet

Партито беше страховито, но няма да правим основен ремонт на дома-гостенчетата бяха достатъчно послушни и зверски шумни, но пък каката беше във възторг от всичко. Party Crazy
Тази година за пръв път празнувахме рожденния и ден у нас, досега все бяхме по парти клубове, ама нали са вече големи, бебешко им било в клубче и вече по домовете се правят купоните. Wink По едно време изкачаха деца и от гардеробите, добре е за хора които обичат силни усещания. Rolling Eyes А ние с родителите също добре си изкарахме. Peace

Обаче дребния отново е с хрема, имам чувството, че тая хрема край няма, ужасно е. Слава Богу, през нощта спи, обаче докато заспи е голям зор. Но пък много се забавляваше на дечицата и пукането на балоните... Joy
Честит Стефанов ден !Честито на именниците!Да им е живо и здраво името!  bouquet

Много моля, всички болни мами и бебета веднага да оздравяват, че Нова Година идва бива ли....Ама, ха....Няма да се давате. Naughty

Хубав, снежен, бял ден момичета! Grinning

# 663
Здравейте момичета, пожелания и от мен за весели празници!
Честито на всички именници и рожденници, особенно на най- малките! Пожелавам им мама много да ги слуша  Wink
Дано всички бебчета да посрещнат здрави новата година... и техните майки също Simple Smile

milli_vanilli моята е на ABC design (mamba) и уж я търсих с големи гуми, но сега фаворит май са ми количките на mutsy.

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 22:49 от МIMET0

# 664
  • София
Привет и от нас със Стефан!  Grinning
Благодаря за страхотните пожелания на всички! Да ви се връща "тъпкано"!  Hug

Честит празник и на Стефани и Венци! Да са здрави и усмихнати деца, пълни с енергия!

Да почерпя и аз за здравето на моите именници - малкото ми момче и голямото ми момче (моят татко). Да са ми живи и здрави дълги, дълги години!  Simple Smile

Бързо оздравяване на болните!

# 665
Весели празници на всички!!!

Честит имен ден на Стефан, Стефани и Венци! Да са ного здрави милите слънчица и да огряват домовете ви!!!
[/color]
Честит имен ден и на всички празнуващи!  bouquet
И аз тези дни не намирам време да вляза, че съм се отдала на софри и гости.
Milli vanilli И нашата количка е триколка на АBC design  модел 3tec и за сега не е трепнала, но с летния кош я ползвам от около месец и половина и не мога да кажа.

# 666
Mili Vanilli, моята количка е на Chicco триколката Trio s, обаче на вас не ви трябва нито бебешкия кош, нито столчето за кола. Повечето са такива - комбинирани. Бих препоръчала http://store.philandteds.com/phil-and-teds-classic-stroller.pro (количката на Мадона Laughing)

# 667
  • Варна
По случай Коледа да ви пожелая на всички да бъдете живи и здрави - вие и близките ви и винаги да сте заедно на такива празници.

Честит имен ден на всички именници и по специално на Стефан и Венци на Wave и Didi666.  Hug

Мили_ванили и аз с две ръце ти препоръчвам X-LANDER - XA. До утре мога да ти говоря за тази количка. Не признава дупки, сняг, супер лесно се управлява и е на много добра цена е според мен. Абе честно до утре мога да говоря за тази количка. А червеният цвят е страхотен на живо, особено за мацки като ГабриЕли.  Hug

# 668
  • София
Честити рожденнички на Алекс и Нефер, Да са Ви сладки и усмихнати госпожичките!  Hug
Честито на именниците днес Стефан/младши и старши  Wink/, Стефани и Венци!!! Да са здрави и щастливи!

Ани - честита месечинка н сладката Ивет  Heart Eyes
Тини, дано бързо оздравееш  Hug
Днес с каката и дребната бяхме два часа навън.  Mr. Green Голям е купон, то не беше пързаляне с шейни, въргаляне в снега, изобщо супер. Утре мислим да повторим, дано не е много студено  Wink

# 669
  • Варна
Честита Коледа и от нас с малко закъснение!
Нека се сбъднат всичките ви мечти!
Ето я и моята сбъдната мечта.

Честито и на всички именици и рожденици.

# 670
  • Бургас
Честито на всички именици и именички!!! Бъдете здравички и много щастливи!!!
Тини-Мини, дано ти се размине разболяването и се оправиш бързо  Praynig
Марини, надявам се, че при вас положението е вече по-добре...  Hug
Мили-Ванили, аз съм много доволна от моята количка. С много огромни гуми (обаче са помпещи и вече веднъж се прибирах със спукана гума ), много маневрена и няма място,което да ми се опре. С 2-степенен амортисьор е и вози много леко. Летния вариант е ето този:

# 671
Влизам да благодаря от сърце на nefer - Деси и бебе Даниел, и цялото семейство !!!!!!!!! Много ни зарадвахте с прекрасна картичка и подаръчета!!!! Мерси, мила, нека здравето и щастието са винаги с вас!!!!!!!!! Много, много целувки на прекрасните ти дечица!!!

Ето и моята сбъдната мечта /за който не ни е видял във Фейсбука  Mr. Green/ :

Целувки!!!!!!!!!

# 672
Честита Коледа мили момичета и сладки малчугани Hug Hug Hug
Да сте живи и здрави, много детски усмивки, щури бели, любов и топлина у дома.
Много празнували много нещо.Не запомних всички Embarassed Embarassed Embarassed
Честито на всички именници малки и големи, Честити рожденници на Нефер и на Алекс.
Ние изкарахме страхотни Бъдни вечер и Коледа.То било хубаво да не готвя беееееееееее newsm44
И ако има някой дето Дядо Коледа го е забравил не бойте се .......................по новините казаха иде Дядо ви Мраз Mr. Green

# 673
Честито на всички празнуващи !!!

Мили Ванили   - за количка съм съгласна със Сесил за модела High trek na Bebeconfort лесно се разглобява,супер маневрена е даже и в снега и най важното за теб разглобява се максимално ,така че ще ти се побере и в багажника  Peace другото ми предложение е model Cobra na ABC Design идентина с Бебеконфорт ,но с по удбен кош http://www.bambino.bg/abc-design-kombinirana-kolichka-cobra-pink … design-p-840.html Триколката на Чико според мен няма да  ти свърши работа ,доста голяма е и не се разглобява така че да се събере в колата ти .   bouquet

# 674
  • София
Влизам и аз да се изкажа "компетентно" за количките...  Blush
milli_vanilli подкрепям с две ръце и два крака *Галя*. X-LANDER-а е невероятна! И аз бях я загледала, но за момента чикото ми се държи перфектно и просто нямам повод за мрънкане  Simple Smile 

Спокойна нощ на всички бонбончета и мами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт