Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 79-та тема

• 156 229
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
на бегом, че духвам  Blush и ще ме оставят Иве,  Hug

ето рецептата за Пияните фруктови сладки

Днес тостери за закуска

печен боб със свинско краче

печена сьомга и млечна салата

Лимонов крем (LEMON CURD)   newsm44 newsm44  няма такава вкусотия, защо ли се прекарах да обядвам  

и много популярните Арменски сладки на Берина, но с масло правих  Peace

Веси, страхотни салати, както  винаги, възхищавам ти се на търпението   bouquet 
Анук, Селма - прекрасни бисквитки при вас!
Гуинет, много апетитна баница Peace
Г-жа Нервакова - страхотно меню си имаш!  bowuu

# 46
t_ilieva, Гуинет, ивка, благодаря ви, момичета  Hug
Баницата със спанак и сирене е разкошна   bouquet
Маги, страхотни бисквитки   bouquet
пеп-4о, тази лимонова вкусотия е много изкушаваща, рецептата на първо четене не ми се стори трудна, ще пробвам  Grinning

# 47
И аз на бегом да Ви покажа котлетите ми с топено сирене и домашните питки:

Мъжете Ви дали са наясно какви са късметлии?Ако бях мъж(пази Боже Wink) и ми сервират такива чудеса,сигурно цял живот ще съм под чехъл,защото няма да смея да кажа нищо лошо на съпругата ми,която ме гледа толкова добре Laughing Прекрасни манипулаторки такива Mr. Green

Хубава вечер! Hug

# 48
Пеп-чо,както винаги страхотно меню.
Бюти,мноого апетитна пържола.
Розита,страхотна баница.
Веси_нн,страхотни красоти твориш.   bouquet
Селма,много апетитни сладки.
Рени55,тази пица Слънчо мноооого ми допадна.
Гуинет,твоята баница така ме изкуши.
От мен днес две питки.Едната експериментпо рецепта от един руски сайт.Много вкусна но май обърках тавата та се растла настрани,но пък фигурките станаха.И за хората на диета една типова питка.

-типова

# 49
  • гр.Златица
Днес ни затрупа доста сняг, но понеже не ставаше за направата на снежен човек, решихме да направим един в чиния :
Сандвич "Снежко"

# 50
  • Варна
Добър вечер на всички. newsm51
Отново нова темичка,нови красоти и прелестни вкусотии. newsm51
Леля Ог отново прекрасна приказна торта,кошнички,кубчета и къщичка от приказките
Алхимика много вкусно и бързо оздравяване на детенце.
Гуинет чудесна баничка със спанак.
Медора,Мастер,Рени,Ану,Елица,Мими,Иланг,Росонера,Сиер,Вени
много вкусно и разнообразно е при вас
Дитсан интересни питки
Пепи супер си,вземам си от бобче с краче
Веси прекрасни салатки букет от цветя
Селма звездни сладки записах си рецептата
Вив,Нервакова богато меню
Деликате любима комбинация
Смилиу вкусна закуска
Зиче мерси,а ти с твоите вкусни неща си много над мен,и пак хлебчета
и баничка,любими

За днес салатка,пържена рибка,баница и тиквеник

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 21:55 от megansg

# 51
  • Пловдив
Честита ни нова темичка..Пепика благодаря ти за труда Hug Hug

Не съм в състояние да ви изброя всички от началото на темата.Само искам на всички да ви кажа ,че сте невероятни със своите показани неща.
Както винаги най много ме впечатлиха ЛЕЛЯ ОГ ВЪЛШЕБНИЦА СИ ТИ Hug
ПЕП-ЧО, Гуинет ,МАСТЕРЧЕ,alximika,TheNMaster ,СЕЛМА,иланг-иланг,vesi_nn,Г-жа Нервакова,Розита,ditsan ,Medora ,
megansg на тебе винаги съм ти се възхищавала за разнообразните страхотни менюта които показваш.Как имаш време всеки ден по толкова неща да приготвяш? newsm78 Hug

ХЛЕБЧЕТА С КАШКАВАЛ И ЧЕСНОВО МАСЛО  ЙОЛИ И Angellove's благодаря ви за страхотната рецепта    bouquet  bouquet

БАНИЦА СЪС БЪРКАНА ПЛЪНКА

# 52
  • Den Haag
Честита нова вкусна темичка  Hug  bouquet 
Да се запиша с няколко вкусотии от миналата седмица:
бъркана пица:

кисело зеле със свински гърди:

От днес
палачинките на Honda:

пилешка супа за детенце:

телешко задушено с гъбки

и отново страхотната Месеница на Сладка Хапка, този път сложих в плънката и яйца, стана невероятна  Heart Eyes

# 53
Ние днес сме на оризова диета.  Wink
Фалшива дробсърма и марулена салата.А за десерт мляко с ориз.

# 54

Сладки "трюфелчета".

