Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 694
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София
Здравейте,
Първо искам да ви благодаря за хубавите пожелания за рождения ми ден.
Любезна,  Hug мила. Недей се измъчва, нещо им става на тези мъже. Шапка ти свалям как се справяш с прекрасните ти дечица. Разликата е малка и да обърнеш внимание и на двете, да домакинстваш и както написа някой по напред, да си в добро настроение, си е направо геройство. Няма да му се даваш. И аз смятам, че той трябва да си иде, а не ти с децата. И аз мислех като теб, но сега смятам, че ако някой трябва да си тръгне това е мъжа. Радвай се на прелетните ти деца и не се ядосвай. Hug
Силвъри, поздрави и от мен за снимките, прекрасни са!  

# 151
  • София
Стефи, специално да ти кажа, че са много готини снимките!  Peace Толкова ви се радвам на професионалните фотосесии, хубаво, че честичко се снимате, ти и Ели сте много готини модели!  Hug

Иии, колко се радвам, с мъжа ми се обединихме около идеята за семеен коледен подарък!

# 152
Здравейте Hug
Аз оживях след уикенда със свекитата.Но и тя свеки не се спря,единия ден ходи да обикаля Пенито,на следващия обикаля Кауфланд,та вкъщи дружно си седяхме със свекъра и Сияна.Малката много си игра с него,такава веселба падна,но и той много и обръща внимание.Въобще страхотен е!Иначе свеки пак си беше на курорт Crazy Дори водичка не ходеше да си пълни.Не хареса на Сияна якето,защото видиш ли на девера децата били с гащеризон и яке, а Сияна как така щяла да ходи само с яке ooooh!Иначе много ми стана мило,че въпреки,че няма имен ден детето и оставиха парички и за това!
Ники честит телефон!
Неви благодаря за закуската и прекрасната притурка!
ТанчеГ честит племенник!Да ви е жив и здрав юнака!
Любезна ти си Перфектна! Hug И през ум да не ти минава друго!
А сега се почерпете са 10-тата месечинка на Сиянка

# 153
  • offshore & overseas
Малииии, Адашоо, разфучах се и аз с/у твойто миО!! afwitch Аз чак тази заран разбирам, че за тебе бил часа, ма съм смотла!

Чувствам се точно като теб -- та предай на миОто, че мое и на мен да ми запише час, да одим заедно да се церим Wink А и ако още съм ти мила, може да се земем накрая, да видят те. (Моя само психо час още не ми е записал, ама има време!)

Аз също бих се фрустрирала и бих си поревала -- помага, не помага, просто не се сдържам вече -- хормон ли ме треска, друго ли, не е ясно. Само последния път кат се скарахме с лъв ми, тъй се разревах, че си докарах мигрена и си казах, че другия пъК, ако рева, няма да е тъй интензивно поне.

Иначе Бръм е дала най-конструктивното предложение, въпреки че аз лично не бих отишла, не и при неговата състудентка ли, съученичка ли беше, все пак, имам си достойнство. #Cussing out

Що не земат па по един час за спа, козметик, масажи, иглотерапия, танци или прочие да ни запишат, па да предложат да погледат дечинята през туй време, па после да ни посрещнат усмихнати, сготвили, почистили, изпрали и изгладили, а... в моя случай трябва да са и спИчелили нЕкой лев.  4470

Като ви слушам за тез предложения, остави му децата, аз на моя не бих могла да ги остаЯ за 2 мин., а и той като чуе, е готов на секви подвизи, само и само... С Калина не мож се занимава повече от половин час, а ако се наложи, случвало се е 1-2 пъти, я води при техните и сяда там на кафе или на аперитивче, в зависимост от часа, па тя си се занимава, докЪт не ѝ доскучае. За обличане и смяна на пампи и дума не мое да става, всичко аз. #2gunfire Специално за Калина, никой друг не се наема да я облича в мое присъствие, Никито е казала защо.

(С нея имам проблеми от новородено, щото беше егасимуси ритащото бебе, после стана още по-зле, напоследък се ядва, щото като съсна, чат-пат скланя да се облича и сама. Като не броим миговете, когато е „изморена“ Crossing Arms Люсил копира Диди в поведението си, ще видим как ще е по-нататЕка.)

Та, ако не бяха НАШИТЕ, да са живи и здрави и дълголетни, аз щях да съм вече бездиханна. И тук честно да си призная, по едно време ме беше страх да пусна баща ми да си оди вечерта, че нали дефакто оставам „сама“ с децата, което често води до конфликт със съквартирантина, щото аз нямам 100 ръце, а той не може да дундурка Люс повече от 10 мин...

Няма да пиша повече глЮпости денеска, но от безкрайно шашавия ми пост би трябвало да се извади заключение, че:

1. Успокоявам се, че не съм единствена аз „такава“ домакинА (и лъв ми и майка ми, двата звяра в семейството, непрекъснато ме обвиняват, че туй или онуй не е наред у нас).

2. Че не само аз съм седнала навръх купчината от играчки и сега ще отида да си сложа голямо парче от тортата, дет ми я е пратила мама.

3. Май днес няма да свърша нищо особено... пак.

# 154
 Пухче,честита месечинка на Сиянка-усмихнато и щастливо да расте детето!

Ирка откъде ги изнамери тия подскачащи джуджета-много яки!!!

Рали  весел ви рожден ден и супер,че мина неприятното гости,сега поне 2-3 месеца няма да се сетят за вас сигурно  Mr. Green та ще ти е спокойно

Благодаря ви за комплиментите за снимките   Blush Blush Blush

# 155
  • offshore & overseas
http://www.kolobok.us/

# 156
  • София
http://www.kolobok.us/
Направо цитат на мнението ми и то излиза линка! Wink

Днес е ден за подкрепа на Любезна, съгласих се, ама може ли после малко по малко да почнете да ме ожалвате, че и мен ме чака един дълъг уикенд (четвъртък-неделя) със свекърите?  Praynig Mr. Green

# 157
  • offshore & overseas
...може ли после малко по малко да почнете да ме ожалвате, че и мен ме чака един дълъг уикенд (четвъртък-неделя) със свекърите?  Praynig Mr. Green
Може! Hug
А ти не можеш ли нЕкак да ги байпасираш?

И преди съвсем да ми е изфирясал мозъка от празната кратуна, да честитя на Танчето Г. прекрасния бързак!! Да ви е жив и здрав!! Знае ли се вече името?

Никич, миОто все тъй да те изненадва!! Hug

Пеперудке, щях да те коментирам, ама забраЙх, простено да ми е, аз такива нахалитети с рев съм ги „изпращала“, но са били мъжови, а не мои гости, дори не мога да ги нарека „наши“, щот все ме байпасираХА кат се сбЕрат.

Аз самата винаги съм си канила само най-близките хора, на които мога да им кажа да си тръгват, или пък мога да си легна, пък те да се оправят... Напоследък не ми е хич до такива работи, а и мъжо престана да кани, обаче ме гледа укорително, и вика, „заради теб!“

Момичета, благодаря ви за „финансовите“ благопожелания! Дано се сбъднат, наистина, за да не ви надувам главите повече! Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 13:50 от Мяуче

# 158
Sorry, че така ви занимавам с моите притеснения, ама много се плаша от болести. Голяма съм паника. А пък и в момента сме самички с Дани. МъжО ми е в командировка.

Обадих се на лекаря. Каза, че в момента тук имало някакъв вирус и много деца имали симптомите на Дани и ако до сряда не се е оправил, да ходим на преглед.

А за млякото и в момента ме е яд на мен си, че му го дадох такова престояло..Егати и майката съм.

