mama.radi, след гостуването на свекърва ти преди време и поведението й тогава, сегашната й постъпка не е никак учудваща! Не се впрягай много, въпреки че сигурно ти е много гадно и просто се подготви, че ще трябва да посрещаш още такива свръхнеприятни изцепки. Но и аз мисля, че мъжът ти трябва да реагира по някакъв начин. Весели празници на цялото ви прекрасно семейство!
Аз пък слагам Теа в проходилката, но все още без успех - движението е само назад и случайно в страни...напред - тц! А батко й беше като пършинг, но деца разни...Той си проходи съвсем нормално на 1г. и 10 дена, въпреки престоя в превозното средство. В началото ходеше на пръсти, но бързо се оправи. Иначе, Теа сега си стъпва на цяло стъпало.
Вероятно и аз ще поискам някаква лятна количка, но от най-елементарните, защото това дребното, ако се окаже диво като брат си и не иска да се вози, ще трябва да си я бия в главата. А и с това преместване...

bibi, убедена съм, че купонът ще е на ниво. Ще чакам да споделиш впечатления, че много примамливо го описваш!

Теа още е с течащ нос - не знам какво е това чудо. Всяка сутрин си викам: "Супер! Няма ги!" и след две минути реката започва. Скоро акумулаторът ми ще сдаде багажа и не знам какво ще правят домашните ми...Добре, че наш'те идват утре за празника, та се надявам в първия ден на новата година да се наспя.
... не че и моята е цвете де... но аз да ти кажа гледам вече да не се ядосвам и да не обръщам внимание, щото и да се ядосвам си е за моя сметка... като говорим с нея по телефона- влиза през едното уше и излиза през другото... даже понякога мъж ми вика- че явно не си говорим на български език, защото все нещо не съм разбрала... 
Иначе всеки ден излизаме навън, Ники спи, каката се кефи на снега, спуска с шейна, въргаля се в снега. 

Махнах снощи решетката и резултата беше, че пропълзава до мен през нощта и аз го намествам на гърдата. Иначе досега когато го кърмех нощем ставах, кърмех го седнала на леглото и го връщах обратно в леглото. Нямах никакви грижи. 
. Давам какъвто има.
...
та реда не е спазен, ама Коки има вече 4 долни и нито едно горно зъбче 
- вода, вода - ама с каква вода - в която са врели зеленчуците или друга? Някъде пише, че в нея се съдържат витамини и да се ползва, другаде - да се изхвърля, че съдържа нитратите. 

да ти е жив и здрав Ангел-Михаил 

.