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 10:15 от labrex

# 55
  • забравих си мисълта...
Ditsan, невероятна торта, даваш ли частни уроци Wink.
Нордина, както винаги прекрасно.
Мила Леля Ог, невероятно нежни и вкусни ролца от раци ммм, шоколадови кубчета с плодове и ядки, измислена тортичка, торта къщичка и другата ти прекрасна торта са едно невероятно представление на красота изящество и  богато въображение, както и прекрасно изпълнение.
Smiley*, така ми се прияде от твоите кремвиршки.
Пеп-4о, аз редактирах първия си пост, видя ли, че си поканена за Коледа Wink
Anuk, интересни CARQUIÑOLIS и лют горещ шоколад и мини щоленчета.
Mimi P27, искам толстолоп ммм,
Елица-сестрица, чудесно меню. Да ти е жива и здрава именницата.
Rossonera, коледните черешки са много весели.
Delicate, съблазнително.
Г-жа Нервакова, имаме пости, недей така съблазнява Wink.
Megansg, идвам ти на гости. При това богато и вкусно меню, не мога да не се самопоканя Wink.
Зиче, отново съблазняваш.
Диана Лободова, меcеницата на Сладка Хапка е чудесна.
Иланг - Иланг, прекрасни целувки.
TheNMaster, липсваше ми вече. Къде се загуби.
Rozita_2703, баницата ти е много апетитна.
Vesi-nn, винаги се радвам, да видя твоите кулинарни шедьоври. Прекрасни са!
Селма, и аз като теб съм днес на масленки. Твоите са перфектни, а малкия ти син, ако ходи на училище вече, го вземам за зет Wink.
Viv-Miv, безмилостна си с тази прекрасна салата. Не бих отказала и на останалите ти ястия, всичко е да си оближе човек пръстите.
Гуинет, невероятна баница, а спанак мога, да ям месеци наред и то всеки ден Simple Smile.
Labrex, прекрасни трюфелчета.

Beauté, добре е, че си забелязала, че аз съм дала линк към източника на рецептата в моята публикация. Надявам се и ти да го правиш в бъдеще. Така или иначе момичетата в тази тема са в състояние, да разпознаят по коя рецепта е правен даден сладкиш или определено ястие, само по вида му.  Затова опитай следващия път с по-дружелюбен тон. Естел Марие ти е напомнила само правилата на форума. Виждам, че си от скоро тук, може би не си ги прочела още.
Estel Marie, имаш глоба две бутилки Dom Perignon ! Да пишеш в зелено не е позволено. Това е патент на Пепика  Naughty !

Така и така съм започнала, поне да довърша.
Няма, да спомена  дамата, но тя си знае коя е. Та... ние не сме тук, да се надпреварваме, кой ще пусне следващата тема и кой ще има първи пост. Темата е на Пепика и който и друг, да я пусне, бъди сигурна, никой няма да публикува в нея, както и се получи вчера. Всички ние си помагаме, учим се една от друга и обменяме опит. Разбираш ме, нали?
Последно, случи ми се за първи път, надявам се, да е за последен, но ще помоля дамите, които искат рецепта било от мен, било от друг, да уважават труда на момичетата публикували рецепти и потрудили се, да ги подредят. Ако не можете, да ги намерите, попитайте, но добрия тон е задължителен. Изрази като: - Знаеш ли рецептата за бъркоча
на еди коя си? - няма да бъдат толерирани, а игнорирани. Аз бъркочи до сега не съм виждала в тази тема, затова не знам подобна рецепта и още по-малко от въпросната еди коя си!

Ако случайно има дами, които непременно държат, да ми кажат нещо, нека си спомнят за правилата на форума и да не спамят тук в темата, а да ми пишат на ЛС!

А сега след като се върнах от зъболекар, който се погрижи, да ми повдигне настроението, направих набързо от половината тесто маслени розички и от другата половина Linzer - Plätzchen, че нещо не ми беше възможно, да стоя на едно място Wink.

# 56

Елица-сестрица Да ти е жива и здрава именницата.

HugБлагодаря ти много, Венета

diana lobodova  може ли линк към рецептата за Месеницата на Сладка Хапка.Твоята изглежда страхотно, а и това телешко уау  Crazy

Medora такъв сандвич и мен би ме изкушил.Страхотен е.

ditsan и аз искам при теб на уроци, ама за питки  Crazy Направо ми викат "Ела ни изяж"  smile3501

Ние тази вечер(то май е по-добре да кажа миналата  Mr. Green) бяхме на супа "Топчета"

И пълнени патешки яйца с мнлечен пастет Станаха направо убиец   chef

# 57
heNMaster, липсваше ми вече. Къде се загуби.
Tука съм,ама не снимах и затова не съм се появявала Embarassed

Ето снощи и мен не ме свърташе нещо,та набързо сътворих една бисквитена тортичка....Сори за вида,ма хич не няма по сладките неща... ooooh!

# 58
  • София
Грах с картофи

# 59
Отново неустоими предложения на Пеп-чо,Леля Ог,TheNMaster ,Venetta ,ditsan ,megansg ,Гуинет и всички останали кулинарни фурии
.Поздравления   bouquet  bouquet  bouquet

Всяка година въпреки,че децата са далеч от мен приготвям нещо за почерпка за рожденните им дни.Днес е рожденния ден на щерката.

Вчера видях две предложения,които развалиха съня ми и ето резултата от това.
Едното е на Мира.....Сладка смърт/умопомрачително торте/ и другото е лучника на Габи
Това,което направих е различно,но в момента разполагах с такива продукти.Освен това много харесвам комбинацията от шоколад/колкото повече толкова повече/ и печени или сушени сливи.

Шоколадов сладкиш с конфитюр от печени сини сливи                 Питки с печен лук

Топъл и слънчев уикенд ви желая  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 13:29 от nordina

Общи условия

Активация на акаунт