За всеки по нещо.
Болестите надалеч,бързо възтановяване на всички. Леле много гаден тоз грип
Аз се нареждам само с една огромна чаша чай с мед и лимон, че май нещо се разболявам
Ама се държа де 

Дано сега като са такива ниски температурите да поумрът тея гадни бацили 

Но като цяло е в по-добра кондиция от предните дни. Играе си, рисува, яде - по-ограничено, но все пак яде. Абе ще се оправи, но дано не слезе надолу вируса, че пневмония вече трудно се лекува с бабини средства. 
Даже демонстративно кашляше и страдаше. Не му се вързах естествено. Но като чух за едва ли не бедствено ниските температури и силния вятър, който ни очаква реших да го оставя у дома - хем да не се мотае във вятъра навън, хем да не разкарвам майка ми до градината и в това време Теди да стои сама вкъщи. Естествено нищо от бедствената прогноза на тъпите телевизии не се случи. Е, студено е, но пък грее такова хубаво слънце. И няма вятър. Както и да е, сутринта така или иначе го оставихме. Той стана, подпита дали ще ходи на градина с един такъв премалял болен глас, обясни за всеки случай, че не се чувства много добре и се нахили, че остава у дома. Но! Здравото дете си е здраво. Като видя слънцето навън и като ме запреследва с един лъстив и блеснал поглед да излизаме, та да излизаме. Казвам му: "Ти нали беше болен?" А той: "Аааа, това беше вчера и тази сутрин, вече оздравях". 
...друго, а
.
. На всички пожелавам бързо оздравяване
.
, а ти веднага, 'ми не може толкова лесно и бързо да стане тая работа
.
.
.
. Сега като са си вкъщи вечер до 22 - 22.30 часа не мога да ги сложат да спят и сутрин чак в 8 - 8.30 часа успявам да ги събудя и резултата - на обяд преди 14 - 14.30 часа не заспиват
.
При нас в такива случаи признават на 100% и не се плаща за неприсъствените дни. Ако детето отсъства по лични, семейни причини, тогава се плаща 50% от таксата.