ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 935
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Днес бяхме в Хиполенд,но не я видях костенурката,не съм я търсила специално,но не ми е попаднала пред очите.
Иначе купихме хеликоптера и очилата.Хеликоптера го пробвахме,много яко лети,но като решихме,че няма кабел за зареждане и бегом обратно в магазина притеснени.Оказа се,че кабелчето е в дистанционното ooooh!Вече съм готова с подаръците и съм по-спокойна.Остана само мЪжо,но там и идея си нямам Thinking

# 106
лани колко го зехте хеликоптера дай снимка  а за срещата аз съм когато кажете:)

# 107
Много сте бързи вписането!
Жгмъц, кучето е страхотно! AnMary, благодаря за снимката - и аз нямам регистрация там.
За Коледа - купихме колело. От едно магазинче в Младост. Такова си поръчахме още от лятото. Костенурката лампа е много идейна. С подаръците съм готова отдавна, даже и опаковах.

# 108
  • Варна
Лени, лампата си е 6 и нещо $. Сигурно си попаднала на такава с музика, те са по 14-15$, но ние като поръчвахме нямаше налични.

За среща съм съгласна с Лулу, нека да е в почивните дни след празниците.  Peace За мястото нямам претенции и в момента не ми хрумват други предложения освен тези, които е дала Дон ДОмат.  Peace 

liani, и на мен ми остана да измисля с какво да зарадвам половинката, че и два пъти - на 28 е рожденник... От миналата година се каня да му купя колело, сега пак е една от идеите ми, само че ми е трудно с организацията, транспорта и съхранението до празника  Crazy Mr. Green Искам да е изненада....

# 109
Времето се очертава да е доста студено и
предлагам да е след празниците.
Нека малко да се успокоят нещата,а по студа с
градският транспорт .... , но както решите.

# 110
  • София
DIVA_ORHIDEQ ,ето го http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6571

Марчелка,той моя ползва колелото на Росен когато поиска ,не че не би искал свое,но някак си този подарък ще му дойде в повече Mr. Green

# 111
  • Варна
Tакъв хеликоптер подарихме на Момчил преди 2 г. за Коледа и наистна летеше, казвам го защото не ми се вярваше тогава.
Но мисля, че нещо бързо се развали нашия.

# 112
моля който има тези растящи кристали да пише отзиви
полезни ли са
че на диляна се чудим какво да и вземем за коледа

# 113
  • Варна
Чак полезни едва ли са.Simple Smile
Сега в събота ще получа и , не са за подаръци та ще ги 'ползваме веднага, че са ми интересни на мен.Simple Smile

# 114
 второто е кристали но първото какво е
пишете отзиви после

# 115
  • Варна
Пак са кристали ама зелени и ще растат върху моделчето на елхичката, все едно са иглички. Ще кажа после какво се е случило с тях.Simple Smile

# 116
тези с елхичката от каде ги взехте

# 117
дон домат аз затова не искам да давам толкова пари за хеликоптер или кола прради тази причина до сега не съм купила такива неща въпреки 4е от маък мечтае Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed малко ме е срам но не ми се дават толкова  пари на вятъра предпо4итам да взема игри за псп то

# 118
Доста интересни са тези кристали...

След много умуване и чудене, с мъжа ми най-сетне решихме какви ще са коледните подаръци за децата. Ния ще получи телефон - хем иска, хем има нужда, защото настоящият вече за нищо не става. Бебето ще се сдобие с проходилка.

# 119
  • София
дон домат аз затова не искам да давам толкова пари за хеликоптер или кола прради тази причина до сега не съм купила такива неща въпреки 4е от маък мечтае Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed малко ме е срам но не ми се дават толкова  пари на вятъра предпо4итам да взема игри за псп то
На Дияна й бяхме купили хеликоптер от тук http://www.bezpanika.com/
Сега обаче май няма. Видях един, който е още по-скъп.

От там отдавна съм и обеща ферма за мравки. Но ето, че пак няма как да хванем мравки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт