® E-bay - тема 63

• 32 468
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Някой поръчвал ли е скоро през Габко?В сайта им пише,че от 18.09.2010г. временно се преустановява приемането на поръчки.Дали е така и ако не може през тях бихте ли ми препоръчали друг превозвач на прилична цена..... newsm78

# 691
Спират поръчките, но не и превозваческите услуги.  Peace

# 692
Спират поръчките, но не и превозваческите услуги.  Peace
Аааа добре,мерси........  bouquet

# 693
  • В Голямото село
Момичета, извинявам се защото сигурно вече е обсъждано, но защо ползвате външни програми за наддаване, а не използвате автоматичния снайпер на самия ибей? Каква е разликата, някой може ли да ми обясни? Simple Smile

# 694
Момичета дали може да ми помогнете, моля.
Повдигнах диспут за стока, неотговаряща на описанието, продавачът предложи пълен рефунд и да върна стоката, като посоча тракинг номер,  което няма как да направя. В отговор на предложението, обясних, че ще сме в БГ за период от време от където не мога да върна пратката, защото е много скъпо и няма проследяване. Нямам отговор на това. Та въпроса ми е следния:Ако ексалирам и ибей отсъди връщане на стоката и възстановяване на сумата, длъжна ли съм да пращам?
Благодаря ви момичета.

Дори и да ескалираш, задължително ще отсъдят да върнеш артикула.
Няма начин да го задържиш и да ти върнат парите.
Трябва да върнеш стоката, за да си получиш парите.
БГ пощи има проследяване, като пратиш препоръчано.

Момичета, извинявам се защото сигурно вече е обсъждано, но защо ползвате външни програми за наддаване, а не използвате автоматичния снайпер на самия ибей? Каква е разликата, някой може ли да ми обясни? Simple Smile

Щото снайперът на Ибей наддава всеки път, когато някой друг наддаде и качва цената.
А външната програма наддава в последните секунди, като преди това си трае.

# 695
Здравейте момичета и тук там момчета!
Имам следното питане при "refund" продавача трябва ли да възстанови цялата сума или само стойността на стоката без пътните.
По принцип сделката бе за 1 съединител за автомобил , продавача го изпрати но вътре нещата бяха сбираток от различни фирми и имаше детайли с ръжда.Аз ползвайки правото на 7 дни му ги върнах директно обратно по пощата и му писах.Днес видях рефунд само на съединитела без неговите и мойте пощеснски.Идеята е ако някой има опит да сподели какво да правя.

# 696
Въпрос на лична уговорка е.
По принцип пощенските няма как да ти върне, той все пак ти е пратил стоката и ги е платил пощенските на пощата.

# 697
Съгласен съм стоката дойде но бе сбираток и с ръжда ,разбирам да е била читава и да съм си решил че не става и това си е някакъв мой каприз ОК да не ги праща но 100лв са си 100лв от къде и да ги погледнеш.Незнам кой да ръчкам пай пал или ебей имам още 2 дни за диспут.

# 698
mousy моля те сподели какво им е на очилата,най-вече имат ли защита.Харесах си тези и съм далеч от мисълта,че са оригинални,но поне на вид дали ги докарват и дали имат някаква УВ защита.  newsm78

http://cgi.ebay.co.uk/DG-Large-Womens-Sunglasses-T-Brown-Frame-D … sh=item20b64327ac

Моите са тези:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2905121 … DME:X:RTQ:GB:1123    - честно казано, много добре изглеждат, трябва да имаш съмнения, за да ги разгледаш много обстойно, за да разбереш, че не са истински. Иначе като ги сложиш през стъклата се вижда много добре, със сигурност имат защита, въпросът е каква е / може би да е по-слаба от защитата на оригиналните/ - но са си хубави иначе. Пък и за без пари Laughing

А на тази марка DG  съм имала абсолютно същия модел, ей така ги купих  за майтап, те са си като тези от сергиите, но пък са модерни. Много ме съмнява изобщо да имат защита, но добре стоят

# 699
mousy моля те сподели какво им е на очилата,най-вече имат ли защита.Харесах си тези и съм далеч от мисълта,че са оригинални,но поне на вид дали ги докарват и дали имат някаква УВ защита.  newsm78

http://cgi.ebay.co.uk/DG-Large-Womens-Sunglasses-T-Brown-Frame-D … sh=item20b64327ac

Моите са тези:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2905121 … DME:X:RTQ:GB:1123    - честно казано, много добре изглеждат, трябва да имаш съмнения, за да ги разгледаш много обстойно, за да разбереш, че не са истински. Иначе като ги сложиш през стъклата се вижда много добре, със сигурност имат защита, въпросът е каква е / може би да е по-слаба от защитата на оригиналните/ - но са си хубави иначе. Пък и за без пари Laughing

А на тази марка DG  съм имала абсолютно същия модел, ей така ги купих  за майтап, те са си като тези от сергиите, но пък са модерни. Много ме съмнява изобщо да имат защита, но добре стоят
Мерси за бързия отговор...може ли само за последно да те изтормозя да провериш с дисплея на телефона дали ще се замъгли екрана....мерси

# 700
  • Lovech
Здравейте, току що купих един продукт от ибей, но като вляза чрез пейпал да го платя и ми дава:
An error occurred while processing your Pay for eBay Items. и
We did not find any items that require payment at this time.

До сега , какво и да искам да платя чрез пей пал, винаги ми се отразява веднага в акаунта, че имам плащане....

Мога и чрез ибей да го платя, но нали за това е пейпал, за да е по-сигурно.
Тъй като рейтинга на продавача е 99.6, възможно ли е да е некоректен....
Дали по-късно ще се появи това плащане в пейпал....

Моля, посъветвайте ме какво да направя...
Да платя ли чрез ибей, и да чакам да се отрази в пейпал и тогава да платя и ако не се отрази, какво следва, и другия ми въпрос е , след като съм го купила и чака да го платя, какви са възможностите от тук нататък.

Благодяря

# 701
Аз платих през ибей и плащайки ме препраща в пей пали всъщност се плаща през пп.......... Rolling Eyes

# 702
tsachewa, вероятно не си свързала Пейпалския и Ибейския си акаунт. Влез в Ибей, Поръчани артикули, и натисни бутона ПЛАТИ, така системата на Пейпал ще разбере за какво плащаш. Има и друг начин - в Пейпал, стоки от Ибей, даваш номер на търга. Пиша всичко по памет, тъй че може да се различават наименованията.

# 703
  • Варна
Някой поръчва ли филтри за кани Брита? Да препоръчате някой продавач?

# 704
  • Варна
Някой поръчва ли филтри за кани Брита? Да препоръчате някой продавач?

Досега от амазонските по-евтини не съм мяркала:

http://www.amazon.co.uk/BRITA-MAXTRA-Water-Filter-Cartridge/dp/B … 330075&sr=8-1

Поръчвам с посредник, за Англия е фрий доставката Peace

Общи условия

Активация на акаунт