Отговори
# 675
Привет момичета.
Първо да честитим на всички подред:

Да са живи и здрави порасналите каки на alex_shu и nefer.

Честит първи имен ден на Стефани, Стефан и Венци на milena_66, wave и didi666.

Ани честито зъбче на талисманчето.....
....купи ли и вече нещо бяло?

Ние сме добре, малкия сега се сети и започна да пълзи  Confused - точно на Коледа. Сега му е много интересно да го прави, ама не мога да го пускам по пода на апартамента в хотела и съм го „ограничила” да го прави само по леглата и диваните.

marini – много ти се струпа с тази настинка на Толумбичка, най-искрено се надявам да посрещнете Новата Година здрави и наспали се.

За количките – още един глас за X-LANDER XA…...сега в Поморие и на пясъка я пробвах, няма препядствие за тази количка. С широк  и удобен кош, голям багажник......страшна е.

На всички болни мами и бебета желаем да посрещнат Новата Година здрави и отпочинали.

Ако не успеем да влезем тук до края на годината ви пожелаваме - Весело и незабравимо посрещане на Новата Година. Дано тя ви донесе само здраве, щастие,късмет и безброй незабравими мигове с любимите ви хора

# 676
  • Бургас
Аз забравям все да се похваля, че си имаме зъбче и половина  Joy
Ани, честито зъбче на вас Simple Smile
Можете ли да ми кажете какво трябваше да направя...Едното беше да купя шоколад и игла, другото за бяла дрешка, но не знам точно.
Искам и да похваля, бебешкото спално бельо на Minene, много да хубави, чаршафчетата са много меки Simple Smile Няма онлайн магазин, ама аз като реша, че искам нещо  Crazy
Имах още за писане, но не се сещам какво беше, така че до после  Mr. Green и лек ден на всички ви  Heart Eyes

# 677
Ани ,Сесил честито ви първо  зъбче и на двете беличко и здравичко да е!!! Сесил аз така и с двамата нищо не купих , но по принцип знам че трябва да се купи нещо бяло !Голяма радост е първото зъбче ние вече сме ветерани имаме 8 с две думи имаме фасада  Mr. Green

Честито на всички именници и рожденици в изминалите дниbouquet

alesya честито ви пропълзяване   newsm32 newsm32  и приятно изкарване на новогодишната нощ.
марини милата ми тулумбичка измъчи се ,а и вие покрай нея дано се оправя вече . Hug
Мили-ванили  не мога да дам съвет за количка моята е евтинджос ама не съм особено доволна и се замислям за някоя лятна.

Коледа та беше невероятна имах ме си дядо Коледа децата изнесоха представление много сме се смяли. Laughing Сега да видим и на нова година как ще е ,че ще сме с приятели , а малката ще я гледа свекървата (докато спи ,ние ще празнува ме на две къщи разстояние) та може и да ме викнат по спешност и да посрещна новата година в спалнята  ooooh!

# 678
Писах хиляда часа и изчезна  Close

Затова ще напиша накратко основното. Първо хиляди благодарности за отг за количките. Накрая се спрях на Quinny Buzz 3 Roller Pink.

Мъка ми е, че май няма да зацепи малката за какво е проходилката. Опитва да скача като в бънджито и като види, че не става и почва яко да мрънка. А така ми се искаше да си шета из къщи...

# 679
Оооо,Мили Ванили,не съжалявай,че не щъка навсякъде.Аз толкова отлагах този момент ,но вече не мога да го спирам TiredБърка навсякъде,изкарва дрехи от шкафовете,къса листа от цветята,отваря врати ShockedАз все още нищо не съм обезопасила и в този ред на мисли,какво да купя newsm78Освен предпазители за контактите за нищо друго не се сещам newsm78Имаше и едни предпазители за врати май...помагайте newsm78

# 680
  • Düsseldorf
Много благодаря за всички поздрави! В суматохата покрай многото последователни празници (24 Бъдни вечер, 25 Коледа, 26 РД на каката, 27 имен ден на баща ми) така и не отбелязахме 9-тата месечинка на Йоан (пак вчера). Но пък той много се променя и явно пораства, буквално за дни.  Преди все си лежеше и мързелуваше, сега след купона за рождения ден на кака си изведнъж се въодушеви от музиката и танците и само подскача някой да го разнася, друса и пр. имитации на танци и личицето му грее като гледа танцуващи дечица! Simple Smile

Пък аз така и не разбрах нашето цвете получи ли ни изненадката? ..  newsm78

# 681
Честит имен ден на Стефан, Стефани и Венци! Да са весели и здрави!    bouquet

# 682
  • последна надежда
Честит имен ден на всички празнуващи, макар и с малко закъснение   Hug

От вчера Марк е много кисел. Почти не сме спали. Още щях да пиша, но мрънка...

# 683
весела коледа мами и прекрасни бебоци!честито и на всички празнуващи именници!много,много здарве и щастие!отдавна не сме се включвали,но покрай баткото фурия ,или не ми остава време или не мога да се вредя на компа,а като заспят децата,обикновенно и аз съм трупясала или гледам да свърша някое друго домашно задължение ,което не съм смогнала през деня.
бебка е добре,засега е кротичка пу-пу-пу.имаме си 1 зъбче,изби сравнително лесно без допълнителна помощ на  разни илачи и медикаменти .от 10-а дни се опитва да се изправя вече като се хване за нещо или от седнало положение тръгва да ходи на някъде ,ама все още не умее и я намирам в какви ли не пози.по корем не стои и секунда даже,моментално се завърта по гръп и в тази връзка не я виждам скоро да почне да пълзи,след като не стои по коремче никога.опитва се да прави крачки и да мести крачета,като се изправи в кошарата или по дивана,ама е голяма балеринка,така стъпва на пръсти,че чак ги подгъва,никога не отпуска цялото краче да стъпи на него,та в този ред на мисли да ви питам при вас как стоят нещата със стъпването????сериозно съм притеснена и мисля след празниците да я водя на ортопед.направо си стъпва на нокти дето се вика и от там няма как да е стабилна и няма опора хубава.все са и опънати стъпалата като струна...

ами това е общо взето при нас-отчетох се !
пожелавам на всички весело изкарване на празниците и никакви болести! Simple Smile

# 684
предпазители за контактите за нищо друго не се сещам newsm78Имаше и едни предпазители за врати май...помагайте newsm78

Има и за ъглите на мебелите
За стъпването само на крака иска да стои ooooh!Не мога да го спра.И аз съм се запътила към ортопед да го види.Хем и по друг повод.
Честита месечинка на Йоанчо на Алекс  bouquet
Сесил за зъбче се черпи с пуканки да избиват лесно зъбките като пуканки, взема се нещо бяло да са бели а аиглата да са здрави като стомана Peace
Аз взех само едни бели чорапки и още не съм го снимала горкото ooooh!покрай Коледните фотосессии.
Мили Ванили дано прочетеш а и другите давали Фенистил и Калциев глюконат - Мили Ванили какво и беше на малката ,че и дава.Вече не помня извини ме Embarassed.по колко капки....какво що newsm78
С това захранване съм #Crazy.То и без това при нас бавно.....ама и трудно ooooh!

# 685
Привет и от мен Simple Smile
Весели празници и много щастие на всички. Ние вчера се прибрахме поживо-поздраво и сега като е ваканция едвам ги усмирявам двамата в къщи. Все ми напомнят сем. Адамс и увързаната даскалица на празника на благодарността  Hug Та баща им все мрънка, че е като след битка из къщата . Вие как преборвате домакинската работа?
Иначе сме добре. Ту спим - ту не спим. Ту ревем - ту сме спокойни ... Бебешка му работа  Hug

# 686
ASITA5, радвам се, че писа.  Hug За стъпването на пръсти - слагала ли си я в проходилка? По мои наблюдения на пръсти стъпват тези деца, които са слагани в проходилка, водени за ръце или с колани. Дано няма проблем при вас.  Peace
Моята количка при все, че излезе кекава на сухо време, на сняг и лед се държи супер, а аз се надявах да успея да я счупя преди да изтече гаранцията през март, ще видим дали ще успея. Wink
Хораааа,да се оплача,Петьо не спира да мрънка ,не издържам вече.Не иска гушнат,не иска да ходи,не иска да яде....какво иска не знам TiredНе спи нито през дденя,нито през нощта,направо не знам какво да го правя вече Tired
Добре дошла в клуба! За неспането през деня - поне едно излизане навън при нас върши работа и ако е много студено се прибираме с количката и той продължава да си спи. За през нощта - лошо ми става само като си помисля, че идва.  ooooh! Все пак снощи се буди само през 2 часа, та направо се наспах. Но по празниците свеки и мама го гледаха сутрин, а аз спах, спах.  Whistling Сега добре, че каката си е вкъщи и го занимава много. Днес го "храни" като куклите й с лъжичка и празна купичка, а то милото зяпа всеки път.  hahaha

# 687
Скъпи Юлия и Венци, мнооооооого ви благодаря за най-красивата картичка и суперската играчка!! Чак ми е неудобно от такъв голям подарък. То свири, свети, копчета, ушите му дърпаш и свири, абееееее Нямам думи!!!!  Hug
тини мини фенистил давах, че се изрина от йогурт с ягода. По капка за всяко килце, в лъжичка и в устата. Казаха ми да давам по три пъти на ден, аз давах по веднъж или два общо три дни.

Включвам се в отбора на мрънкащите. Цял ден!!!! На ръба на нервна криза съм

# 688
Асита, радвам се, че писа, скоро си мислех за теб  Hug

Ние днес бяхме на консултация 10 900 /+400грама/ и 73 см / + 1см/  Mr. Green Twisted Evil намалихме темповете на дебелеене, но пак за тези месеци сме наддали доста  Twisted Evil но доки е доволна и казва, че най-важното е, че е здрав  Praynig Hug Каза също, че е дюстабан  Crazy но било нормално до 3 години, дано се оформи сводчето  Praynig По въпроса за стъпването - ние ходим в проходилка, но когато не е в нея, стъпва на цяло стъпало  Twisted Evil

Това е засега от мен, отивам да готвя, докато малчо спи  Wink

# 689
  • последна надежда
Асита Походката ви е от проходилка. Марк стъпваше много стабилно, но откакто започнах да го слагам в проходилка си развали стъпването. Сега го оставям да пълзи, а в проходилката е само в краен случай за по 10-15 мин, колкото да посетя тоалетната  Blush.
Веднага пооправи походката. Пълзи изправя се като види опора или стена. Ходи покрай мебелите, може да се пусне от леглото за секунди да се задържи прав и да се прехвърли към масата.

Върнахме се от педиатъра. Марк е с много афти и затова мрънка. Вирус си отглежда. Дано да мине бързо.

tini-mini  С глас се смях   Joy.

Дани, има ограничители за чекмеджета, шкафове и врати. Може да прибереш всичко дребно и чупливо в горните шкафове. В долните да оставиш дрехи и играчки и така ще може да ги вади и да си играе с тях.

Общи условия

Активация на акаунт