® E-bay - тема 63

• 32 459
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • София
До сега не съм чела някой да е поръчвал от LaRedoute.co.uk на английски адрес. Питам се дали да се регистрирам, регистрацията във френския сайт ми е с адрес в България. В предвид идващите намаления има ли желаещ англочетящ да погледне сайта  Laughing? Аз съм с онлайн преводачи и няма да се оправя бързо. Peace
За да не е спам, моята продавачка на сбърканите дънки ми предложи да и ги върна и да ми върне цялата сума с пътните. Ще ползвам превозвач до Англия и от там с техните пощи. Обаче това е нейна воля, не след решение на Ибей. Имам време да ескалирам още 2 седмици. Какво ще ме посъветвате?
А някой поръчвал ли е тези
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Women-s-Ladies-TG-Quilted-Chocolate-Bo … sh=item1c1840203e
или тези
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304721 … ame=STRK:MEWAX:IT
Дали стават за сегашното време  newsm78

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 18:25 от Mime-to

# 706
  • Варна
Някой поръчва ли филтри за кани Брита? Да препоръчате някой продавач?

Досега от амазонските по-евтини не съм мяркала:

http://www.amazon.co.uk/BRITA-MAXTRA-Water-Filter-Cartridge/dp/B … 330075&sr=8-1

Поръчвам с посредник, за Англия е фрий доставката Peace
А нещо с доставка до България? С Амазон нещо ми е сложно да се справям  Blush

# 707
  • В Европа!!!
Ибейци  Sunglasses я кажете докато има отворен кейс към някой за неплатена стока,то въпросният може ли да прави други покупки и плащания  newsm78?
И ако има някой страйк може ли да се види и как и къде  newsm78?

# 708
  • Lovech
tsachewa, вероятно не си свързала Пейпалския и Ибейския си акаунт. Влез в Ибей, Поръчани артикули, и натисни бутона ПЛАТИ, така системата на Пейпал ще разбере за какво плащаш. Има и друг начин - в Пейпал, стоки от Ибей, даваш номер на търга. Пиша всичко по памет, тъй че може да се различават наименованията.

Благодаря

# 709
pileshko, Amazon доставят и до България, обаче ще ти излезе по - евтино с превозвач. А с Амазон е по - лесно, отколкото с Ибей, питай в Амазонската тема, момичетата са много мили. Аз преди малко поръчах нещо от там, което в Ибей беше по - скъпо.

Mime-to, аз мислех да купувам на мъж ми разни работи на ЛаРедут от Ибей, но като видях рейтинга им, си дадох сметка, че много често объркват поръчките, а нямам нерви да се занимавам с връщане и не поръчах. Колкото до ботушките, подметките им са като на пантофи и хич не ти ги препоръчвам, имаше момичета, които се оплакваха от тях.

# 710
  • София
Ибейци  Sunglasses я кажете докато има отворен кейс към някой за неплатена стока,то въпросният може ли да прави други покупки и плащания  newsm78?
Може да се плаща на други продавачи, да залагаш, не съм пробвала дали може да се продава. Кирливия schuhstore ми бяха отворили кейс докато чаках да свърши друг техен търг и да се възползвам от комбинираната доставка. Ядосаха ме и затова забавих плащането колкото беше възможно, а междувременно си купувах и плащах други неща.

# 711
  • Варна
Някой поръчва ли филтри за кани Брита? Да препоръчате някой продавач?

Досега от амазонските по-евтини не съм мяркала:

http://www.amazon.co.uk/BRITA-MAXTRA-Water-Filter-Cartridge/dp/B … 330075&sr=8-1

Поръчвам с посредник, за Англия е фрий доставката Peace
А нещо с доставка до България? С Амазон нещо ми е сложно да се справям  Blush

Просто се регистрираш, слагаш в кошницата, даваш адреса на посредник и си готова. Доставката до БГ е някъде 6-7 лири, а с посредник ще платиш 2-3 лева максимум. И определено е по-лесно от ибей...няма бидове, пейпал....

# 712
  • Бургас
Уффф, харесах си едно яке...
Питах продавача два пъти за едни размери. Отговор - няма.
Няколко дни го гледах, гледах и накрая реших, че ще го купувам, 'buy it now' е.
Е, да, ама не мога и да го купя - изписва ми, че продавачът не бил приел моя бид, дрън-дрън. Пак писах на въпросния, отговор пак няма.
Реших, че е от адреса ми, т.е. от регистрационния адрес, смених го от български на английски. Пак пробвах да го купя това яке, пак не стана.
Какво да правя?
А продавачът е с 99,9 рейтинг и има доста оценки.

# 713
  • Варна
До сега не съм чела някой да е поръчвал от LaRedoute.co.uk на английски адрес. Питам се дали да се регистрирам, регистрацията във френския сайт ми е с адрес в България. В предвид идващите намаления има ли желаещ англочетящ да погледне сайта  Laughing? Аз съм с онлайн преводачи и няма да се оправя бързо. Peace

Миме, доколкото си спомням от ларедутската тема асортимента бил по-беден, цените по-скъпи, а и там си нямаме фея на кодовете... иначе и аз ще позяпам английския сайт да видя какво се предлага  Mr. Green

# 714
  • Варна

Е, да, ама не мога и да го купя - изписва ми, че продавачът не бил приел моя бид, дрън-дрън. Пак писах на въпросния, отговор пак няма.
Реших, че е от адреса ми, т.е. от регистрационния адрес, смених го от български на английски. Пак пробвах да го купя това яке, пак не стана.

A Primary Postage Address смени ли? Ако пак не стане копирай точно съобщението...

# 715
  • Бургас

A Primary Postage Address смени ли? Ако пак не стане копирай точно съобщението...

Primary адреса си ми е английски.

П.П. Няма никакъв смисъл да поръчвате от ЛаРедут чрез И-бей. Наистина нещата в англ. сайт са по-скъпи от френския, съответно и в И-бей е така, няколко пъти съм им разглеждала магазина.

# 716
  • София
Шоколадче, късно писа, купих едни кафяви ботушки преди малко  Party
Аз съм упорита и сега се регистрирах в Ларедут.ко.ук, да не спамя още, но имах в предвид направо в сайта им, не в ибейския магазин. Сега търся кодове в гугъл и ще поръчам. Цените са като във френския сайт, но има наличност на свършили неща.

# 717
  • В Европа!!!
Може да се плаща на други продавачи, да залагаш, не съм пробвала дали може да се продава. Кирливия schuhstore ми бяха отворили кейс докато чаках да свърши друг техен търг и да се възползвам от комбинираната доставка. Ядосаха ме и затова забавих плащането колкото беше възможно, а междувременно си купувах и плащах други неща.
Аха,ясно,мерси  Peace.

# 718
  • София
Имам спешно питане. Надписвам пакета за връщане, но не съм наясно къде се пише адреса на получателя? На всички пакети, които съм взимала, адреса е където им падне, явно няма правило  newsm78 И също това цялото нещо ли да напиша, тя така ми го е пратила:
133 Forelands Square
Deal Kent CT14 9DS
Дали ви изглежда достатъчно? И името ще пиша де.

# 719
  • В Европа!!!
Имам спешно питане. Надписвам пакета за връщане, но не съм наясно къде се пише адреса на получателя? На всички пакети, които съм взимала, адреса е където им падне, явно няма правило  newsm78 И също това цялото нещо ли да напиша, тя така ми го е пратила:
133 Forelands Square
Deal Kent CT14 9DS
Дали ви изглежда достатъчно? И името ще пиша де.
Това е целият адрес-освен да прибавиш че е за Англия и името  Peace

Общи условия

Активация на акаунт