Ние още си нямаме нито едно зъбче

Много са й подути венците, постоянно джвака нещо и се плюнчи, ама то е така от два-три месеца, а резултат няма. Поне не мрънка и не реве много, пък и спинка без да се буди от 22.30 до 8 - 9 сутринта, пу-пу!
Иначе и наш'та калпазанка е от енергичните. От две седмици вече се изправя на крачета като се държи за пръчките на креватчето или като я хвана за ръце, даже и леко пристъпва, пуска се с една ръка, виси за музикалната въртележка
А днес се опитва и в преносимата кошара при баба си да се изправи, засега успява само на колене. Пълзенето още не може да го синхронизира, по-скоро е нещо средно между пълзене, мятане и влачене по корем, като придвижването е леко встрани или по диагонал Проходилка и аз мисля да не ползвам. Моите бегли наблюдения са, че даже забавя прохождането. Не знам, може и да си внушавам, пък и нашият ортопед се изказа не много ласкаво за тези съоръжения. Аз като я гледам как се е засилила, то няма и да й трябва. Само да не проходи на 10 месеца като баща си...
Като чета, много се радвам, че има толкова много бебета още на кърма. Браво, момичета!
Аз още не съм давала жълтък, а попарка със сирене мисля от утре да почна. Ние доста бавничко го караме със захранването. Зеленчуково нищо почти не иска да яде, ама то и на мен са ми отврат тия катофи без сол и подправки с някакви гадости като гулия, алабаш и карфиол
Иначе плодовите пюрета много добре ги хапва, и купешки, и аз каквито приготвям. Засега алергия само към тиква е проявила, обриви, пробвах два пъти. След нова година ще опитам пак, да не е станала грешка, защото пък много й харесва. Кашите някои ги харесва, на други се мръщи, като овесена, оризова, трябва да им добавям плодово пюре.Ей, супер изненади с картички и размяна на подаръци сте си правили, много ме е яд, че съм изпуснала!

Поздрави и весело посрещане на Новата година!

Аз съм ходила по много форумни срещи (от друг форум) и знам ,че вълнението е голямо
). Тази година сме на планина - 9 семейства с 15 деца

- моята картичка някой я е гепил, а с такъв ентусиазъм я пуснах в пощенската кутия... жалко. Ще пусна утре още една...
но и това не означава, че ще спи в своето креватче. При нас са долепени още когато беше съвсем мъник. Сега вече са на едно ниво и ми е далеч по-лесно да я пренасям в нейното, нооо това става едва след като заспи (в тотална противоположност на дебелите книги за гледане на деца) Защото няма как да я накърмя в нейното легълце... A през нощта понякога просто заспивам заедно с нея и я "забравям" до мен.
.
. До тук добре! Отваряме го и вътре имаше следното: 1. За подарък на моя мъж за Коледа и РД(02 януари) – чорапи и книга със заглавие 'Жената на балкона' (да предположим че заглавието е случайно
.... ние никога не сме си делили децата кое на кого е.... и много криво ми стана. Реве ми се ви казвам. Много ми е неприятно да ни третира сякаш не съществуваме в това семейство
.
. На това 'бебето' така и не му научи името че се казва Бианка. А под '...за всички..' едва ли е имала впредвид мен и голямата щерка

винаги съм се чудила как може да има толкова злобни и завистливи хора , но ето че ги има.Пълен
Подкрепям за абсолютен игнор и възможно най-малко контакти. Малко не ми е ясно защо мъжа ти позволява това, аз бих изискала от него да заеме твърда позиция в моя защита, но това съм аз... Не си разваляй празника!! При нас родата на мъжа ми са много мили с Марк още преди Карина да се появи, никога не делят децата, дори Марк беше на село при бабата на мъжа ми, като не й е никакъв по документи, но те много си го обичт въпреки това...