До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 759
  • 744
  •   1
Отговори
# 675

За всеки по нещо.
Болестите надалеч,бързо възтановяване на всички. Леле много гаден тоз грип #2gunfire

# 676
Добро утро
 Hug

valeske  - много си щедра тази сутрин, ще опитам от всичко, па макар и виртуално
Хубав ден и хайде вече всички да оздравяват  babydust7

# 677
Валеске много богата трапеза си наредила за закуска  Wink Аз се нареждам само с една огромна чаша чай с мед и лимон, че май нещо се разболявам  Thinking Ама се държа де  Sunglasses
Яни като за начало изяде 3 бисквити, което си е постижение, да видим към обяд дали ще пожелае да хапне или пак ще почваме с нервите  Tired
Бобче, кажи какъв ти е метода  Thinking
Морска наистина си е страшно. Верно в момента е  голяма поразия с тея болести  ooooh! Дано сега като са такива ниски температурите да поумрът тея гадни бацили  #Cussing out
Хайде до после, че трябва да се борим да даваме лекарствата  Tired
Хубав ден, стойте на топличко и всички болни да се оправят  Hug

# 678
  • В светлината на слънцето
Ей, ама наистина е много гаден тоя грип. Twisted Evil
За Теди днес чакаме докторката у дома, че започна и да кашля. А носът е така задръстен, че не може изобщо да диша. И понеже диването го бърше с памучна кърпа, но бърка и навътре, нещо го е разранила, та от тази сутрин имаме кръв от носа. ooooh! Но като цяло е в по-добра кондиция от предните дни. Играе си, рисува, яде - по-ограничено, но все пак яде. Абе ще се оправи, но дано не слезе надолу вируса, че пневмония вече трудно се лекува с бабини средства. Praynig
А Сашундера днес си е у дома. Снощи ми обяснява, че бил малко болен и било по-добре да си остане при Теди. Wink Даже демонстративно кашляше и страдаше. Не му се вързах естествено. Но като чух за едва ли не бедствено ниските температури и силния вятър, който ни очаква реших да го оставя у дома - хем да не се мотае във вятъра навън, хем да не разкарвам майка ми до градината и в това време Теди да стои сама вкъщи. Естествено нищо от бедствената прогноза на тъпите телевизии не се случи. Е, студено е, но пък грее такова хубаво слънце. И няма вятър. Както и да е, сутринта така или иначе го оставихме. Той стана, подпита дали ще ходи на градина с един такъв премалял болен глас, обясни за всеки случай, че не се чувства много добре и се нахили, че остава у дома. Но! Здравото дете си е здраво. Като видя слънцето навън и като ме запреследва с един лъстив и блеснал поглед да излизаме, та да излизаме. Казвам му: "Ти нали беше болен?" А той: "Аааа, това беше вчера и тази сутрин, вече оздравях". hahaha
И още една смешка от Сашо, но от снощи. Седнал до мен, гледа ме в корема и казва: "Ти имаш ли бебе в корема?". Обяснявам, че нямам. Той мисли малко и казва: "А трябва". Моята реакция: "Да бе, веднага". А той: "Аааа, не веднага. За да има бебе се прави друго преди това".  Shocked #Crazy hahaha

# 679
  • ГОре на черешата...
Лу, направо ще ме умори тоз твоя калпазанин Joy...друго, а Mr. Green!
Наистина временцето е супер - студено, но слънчево и на припек е много добре. За Дребо пък всичко е утре - вчера, онзи ден, миналата седмица...и като почне да обяснява как "утре" правил еди какво си става голям майтап Laughing.
Той пък днес се строил до вратата да чака баща си - събрал в една торбичка формичките си за пясък и на плаж щели да ходят...ужас, не ще да легне да спи. Изпратих баба му да го приспива, че аз нямам нерви Twisted Evil...

# 680
  • София
Здравейте  Hug.
Леле, още болни  Sad. На всички пожелавам бързо оздравяване Praynig.
Лу, виж детето как знае, че за да има бебе трябва да се правят други работи hahaha, а ти веднага, 'ми не може толкова лесно и бързо да стане тая работа Joy.
Мариетка, и Ани още не е ориентирана кога е вчера или утре. Тя като стане от следобедния сън казва за преди обяд - вчера или ако иска нещо да направи след като се събуди, казва утре вместо следобед Crazy.

Той пък днес се строил до вратата да чака баща си - събрал в една торбичка формичките си за пясък и на плаж щели да ходят...
Ха, ха, ще му замръзне банския Joy.
Ох и аз с голяма мъка приспах моите   Close. Сега като са си вкъщи вечер до 22 - 22.30 часа не мога да ги сложат да спят и сутрин чак в 8 - 8.30 часа успявам да ги събудя и резултата - на обяд преди 14 - 14.30 часа не заспиват ooooh!.

# 681
Да ви се оплача ли, че и ние сме болни  Twisted Evil
След 2 месеца вкъщи, миналата седмица го пуснах на градина и от събота ми е болен. Днес при педиатъра тампона за стрептококо излезе позитивен и веднага антибиотик!!! А той даже няма Т!
Естествено и аз съм болна, ако не ми мине с Биопарокс до петък и мен ще ме минат на антибиотик! Да им т.. на градините  Twisted Evil А утре имаше планирано тържество и съм платила кувертите, плюс всички такси до февруари. Явно ще си плащам като поп на сто процента, а ще ходи периодично  или хич  Rolling Eyes

# 682
  • В светлината на слънцето
сонитка, не се ли приспада неходенето на градина, когато има основателна причина?  Thinking При нас в такива случаи признават на 100% и не се плаща за неприсъствените дни. Ако детето отсъства по лични, семейни причини, тогава се плаща 50% от таксата.  Thinking
Бързо да се оправят всички болнички.  Praynig Hug
За времето - и Сашо доскоро бъркаше кога е утре и кога вчера. За него всичко беше утре. А за Теди пък всичко бе вчера. Grinning

# 683
Лулу, нищо не се приспада, плаща се цялата такса  Rolling Eyes

# 684
  • Пловдив
Здравейте.
Много болнички има в темичката.
Изпращаме ви позитивни мисли,да оздравяват всички бързо.
Ние се държим.Само мъжо е в болничен,но по неговите си работи,високо кръвно и други такива, от притеснения неща.
Гледам да не се мотаем много сред хора,да не ни погне вируса,че ми писна от болести.Даже викам на мъжо да си купим по една маска и да си слагаме на устата като излизаме.А той се смее и не се съгласява да се прави на клоун.
Обаче в градината варицелата продължава.Карантината се удължава и това си е.Взех и да се притеснявам,че всички от групата на Стили ще я изкарат и после няма да има от кой да прихване.Ни така-ни така.
Лулу много е готин Сашко  Grinning
Всичко знае.
Сонита  тъпо е така,като не ходи на градина да плащате.
Ние плащаме само дните,в които е присъствал,а и сме на половин такса.Та за това миналият месец платих 1.50 такса  Mr. Green

# 685
Теди,иска братче...... Crazy

# 686
Спокойно Вале.......Ивон ме офертира за сестричка Laughing

Лу,тези твоите деца,ще ме уморят.Всеки път се смея с вас Laughing

Вчера,днес,утре,абсолютно й е тъмна Индия на моята щерка."Утре бяхме" или "вчера ще ходим" са й редовните реплики.Научи се само кога е вечр и кога е обед и,че вечер не се обядва Laughing

Сониткабързо оправяне Hug

В нашата ДГ се плаща половината такса,дори и да не е ходила цял месец,както сега.......

# 687
  • София
Сонитка,бързо оздравяване!  Hug  bouquet

Лу  Laughing

Вале,ми кво чакаш  Mr. Green
Аз се отчетох   Mr. GreenРайън каза,че повече сестрички и братчета не иска  hahaha

Ние понеже не посещаваме отдавна градина не плащаме нищо от Министестерство на образованието ни дадоха разрешение да ни се пази място без да плащаме!  Grinning
Всички лекари ме съветват да не пускам РАйън до септември на градина ,а на мен ми се иска да го пусна защото ще му е добре и на него   Rolling Eyesно ще видим.....,градината ни е  до блока почти през един булевард  и на  майка ми понеже няколко месеца ще си е в къщи ще и е много удобно да го води и взима сутрин и вечер!  Rolling Eyes

# 688
а,Тони,моля,моля не съм планирала трето в близките години,и аз мисля съм се отчела,мъжко и женско кеф... Laughing за трето ,ако съдбата е решила да ни изиграе номер Mr. Green

Теди и той е много зле,с,вчера,утре,днес Crazy

бързо оздравяване на дечицата Praynig

Лу,ама тоя САШО ,не му е чиста работата,или вие не сте достатъчно дискретни Mr. Green

таксата за детската градина е една и съща,няма значение дали ще ходи 10 дни или 30 дни,цената е една и съща...но това важи само за частните,както и на Сонита Peace

Елица заспа,и аз се разписах Flutter

# 689
Добро утро
От днес започа нашия дом стой....до 21.02.Дано поне свършат  в скора ремонтите:)
Надявам се следващия път като влезна тук да няма вече болни  Praynig Praynig Praynig
и моя е зле с времената,на вечеря казва ще обядваме.  и т.н.
Лулу, не скучаете у вас:)))
 Ако не е ходил по дом. причини до 40 дена през годината и съответно трябва да се пуска бележка ,нищо не се заплаща. В месеца до 10 дена болнични същюо нищо не се плаща ,ако се превишат тези дни се плаща половин такса. Сега поради ремонта писаме друг вид белжки /поради ремнт в ДГ/ за да не плащаме. За да не си изразодваме тези 40, а и в тях  е вината,че децата няма да ходят
Ставам,да измислим какво да правим днес....ще ходя май да купувам нов пластелин,поне с това се забавлява

Общи условия

Активация на акаунт