# 159
  • София
Здравейте мили мами,
У нас е лудница, както обикновено.  ooooh! Ще се изкажа набързо по наболелите въпроси, моля който има слабо сърце да ме пропусне, поста ще е дълъг.  Embarassed
Ел - за второ детенце виждам се замисляш... на мен ми отне 4 години да събера сили морални да поискам още едно детенце да имаме. Каката ми стопи лагерите, луда ме направи и не исках и да чуя. НО както виждаш, гледам си една Калинка Малинка мамина  Heart Eyes Имаш време, млада си  Hug
Мики - споко душа! Сега ще видиш какво е падане...  Не си го слагай на сърце, знам, че майчина душа се терзае, но са като гумени още и нищо им няма  Hug
По въпроса за чуждите деца - има деца, които искрено ме карат да им се радвам и да се разтапям. А и има такива, които не са ми много по сърце. Като цяло и аз трудно понасям чуждите деца, особено ако крещят или ми се пряват на отворени (грях ми на душата, но има 2-3 момченца от групата на Софи дето ми иде да им забия по 1-2 шамара  Embarassed - за да не решите, че съм изрод ми викат, че съм била дебела тъпачка и прочее любезности)
Любезна и Ника - по темата за подаръците. Нямам думи... прави ми впечатления и от моите познати, че тези, които имат най-големи претенции за подаръците по правило са най-стиснати. И не, не е да нямат! А Любезна твоята позната с цветовете пластелин - нагло е от всякъде, не е в теб проблема. Малко по-нататък ще ти отделя на теб лично подобаващо място в поста  Hug
Неви, това с партито ти е много гадна постъпка спрамо теб. Ама ти си душица и знаят, че няма да им го върнеш. Но да знаеш, заслужават доста по-тежко наказание от престой под бора на Мии.
Дари Гери - честит рожден ден! На патерици Embarassed да си жива и здрава!
Честити месечинки на всички, които са ги изпълнили или изпълват днес!
Ники, тоя лаф с теглото истински ме зарадва, важи в пълна сила и за мен  Mr. Green
Понякога - столчето изглежда супер. Като гледам меко и широкичко ми изглежда. Навремето, когато аз избирах за кака Софи, нямаше в БГ ни Бритакс, ни Рьомер. Макси кози беше най-хай тек ултра мега гига и прочее дъ бест. Ние купихме Макси кози приори, широко е, меко е и е доста легнало положението на коланите. Калина го ползва от 6 месечна, ако не харесаш Бритакса виж и тях. Но доколкото знам са скъпи.
Юху, не си слагай на сърце забележките на свекърва ти. Няма сми!
Стефи, снимките за  календара са номер 1! Ама то и ти си си хубавица по принцип.
Мяу, пожелавам ти малко преди Коледа, като едно Коледно чудо да ви залее рог на изобилието и да можеш да купиш всичко онова, което ти се иска! Лъвю да не те ядосва и да помага повечко  Hug Целувки на двете ти прекрасни куклички  Heart Eyes
Сега дойде ред специално да подкрепя Любезна. Миличко Мименце  Hug Не се ядосвай на миОто, ама хич! Че е за бой - за бой е, тоя човек ръцете ти отгоре и отдолу трябва да целува и да целува и да благодари сутрин, обед и вечер на Господа, че те е срещнал! Ти имаш деца като слънце, къщата ти е по конец, сори, ама за хоби време тц! А ако искаш прати и миОто и свеки у нас на гости да видят за какво иде реч - 2 сушилни с дрехи в хола, след като мина Софи - малко кал в антрето, в кухнята след Софи - лекьосана покривка и малко трохи по стола и пода... нито едно оправено легло. Сега аз не съм чак такава мърла, но принципно гледам да си оправя децата а за другото - ако и когато остане време. И да, викам, крещя, пошляпвам каката (щото Калина все още не отговаря и не прави простотии) и съм крива и нямам хоби  Rolling Eyes Книгата ми стои още от преди да се роди Калина недочетена, нямам време за нея  Rolling Eyes Колкото до психиатъра, аз не бих отишла, ако иска да се черви и да се обяснява, ако иска той да иде. Не се ядосвай, не му се връзвай и не плачи най-вече  Hug От мола колкото можеш повечко неща си накупи, гледай да са скъпи  Twisted Evil И за децата подаръци купи още, тези не им стигат  Twisted Evil
Рали, радвам се, че гостито е минало прилично.  Hug
Към нас - и ние сме в групата на сополивите и болните от снощи. #Cussing out #2gunfire Давам витамин Ц и Калциев глюконат, има малко температура, но е 37,2 С, не повече, та се въздържам от Панадоли и нурофени. Дано не се влоши... таман се закрепи каката, сега Калина  ooooh!
За среща в Мола, принципно съм за. Но ако сме здрави. Все ми е таз в кой, изберете вие. Ако е неделен ден, то така или иначе миОто ще ме докара.
Друго не се сещам, ако съм изпуснала тема или някого, моля да ме извини. Отивам да се оправям с Калина и да спим, дано да заспи, че с тия сАполи голям зор  Praynig
Веси, вирус е това вашето, както го описваш. Бързо да се оправя младежОт  Praynig
А, сетих се, и от тука - Танче, честит ти племенник, да ти е жив и здрав!
Хубав ден ви желая, момичета и Любезна, за теб още веднъж - кураж  Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 13:43 от slanchezara

# 160
  • Бургас
Аууу, навън вали сняг!  Shocked

# 161
  • offshore & overseas
Ча сега ли, бре? При нас си вАли отзарана Crazy

# 162
Вали, вали, и една лелка падна и се преби , е ся я гледам през прозореца Sad един чичко я изправи, май ще стори Praynig
Аз писах дълго, но затрих поста, та мога да го резюмирам тъй:
чакам да мине НГ и си отивам на санаториум в Габрово, туй барове, туй дискотеки, туй греяна ракия с баба и дядо, татко ще гледа децата, а колкото до неМиото - за кво говорехме , че не мога да се сетя Crossing Arms
Много ви благодаря за подкрепата и за милите думи, бях почнала леко да се съмнявам в себе си, че нали пияните,е***те и лудите не си признават, сигурно и с депресираните е тъй  Wink
Отивам да си клатя краката и да разсъждавам с елементи на съчинение върху смисъла на человеческия живот Tired
Веси, все пак го заведи на док. и според мен е вирус, но има и други варианти, та по-добре док. да те успокои Praynig

# 163
  • Бургас
Ча сега ли, бре? При нас си вАли отзарана Crazy

Дам, от преди малко. Първият сняг! Почти спря вече де, ама все пак прехвърча.

Любезна, програмата ти е екстра!

# 164
Айде и аз да драсна някой ред Mr. Green
Любезна съгласна съм с момичета за всичко,варинта на Бръмби много ми харесва.Пък кажи му че женската депресия се лекува с почивка и скъпи подараци,нещо спа туй-унуй....Пък после го навири в кучи г*  Naughty
Ника честит телефон  Simple Smile
За млякото да кажа,случвало ми се е през ноща ако не си изпие млякото да го оставям и да ви кажа от жегата точно за 3-4 часа се вкисва,та аз не бих дала престояло.Педи ми каза същото.Но дори да е от млякото,до няколко часа ще го изкара и ще му мине  Peace
Силвъри и от мен адмирации за снимките,разкошни сте  Hug
За домакинстването,аз не съм геройня.Разхвърляно е ужасно,имам дрехи за поне 4 перални и няколко тави,които не влизат в миялнта....Ей сега обаче по тоз повод ще ида да си полегна с някой филм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт