а моя направо си ги изцепва,аз има чУка,,мама има дуда
Елица има дуда,тати има чУка

Води се една от добрите детски градини, а вътре ми се стори едно тесничко, разхвърленко
Децата си сервираха сами доста успешно, и ядяха със страхотен апетит, Неди му се прииска и на него да хапне
Не съм го мерила но сигурно е малко над метър и тежи 15.500..Вашите колко са? Аз направо..се шашнах, викам си аз ли го прехранвам този младеж, че е станал такъв огромен тип 
Добре , че градината е наблизо!
и да не го сменяте вече. Абе какви са тези буламачи за следобедна закуска
уф.. Боб и картофи и то за следобед...хм..странна работа
Добре си ти е момчето, моята е 15 кг. и 93-4 см. някъде!
Абе те норвежците, нещо сбъркани по начало май...
.
Как ще ти е гигант детето, много си е добре - Андриан е 105 см/16,700 - много добре си изглежда даже, е височък е, но в групата му има 2-3 деца по-високи и от него, които са родени в началото на годината.
.

За храната - абе по-добре картоф с кората, отколкото филия хляб - погледни го от добрата страна. А Неди си е съвсем нормален като ръст, явно англичанчетата са по-нисички или просто в групата му сте случили на по-нисички. Не мога да дам сравнение със Сашо, защото последния път той категорично отказа да се качи на кантара и да застане до метъра. Беше бая висок, когато последно го мерихме - някъде през лятото. Доколкото помня тогава беше към 105 см. Но е дръпнал доста оттогава, защото всички дрехи драстично му окъсяха. Вчера се наложи спешно да вадим дрехи, които му бяха големи преди - сега са му съвсем по мярка. Ей, растат като гъби тия деца. 
). Дотук нещата се получиха. Днес ще правим с Теди украсата и евентуално в събота ще сглобяваме (а може още довечера, зависи как стане). Ако стане за гледане, в събота ще ви я покажа.
- но да ви кажа хич не е лошо - единия път в Майорка бях лепнала вирус за 3 дни с повръщане и нищо не ядох тия дни и като се пооправих - закусих с 2 порции от бобеца с бекон, добре ми дойде след гладуването
Ама за веднъж става - после преминахме на стандартни закуски.
.
. А сладките ти са страхотни
.
. Единственото й разочарование, а може би и най - голямото е, че не й е донесъл розов динозавър
.
. И сега не знам къде да търсим таково чудо
.
та ходихме в спешното и го лепиха! Ние не ходим на градина и така ще е поне до след НГ. После май организирам бабчето ми да идва, ще ми прави компания да се позанимава малко с правнучето си и аз да мърдам на воля отвреме-навреме, все пак и разпродажби идват